oy kullanımda önde olmayacaksa nerede önde olacak peki ?Başkanlar ben emek verenin daha önde olmasına karşı değilim ben bunun oy kullanımda ile olmasına karşıyım başkanlar.
oyunun en önemli şeyi oy vermek.
oy vermek her şeyi belirliyor.
oy kullanımda önde olmayacaksa nerede önde olacak peki ?Başkanlar ben emek verenin daha önde olmasına karşı değilim ben bunun oy kullanımda ile olmasına karşıyım başkanlar.
Hocam merak ettiğim bu sistem tam olarak kaç oy farkedecekoy kullanımda önde olmayacaksa nerede önde olacak peki ?
300 oya yakın farkettirecek.Hocam merak ettiğim bu sistem tam olarak kaç oy farkedecek
İyi de nerde kullanılsın. Emek veren kişilerin karşılığını alması için belirli bir ödül sistemi mevcut. Katsayı sistemi de emek veren kişilerin kendini özel hissetmesi için. Oyunda zaten seçimler önemli oy kullanan kişilerin önemi de bu sayede artmış oluyor.Başkanlar ben emek verenin daha önde olmasına karşı değilim ben bunun oy kullanımda ile olmasına karşıyım başkanlar.
Daha hızlı gelişecek bir sistem yapılması gerekir bir örnek de verdimoy kullanımda önde olmayacaksa nerede önde olacak peki ?
oyunun en önemli şeyi oy vermek.
oy vermek her şeyi belirliyor.
Sıralamadaki üyelerin kendisini özel hissetmesi için yönetim özelden kalpli, güllü mesajlar atabilirİyi de nerde kullanılsın. Emek veren kişilerin karşılığını alması için belirli bir ödül sistemi mevcut. Katsayı sistemi de emek veren kişilerin kendini özel hissetmesi için. Oyunda zaten seçimler önemli oy kullanan kişilerin önemi de bu sayede artmış oluyor.
Bu sistemin öncelikle bi denenmesi gerekiyor serhat artıları eksileri illa olacak. Sonrasında tartışılabilirDaha hızlı gelişecek bir sistem yapılması gerekir bir örnek de verdim
Yönetimin daha adaletli bir sistem isteğinin olduğundan şüphem yok lakin çözüm yolunun bu olduğu düşünüyorum ve bunu dile getirip tartışıp daha iyi bir oyun daha güzel bir sistem daha barışçıl bir ortam yaratmak adına fikrimi düşüncelerimi söyledim
Aynen çiçek buketi bulunan mesajlar falan veya sıralamada olduğunuz için sizinle gurur duyuyoruz tarzı mesajlar olabilirSıralamadaki üyelerin kendisini özel hissetmesi için yönetim özelden kalpli, güllü mesajlar atabilir
Hocam şu an tartışıyoruz ancak siz tartışmıyorsunuz.Daha hızlı gelişecek bir sistem yapılması gerekir bir örnek de verdim
Yönetimin daha adaletli bir sistem isteğinin olduğundan şüphem yok lakin çözüm yolunun bu olduğu düşünüyorum ve bunu dile getirip tartışıp daha iyi bir oyun daha güzel bir sistem daha barışçıl bir ortam yaratmak adına fikrimi düşüncelerimi söyledim
Bu mesajı gören yönetim anlık olarak telefonunu taşla kırıyorAynen çiçek buketi bulunan mesajlar falan veya sıralamada olduğunuz için sizinle gurur duyuyoruz tarzı mesajlar olabilir
Sayın başkan bakın çok büyük bir rakam bu seçimin kaderini sil baştan yazacak bu ne kadar adaletli300 oya yakın farkettirecek.
Hocam şu an tartışıyoruz ancak siz tartışmıyorsunuz.
Tüm katsayılar bir partiye ya da bir kişiye gitmeyecek ki.Sayın başkan bakın çok büyük bir rakam bu seçimin kaderini sil baştan yazacak bu ne kadar adaletli
Başkan, zaten daha fazla rekabet gelsin diye yapılan bir sistem. Üstelik hatırladığım kadarıyla önceden de bu sistem mevcuttu o zaman adalet yok muydu ?Sayın başkan bakın çok büyük bir rakam bu seçimin kaderini sil baştan yazacak bu ne kadar adaletli
Kavgaya sebep olmayacağının garantisini biz veriyoruz.Tamam hep beraber deneyip sonucu görecez ama umarım bu uygulama çok büyük sorunlarla kırgınlıklara kavgalara sebep olmaz ve yanılan ben olurum
Umarım sayın başkan ama bu sadece adaletsizlik yada kavgalara tek sebep olmayacak lakin görmüyorum ki şimdilik herkes bunu kabul etmiş yada susup denmesini istemiş onun için deneyip sonucu görmek gerekir lakin tekrar söylüyorum adaletli bir şey olduğunu düşünmüyorum umarım yanılan ben olurum.Kavgaya sebep olmayacağının garantisini biz veriyoruz.