Ortak Bildirir Kararı (2 Kişi İçeride)

BİLGEMM GÖKTÜRKSS

Üye
Vatandaş
ne diyon bilgem türkçe konuş millete laf yetiştirme ayda 1 banko hesaplarını silip gidiyon gelip burda racon kesme komik oluyorsun
Silip gitmem seni ne ilgilendiriyor. Racon kesmek sana munhasirmi. O zaman bulasma gorme kosma yorumlarima mesela benim icin sen yok hukmundesin. Ben gayet net konustum aslinda ama sanirim bi tarafina uymadi.

T U N A

Üye
Vatandaş
Hasbin allahh. Zorla söyletecen. Genel kurmay seçimi dönemi bağımsız bir arkadaşımla konuştum yasak kalkınca göktürke döneceğini söyledi. Meclis seçimin saatler kala hala bağımsız olduğunu görünce tekrar konuştum. Seçimde desteğini istedim ve bana göktürke sözüm var başkanım. Kusura bakma dedi. Ve bu arkadaşın oy katsayısı 20 civarında . Bir şey biliyorum da konusuyorum.
Başkanım bir konuya açıklık getiriyim Ben size yazdığım gibi seçim bittikten sonra Göktürke dönecektim fakat seçim bittikten sonra kendi isteğim ile bağımsız takılmak istediğimi ve bir sorun olmadığı sürece dışardan destek vereceğimi ilgili partiye ilettim.
Mv seçimi bitmesine yakın artık başka bir partiye katılacağımı ve artık yeni bir yol çizeceğimi belirttim. Yani anlıycağınız hiç bir şekilde stratejik bir hamle olmadı ve ben kendi isteğim ile dışarda oldum ayrıca oyumuda sizin dediğiniz gibi her iki seçimdede Göktürk Partisine attım ve bunu ayrılmadan önce yanlış anlaşılmasın diye parti yönetimine ekran kaydını attım.
Eğer hala Geçmiş bitmiş Bir seçimle alakalı soru işaretleri varsa kafanızda ekran kaydını sizede atıyım😃
Sonuçta sınava hazırlanıyorsun kafanda bu tür sorular kalmasın😀

Son düzenleme:

Mustafa Yağız 07

Üye
Vatandaş
İFTİRALARINIZDA BOĞULURSUNUZ
O A B İ adlı oyuncunun yaptığı açıklamalar, iftiraya varan söylemleriyle birlikte, sonradan "onu demedim, başka bir şey dedim" diyerek kendini aklamaya çalışması, kendine yakışan bir davranıştır.
Altta paylaşacağımız iki ekran görüntüsü arasında sadece dakikalar vardır. Bu iki açıklamayı yapan aynı kişi mi, yoksa karşımızda iki farklı O A B İ mi var, karar sizin.
Göktürk Partisi, GKK seçiminde ilk 10’da iken başka bir adaya destek verdi demesi gülünçten ibarettir ittifaklari ile bizi karıştırmasin.
Eğer Göktürk Partisi bir şey yapacaksa, bunu alenen yapar; başkaları gibi oyunlar çevirerek değil.
Buradan korsan bildirilerle arkadan iş çevirmeye çalışanlara sesleniyoruz:
DİK DURUN. DEDİĞİNİZİN ARKASINDA DURUN.
KENDİNİZİ AKLAMAK İÇİN İFTİRA ATMAYIN.
İFTİRALARINIZDA BOĞULURSUNUZ.
Oguralp

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
İFTİRALARINIZDA BOĞULURSUNUZ
O A B İ adlı oyuncunun yaptığı açıklamalar, iftiraya varan söylemleriyle birlikte, sonradan "onu demedim, başka bir şey dedim" diyerek kendini aklamaya çalışması, kendine yakışan bir davranıştır.
Altta paylaşacağımız iki ekran görüntüsü arasında sadece dakikalar vardır. Bu iki açıklamayı yapan aynı kişi mi, yoksa karşımızda iki farklı O A B İ mi var, karar sizin.
Göktürk Partisi, GKK seçiminde ilk 10’da iken başka bir adaya destek verdi demesi gülünçten ibarettir ittifaklari ile bizi karıştırmasin.
Eğer Göktürk Partisi bir şey yapacaksa, bunu alenen yapar; başkaları gibi oyunlar çevirerek değil.
Buradan korsan bildirilerle arkadan iş çevirmeye çalışanlara sesleniyoruz:
DİK DURUN. DEDİĞİNİZİN ARKASINDA DURUN.
KENDİNİZİ AKLAMAK İÇİN İFTİRA ATMAYIN.
İFTİRALARINIZDA BOĞULURSUNUZ.
Oguralp
Hahahshs

Siz değil miydiniz hançer ittifakınız varken 10 vekilden az vekilinizle yıldırım ittifakına oy atıp komutanlık mı ne alan bunu alenen mi yaptınız?

