Oyun Başkanı Balkon Konuşması hk. (1 Kişi İçeride)

K E R E M

A D İ N 🎗️|| 56-57.Dönem Adalet Bakanı⚖️
Vatandaş
1 yıl boyunca, 1-2 ban ve kısa molalar dışında, sınava gireceğin dönemlerde bile oyun için çabalayan; bulunduğu her partiyi en iyi yerlere taşıyan, oyunu sevmeyen oyunculara bile oyunu sevdiren; dağılmış partileri ve ittifakları yeniden bir araya getiren…
Oyuna yön veren fikirleri, her konuda gösterdiği dikkat ve sorumluluk bilinciyle fark yaratan, meclis başkanlığı döneminde de görevini en iyi şekilde yerine getiren adamsın.
Sana başarı değil, kolaylıklar diliyorum abim.
Hayırlı uğurlu olsun.🙏🏻🌹

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
1 yıl boyunca, 1-2 ban ve kısa molalar dışında, sınava gireceğin dönemlerde bile oyun için çabalayan; bulunduğu her partiyi en iyi yerlere taşıyan, oyunu sevmeyen oyunculara bile oyunu sevdiren; dağılmış partileri ve ittifakları yeniden bir araya getiren…
Oyuna yön veren fikirleri, her konuda gösterdiği dikkat ve sorumluluk bilinciyle fark yaratan, meclis başkanlığı döneminde de görevini en iyi şekilde yerine getiren adamsın.
Sana başarı değil, kolaylıklar diliyorum abim.
Hayırlı uğurlu olsun.🙏🏻🌹
Cansın can. Güzel kardeşim benim 🙏 Tüm bu süreçlerde sen ve diğer yönetim kurulumuzdaki kardeşlerim olmasa hicbir şey başarılı olmazdı. Biz öyle bir ekibiz ki belki ilk harekete geçiren ben gibi duruyorum ama aslında bu arabanın bujisinden fazlası değilim. Arabayı yürüten yine bizim ekip ruhumuz. Rabbim daim etsin 🙏♥️

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Hayırlı olsun başarılar 🙏