OY KULLANMA SORUNU GİDERİLMİŞTİR. (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

A M İ R A L

Milli Gençlik
Yasaklı Üye
Vatandaş
telafi edilen bir hakszılık var kime attıkları beni ilgilendirmez boşuna ortalığı karıstırmaya calısmayın hayır bu akılı size eren mi veriyor anlamıyorum :)
Ortalığı karıştırmak gibi bir niyetimiz yok biz sadece kimsenin hakkı yenmesin istiyoruz Anafartalar gibi bağımsız girebilirler eğer istedikleri adaya atarlarsa burda gizli anlaşmalar ve ittifakın gizli 4. Partisi konumuna gelecekler

Electro

⚛️⚙️🪽⚖️🌐🦅6 Partinin Kurucularından ⚛️⚙️🪽⚖️🌐🦅
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
KIZIL ŞAFAK partisi seçime katılamadığı için seçimde hiçbir adaya oy kullanamadığı tespit edilmiş olup,
İlgili parti adayı olmadığı için istediği adaya oy kullanabileceği şekilde tekrar ayarlama yapılmıştır.
İyi oyunlar dileriz.
Hâlâ kullanamıyoruz.

M O N C H U G

Kızılelma
Vatandaş
Ortalığı karıştırmak gibi bir niyetimiz yok biz sadece kimsenin hakkı yenmesin istiyoruz Anafartalar gibi bağımsız girebilirler eğer istedikleri adaya atarlarsa burda gizli anlaşmalar ve ittifakın gizli 4. Partisi konumuna gelecekler
atmak zorundamı peki biz anlaşma mı yaptık diyoruz olaylara kendi bakış açınızdan bakmayın :)
şöyle dusun sımdı bu adamlar aday cıkaramadı oy kullanamadı mantıken oyunun en temel haklarından biri olan oy kullanma hakkı ihlal edilmiş oldu ve bunun sonradan farkına varıldıgında 2 secenek kalıyor ya secım tekrardan yapılacak yada bu adamların haksızlık yasadıgı konuda telafı yapılacak

A M İ R A L

Milli Gençlik
Yasaklı Üye
Vatandaş
atmak zorundamı peki biz anlaşma mı yaptık diyoruz olaylara kendi bakış açınızdan bakmayın :)
şöyle dusun sımdı bu adamlar aday cıkaramadı oy kullanamadı mantıken oyunun en temel haklarından biri olan oy kullanma hakkı ihlal edilmiş oldu ve bunun sonradan farkına varıldıgında 2 secenek kalıyor ya secım tekrardan yapılacak yada bu adamların haksızlık yasadıgı konuda telafı yapılacak
2 seçenek değil yada Anafartalar gibi seçime adaysız girecekler

A M İ R A L

Milli Gençlik
Yasaklı Üye
Vatandaş
Biz oy kullanmasınlar demiyoruz sadece seçimin 2. Günü seçime dahil olmaları ve istedikleri adaya atmaları saçma oldu diyoruz seçime dahil olsunlar ama Anafartalar gibi adaysız olarak parti olarak dahil olsunlar istiyoruz

A L İ G.

Aktif Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
2. Günü bu şekilde olması aday olarak doğru bulmuyorum diğer adaylardan da fairplayliğe davet ediyorum ve kızılşafak partisine aday çıkarılmasını yada oylarının silinmesini talep ediyorum. Rekabet ortamı yaratmak için oluşan bu düzen yoksa bozulur çatırdamalar başlar kimse önüne geçemez @BaşkanOnline

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
Yasaklı Üye
50. Dönem Oyun Başkanı
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
KIZIL ŞAFAK partisi seçime katılamadığı için seçimde hiçbir adaya oy kullanamadığı tespit edilmiş olup,
İlgili parti adayı olmadığı için istediği adaya oy kullanabileceği şekilde tekrar ayarlama yapılmıştır.
İyi oyunlar dileriz.
Aşırı saçma bi durum bole mantiksiz iş mi olur bi karar alinacaksa seçim sonrasi alinir seçim ortasinda ayarlamami olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...