Ortak Bildirir Kararı (3 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Aynısını bende yaptım bağımsızken oyunu istedim dedim.

O A B İ

Vatandaş
Altın ok başkanı, göktürk baskanına gidip bize oy atın dedi demiyorum dedim. Öyle anlatayım. Parti anlasması var demiyorum diyirum yani

O A B İ

Vatandaş
Baskanım yok senle anlasamıyoruz biz kadir reisimle anlasalım. En başından beri ne dediğimi hangi şartta neyi savunduğumu o birinci ağızdan şahit. Siz fazla alıngansınız

Katliamm

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Tamam başkan bizde sana gereğini açıkladık, doğru olanı söyledik Ayrıca seçim takibiniz de yanlış giden birşeyler var bir ara birini gönderin öğretelim 😂😂

O A B İ

Vatandaş
Tamam başkan bizde sana gereğini açıkladık, doğru olanı söyledik Ayrıca seçim takibiniz de yanlış giden birşeyler var bir ara birini gönderin öğretelim 😂😂
Siz merak etmeyin bizden kimin oyu eksik biz açıktan kimlerden kaç oy katsayisi aldık hepsi excelde duruyor

A M İ R A L

Üye
Vatandaş
Baskanım yok senle anlasamıyoruz biz kadir reisimle anlasalım. En başından beri ne dediğimi hangi şartta neyi savunduğumu o birinci ağızdan şahit. Siz fazla alıngansınız
Biz alıngan değiliz biz sadece partimizi savunuyoruz siz burda partimizi anlaşmayı bozdu diye göstermeye çalışıyorsunuz bizde öyle bir şeyi olmadığını varsa eğer kanıtlayın diyoruz

O A B İ

Vatandaş
Genel Kurmay başkanı seçiminde de, milletvekili seçiminde göktürk size açıkça destek olurken de, göktürkün 11 vekil aldığı açıklandığında da ben aynı cümleyi kurdum. Üstelik göktürkün size attığı senaryoda biz ittifak olarak minimum 8-10 vekil fark yiyecektik.

Biz bu bildiriyi oyunda sadece biz elimizi taşın altına koymayalim bizler dostluğa bakmadan ittifaklar kuruyorsak diğer partiler de 3. Hatta mümkünse 4. İtttifakı kursun diye yayınladık. 3. Bir ittifak da kurulmuşken bu anlaşmanın devam etmesi oyundaki siyaset yapısına ters dedim. Hala fikrim aynı.
Bakın burda 3 ayrı zamanda bir tezi savunduğumu belirttim.

1- Genel Kurmay Başkanı seçimi
2- Seçim öncesi ve seçim zamanı göktürkün katsayılı adamlarını bağımsızda beklettiğini arkadasımın mesajında anladığım ve altın oka destek olarak bizden intikam almayı planladığını düşündüğüm zamanda
3- Göktürk 10 vekilden fazla alıp baska ittifaka oy atamayacağını gördüğüm zamanda

1. Ve 3. Durumlar bizim avantajımızaydı çok birsey ifade etmez. Ama 2. Durumda bizim ezici farkla yenileceğimizi bilmeme rağmen

Bu anlaşma amacına ulaştı. Bitirelim dedim.

Buradan Altın Ok anlaşmayı bozdu nasıl anlaşılıyor. Sizi suçladığımı nereden çıkardınız. Diyorum ki yanar dönerlik yapmadık iğne bize batarken de size batarken de ne düşünüyorsam onu söyledim diyorum

O A B İ

Vatandaş
Bakın burda 3 ayrı zamanda bir tezi savunduğumu belirttim.

1- Genel Kurmay Başkanı seçimi
2- Seçim öncesi ve seçim zamanı göktürkün katsayılı adamlarını bağımsızda beklettiğini arkadasımın mesajında anladığım ve altın oka destek olarak bizden intikam almayı planladığını düşündüğüm zamanda
3- Göktürk 10 vekilden fazla alıp baska ittifaka oy atamayacağını gördüğüm zamanda

1. Ve 3. Durumlar bizim avantajımızaydı çok birsey ifade etmez. Ama 2. Durumda bizim ezici farkla yenileceğimizi bilmeme rağmen

Bu anlaşma amacına ulaştı. Bitirelim dedim.

Buradan Altın Ok anlaşmayı bozdu nasıl anlaşılıyor. Sizi suçladığımı nereden çıkardınız. Diyorum ki yanar dönerlik yapmadık iğne bize batarken de size batarken de ne düşünüyorsam onu söyledim diyorum
Buna da ekleme yapayım siz alındıysanız göktürk hayli hayli alınır. İster yaparız ister yapmayız siz yaparken iyi diyecekler gelmeden bir açıklama yapayım. Burada bir eleştiri yok. Göktürk kötü bir şey yaptı da demiyorum. Kendi düşünce tarzım ve analizimi belirtiyorum. Beni ilgilendirmez yoksa sizin kime oy attığınız. Benim anlattığım şey ben bunları düşünüp kaybedeceğimi bilirken de bu sözümün arkasındaydım demek.

BİLGEMM GÖKTÜRKSS

Üye
Vatandaş
Bu Göktürk iyice altın okun alt partisi olmuş 🤣🤣 bana teşekkür etmeniz gerekiyor bak üzülüyorum o kadar barıştırdım sizi mehmet akca oguralpi komutan yaptım😁
Gelelim sana iyice buralarin pasasi sandiniz kendinizi Altinok yada digerleri farketmez. Ama sen parti parti geziyorsun kendi partinde duzen tutturamadigin icinmi yada ikiye bolunup tuu yanlis gorunuyoruz diyen bizle kafa gecen iki tarafin da canagini tutmak iyimi.geliyor hangisi GOKTURK hep var hep var olucak. Oyle yada boyle ayrica dediginiz gibi bu bir oyun hangisi isime gelirse.