OY KULLANMA SORUNU GİDERİLMİŞTİR. (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Seçim ortasında bir Parti'nin dahil olması ve istediğine oy kullanabilmesi rekabet açısından etik değildir. Hadis sizin gözünüzden kaçtı, parti yetkilerinin seçimin üzerinden yaklaşık 22 saat sonramı haberi oldu. Bu zamana kadar neredelermiş.

Parti Oylarının iptal edilmesi veya parti adına aday eklenmesini talep ediyoruz
Seçim ortasında parti eklenip'te istediği partilere oy kullanmasını uygun bulmuyoruz
Arkadaşlar ne adilliğinden neyden bahsediyorsunuz tam olarak?
Tüm seçimlerde adayı olmayan partiler istediği adaya oy kullanabiliyordu.
Adayı yok diye partiyi silelim mi?
Derdiniz nedir tam olarak ?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Hiçbir arkadaş konuyu anlamamış sanırım.
Adaya olmayan bir parti kime oy kullanacak?
Herkes sadece kendi partisine oy kullanabilir gibi bir kural hiçbir zaman olmadı.
Adayı yoksa tabii ki özgür.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Hocam ilk 20 giremiyor muydu dendi diye ban biraz fazla değil mi ? seçime girme hakkı elinden alınmamalı kendi adlariyla girmeliler denmiş yanlış olan ne ki
Şimşim 10 parti giriyor Ekrem’e sabahtan beri arkada anlatmaya çalışıyorum Ekrem anlamıyor dünde aynısını söyledim sonra öyle diyince 20 parti sandım 11 parti oluyor adamlar dışarda kalıyor diyorum adam bana diyorki ittifaklar 1 pt sayılıyor . Böyle bir mantık olabilir mi 3 ittifakta 9 pt var Anafartalar’la 10 dışarda kalıyor diyorum sonra diyorki 11.ci parti konumuna düşüp her ay birisi pt açıp dışarıdan destek sağlar diyor yav adamlar daha vergi bile kasmamış 11.ci partiye nasıl isteyerek düşebilirsin 10 kişi partileri zaten günlük holding puanı gelse ilk 10 a girersin oda böyle suistimal edilebileceğini düşünüyor ama mantıksız zaten ittifak bu yüzden var karşı taraftan 15 20 kişi çalıp pt kurdurup 12.pt konumuna geçip öyle oy kullandırman lazım oda mümkün gibi durmuyor açıkçası olay bundan ibaret

Ş İ M A L

BH-GBV🐺UBY (Umuta bağlı yönetim) Üyesi
Vatandaş
Şimşim 10 parti giriyor Ekrem’e sabahtan beri arkada anlatmaya çalışıyorum Ekrem anlamıyor dünde aynısını söyledim sonra öyle diyince 20 parti sandım 11 parti oluyor adamlar dışarda kalıyor diyorum adam bana diyorki ittifaklar 1 pt sayılıyor . Böyle bir mantık olabilir mi 3 ittifakta 9 pt var Anafartalar’la 10 dışarda kalıyor diyorum sonra diyorki 11.ci parti konumuna düşüp her ay birisi pt açıp dışarıdan destek sağlar diyor yav adamlar daha vergi bile kasmamış 11.ci partiye nasıl isteyerek düşebilirsin 10 kişi partileri zaten günlük holding puanı gelse ilk 10 a girersin oda böyle suistimal edilebileceğini düşünüyor ama mantıksız zaten ittifak bu yüzden var karşı taraftan 15 20 kişi çalıp pt kurdurup 12.pt konumuna geçip öyle oy kullandırman lazım oda mümkün gibi durmuyor açıkçası olay bundan ibaret
Ben bu kısmına okeyim zaten bir sorun yok burda 😅 demek istediğim bu söylendi ya da eleştirildi diye verilen 3 günlük banın biraz fazla olduğu diretilen bir şey yok ortada uyarı yapılsa da olabilirdi gibi (ki buna ben karar veremem sadece görüşüm bu yönde)

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Ben bu kısmına okeyim zaten bir sorun yok burda 😅 demek istediğim bu söylendi ya da eleştirildi diye verilen 3 günlük banın biraz fazla olduğu diretilen bir şey yok ortada uyarı yapılsa da olabilirdi gibi (ki buna ben karar veremem sadece görüşüm bu yönde)
yok ben tam yerinde bir karar olarak buldum ekrem hala anlamıyor çünkü bana kafayı yedirtti dahada anlamaz o kafa Türkçe konuştum yine anlamıyor

Metin Palas

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Bence yerinde bir karar yönetim size açık bir kapı bırakmış sizlere imkan vermiş bazı şeyler değiştirmeniz için ama siz bunları kullanmayıp saçma sapan itiraz ediyorsunuz. Emin olun Hepsi sizin iyiliğiniz için.😀

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Sayın Yönetim burada çarpıtma yapma değilde bu konuya itiraz edildi ve itiraz hakları vardır. İtiraz eden değerli Başkanların banların açılmasını rica ediyorum.
Konuya itirazlık bir durum yok bunu anlamıyorsunuz.
Bir parti seçime 11. parti oldugu için girememiş ve bu konudan önce hiçbir partiye hatta geçersiz bile oy kullanılmıyordu.
Konu bu, çarpıtılıyorsa ceza alınır bu kadar basit.

Ş İ M A L

BH-GBV🐺UBY (Umuta bağlı yönetim) Üyesi
Vatandaş
Bence yerinde bir karar yönetim size açık bir kapı bırakmış sizlere imkan vermiş bazı şeyler değiştirmeniz için ama siz bunları kullanmayıp saçma sapan itiraz ediyorsunuz. Emin olun Hepsi sizin iyiliğiniz için.😀
Kendi iyiliğimizi kendimiz düşünebiliriz gibi geldi. Efenin dediği şeye ben yanlış ya da böyle olmamalı diye bir şeyde demedim ama demek istediğim anlaşılamadığı için yapıcak bir şey yok 🤷🏻‍♀️

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
tekrar söylüyoruz düzeltilten şey, bir parti üyelerinin hiçbir adaya oy kullanamadığı için yapılan sistemdeki düzenlemedir.
Normal şartlarda bu parti istediği adaya oy kullanabilmeli,
Tıpkı bağımsız üyeler gibi.
Ancak ittifak sisteminin gelmesiyle bu alandaki kodlardaki değişiklikte bu atlanmış.
Konu daha fazla uzamaması için konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...