Teşekkür ederim değerli başkanımHayırlı Olsun![]()

Teşekkür ederim değerli başkanımHayırlı Olsun![]()
Vayy Kankam Hayırlı olsun.Ben A D İ N Partisi ve Bozok İttifakı 61. Dönem Oyun Başkanı adayı O A B İ
İlk Etapta Planladığım 3 Proje
Sadece yazılı değil aynı zamanda videolu röportaj ve basın duyuruları ile oyunda yeni bir akım meydana getireceğiz.
Bakanlarımızın da gönüllü olması halinde ayda en az 1 kez her bir bakanın kendi alanları hakkında sorunları tespit edip dile getireceği halkında dinleyici olarak katılabileceği Online Bakanlar Kurulu toplantıları düzenlemek.
Meclis başkanımız ve milletvekillerimizin de gönüllü olması halinde ayda en az bir kez tasarı fikirlerinin sunulacağı, mevcut tasarıların yorumlanacağı, hatalı ve eksik olduğu düşünülen tasarıların tartışılacağı Online Meclis Toplantılarının gerçekleştirilmesi için destek sağlayacağım.
Bu ve bunun gibi ufak dokunuşlarla role play heyecanını doruklara çıkarmayı ve Başkanonline'ın tam anlamıyla gerçekçi bir siyaset similasyon evrenine evrilmesini hedefliyorum.
Rabbim muvaffak etsin.
Tüm başkanonline dünyasına hayırlı olması dileğiyle
61. Dönem A D İ N Partisi ve Bozok İttifakı Oyun Başkanı Adayı
O A B İ
Temennimiz o yönde brom ama garanti veremiyorum biliyosun hassas noktaTeşekkür ederim Emre BaşkanımBu sefer kaldırmazsın demi inşallah hayırlısıyla
![]()
Teşekkür ederim kankam kazanırsam inşallah bakan olursun birşey denicemVayy Kankam Hayırlı olsun.
Bilmez olur muyumTemennimiz o yönde brom ama garanti veremiyorum biliyosun hassas nokta![]()
Teşekkür ederim Sayın Ekonomi BakanımHayırlı olsun Başarılar dilerim![]()
Bakalım artıkTeşekkür ederim kankam kazanırsam inşallah bakan olursun birşey denicem![]()
Hayırlı olsun abimBen A D İ N Partisi ve Bozok İttifakı 61. Dönem Oyun Başkanı adayı O A B İ
İlk Etapta Planladığım 3 Proje
Sadece yazılı değil aynı zamanda videolu röportaj ve basın duyuruları ile oyunda yeni bir akım meydana getireceğiz.
Bakanlarımızın da gönüllü olması halinde ayda en az 1 kez her bir bakanın kendi alanları hakkında sorunları tespit edip dile getireceği halkında dinleyici olarak katılabileceği Online Bakanlar Kurulu toplantıları düzenlemek.
Meclis başkanımız ve milletvekillerimizin de gönüllü olması halinde ayda en az bir kez tasarı fikirlerinin sunulacağı, mevcut tasarıların yorumlanacağı, hatalı ve eksik olduğu düşünülen tasarıların tartışılacağı Online Meclis Toplantılarının gerçekleştirilmesi için destek sağlayacağım.
Bu ve bunun gibi ufak dokunuşlarla role play heyecanını doruklara çıkarmayı ve Başkanonline'ın tam anlamıyla gerçekçi bir siyaset similasyon evrenine evrilmesini hedefliyorum.
Rabbim muvaffak etsin.
Tüm başkanonline dünyasına hayırlı olması dileğiyle![]()
61. Dönem A D İ N Partisi ve Bozok İttifakı Oyun Başkanı Adayı
O A B İ
Teşekkür ederim kankacım. Hele bir sağ salim seçim sonuçlansın. Başkanonline da 3 gün çok uzun bir zaman dilimi malumHayırlı olsun dostum ,görevinde başarılar dilerim
Teşekkür ederim başkanımBaşarılar dilerim başkanım .
Teşekkür ederim kankacım sen buralarda mıydın yaBaşarılar dostum hakkında hayırlısı olsun![]()