Zamanında ablana da önerdim kullanmıyor sanırım belki sen kullanır geçmişi hatırlarsın

images (13).jpeg

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Alenen kısmına inanmayın.

Sinanlarla bizden sonra ittifak yapmışlardı sözde biz çıkmadan dönüyormuş muhabbetler.
Dediğim gibi önceki bakanlık seçiminde de ittifakı varken başka ittifaka attılar bakın bağımsızken demiyorum ittifakı varken gelmiş burda yok alenen yaparız yok dik duruşluyuz naraları atıyorlar. Başınızdaki ablanızın bir dediği diğerini tutmuyorken bunu söylemeniz çok gülünç.

Çok şükür ki şimdi güzelleme yapıp yanladığınız Altın ok partisi de övipte ne olduğunuzu biliyor susuyorlar sadece .

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Genel Kurmay başkanı seçiminde de, milletvekili seçiminde göktürk size açıkça destek olurken de, göktürkün 11 vekil aldığı açıklandığında da ben aynı cümleyi kurdum. Üstelik göktürkün size attığı senaryoda biz ittifak olarak minimum 8-10 vekil fark yiyecektik.
Reis sen ne diyosun ya gkb de gokturkun bize oy kullandini nasil dusunuyosun ittifak disi partiye nasıl oy atabilir lutfen kelimeleri yazarken dusun ve oyle yaz.
Bence cümlelerimi okurken sen iyi analiz yap kankam. Genel kurmay değil milletvekili seçiminden bahsediyorum göktürkün destek olacağı senaryo derken

Yukarıdaki cümlede, genelkurmay ve milletvekili seçiminde Göktürk desteği alındığı ileri sürülmüş apaçık şekilde. Sonrasında Genelkurmay başkanı seçiminde ittifak dışı oy atılmadığı belirtilmiş. Sonra da "yok kankam ben öyle demedim milletvekili seçimi için dedim." denmiş. Kullanılan kelime ortada. Lütfen kurulan cümleleri unutmayalım. MazAllah iyi değildir. :D

Mustafa Yağız 07

Üye
Vatandaş
Hahahshs

Siz değil miydiniz hançer ittifakınız varken 10 vekilden az vekilinizle yıldırım ittifakına oy atıp komutanlık mı ne alan bunu alenen mi yaptınız?

Zamanında ablana da önerdim kullanmıyor sanırım belki sen kullanır geçmişi hatırlarsın

Ekli dosyayı görüntüle 21865
Evet alenen yapıldı ittifak bozulmuştu bozkurt kendine bile oy atmadı o seçimden hadi başka kapıya ağla

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Yukarıdaki cümlede, genelkurmay ve milletvekili seçiminde Göktürk desteği alındığı ileri sürülmüş apaçık şekilde. Sonrasında Genelkurmay başkanı seçiminde ittifak dışı oy atılmadığı belirtilmiş. Sonra da "yok kankam ben öyle demedim milletvekili seçimi için dedim." denmiş. Kullanılan kelime ortada. Lütfen kurulan cümleleri unutmayalım. MazAllah iyi değildir. :D
Yani buradan çıkarılacak meal "siz hem gkb de hem de milletvekili seçiminde destek aldınız. O yüzden kazandınız." Şeklindedir.

Arz ederim. 🫡

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Evet alenen yapıldı ittifak bozulmuştu bozkurt kendine bile oy atmadı o seçimden hadi başka kapıya ağla
Ağlamak mı sjkskdkd kızınca demek böyle tepkiler yazıyorsun peki.

Yine yine yine yanlış hatırlıyorsun biz milli istiklalle ittifaktaydık, yıldırım ayrı bir ittifaktı siz pence ittifakındaydınız bozkurt gitmemişti sadece mv sayısı 10 u geçiyordu ve başka bir yere oy atamadı veya atmadı orasını bilemem; sizin sınırı geçmiyordu ve yıldırım ittifakına attınız kadir bey size konuşmasında teşekkür etti forumda başka ititfaktan oy atılması hakkında konu açıldı vs dediğim gibi benim zihin zehir gibi herşeyi hatırlıyorum. Siz bi kan tahlili verin b12 seviyeniz ciddi şekilde düşmüş olabilir hem partinizin başındaki ablanız doktor o size tavsiyede bulunabilir sahi ne doktoruydu onu bulun önce

İpucu veriyorum bana genel cerrahım demişti !!!!!

Gerisi sizde 😉