OYUN BAŞKANI HAKKINDA VERİLEN KARAR HK. (18 Kişi İçeride)

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Sayin yonetim ddaha oncede yasadik bunu hatta arkadss yanlislikla Ob den istiifa etti defalarca duzenlemesi yapildi defalarca yonetim bu konuda bize yardimci oldu. Anliyorum ama gercekten agir bir karar ofkeyle yada karsilikli ego savasi ile hic bir sey hic bir yere varmaz. Bence sizde OABİ de sakince tekrar bir gorusme yapabilirsiniz ezici bir oyla secilmis ayni zamanda da oyunun en iyi oyucularindan birine bence 1 kez tolarans gosterilebilir.
Biz role play gereği, oyun başkanından açıklama bekliyoruz.
Oyun başkanı ise banlarsan banla, açıklama yapmıyorum diyor.
Biz de banlıyoruz, sorun nedir anlayamadık.

bilgem göktürkk

Üye
Vatandaş
Biz role play gereği, oyun başkanından açıklama bekliyoruz.
Oyun başkanı ise banlarsan banla, açıklama yapmıyorum diyor.
Biz de banlıyoruz, sorun nedir anlayamadık.
Sayin yonetici sizde haklisiniz ama konuya farkli yerlerden baktiniz bence. OABİ makam.yada varlik hakkinda bir sorun ettigini dusunmuyorum. Aslinda sizinde dusundugunuzu sanmiyorum Bence yapilan haberlerle ilgili bir gerginlik olmus olabilir.sorun sudur sayin yoneticim dinlemek ve anlamak gerek .her iki tarafta yanlis anladi bence olayi. basa dondurmek gerek en azindan ben ve benim gibi dusunen bir cok oyuncu gibi tesekkurler

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Sayin yonetici sizde haklisiniz ama konuya farkli yerlerden baktiniz bence. OABİ makam.yada varlik hakkinda bir sorun ettigini dusunmuyorum. Aslinda sizinde dusundugunuzu sanmiyorum Bence yapilan haberlerle ilgili bir gerginlik olmus olabilir.sorun sudur sayin yoneticim dinlemek ve anlamak gerek .her iki tarafta yanlis anladi bence olayi. basa dondurmek gerek en azindan ben ve benim gibi dusunen bir cok oyuncu gibi tesekkurler
Yapılan haberlerde bir sorun görmüyoruz. Bu bir role play oyunu.
Aynı şey başkasının başına gelse bu haberlerden memnun olur.

Kaan Yüksel

YENİDEN DOĞUŞ🌄
Yasaklı Üye
39. Dönem Oyun Başkanı
sen bu kafayla daha çok senaryo yeniler oyuncu bulmaya çalışırsın.
Sorun senaryoda değil işleyişi yöneten sende oyunu zevkle oynayan adamı bile soğutan sende sorun anla şunu artık be adam.
Oyunu sen oynamıyorsun oyuncular oynuyor

bilgem göktürkk

Üye
Vatandaş
Yapılan haberlerde bir sorun görmüyoruz. Bu bir role play oyunu.
Aynı şey başkasının başına gelse bu haberlerden memnun olur.
Sizler kendi acinizdan bizlerde kendi acimizdan bakiyoruz magazin haberi degil yaptiginiz bir oyuncunun oyun ahlaki ve kisiligi ile ilgili dedigim.gibi makam ve varlik konusunu dert ettigini dusunmuyorum ama bu konuda karsilikli bir orta nokta oldugunu dusunuyorum. her zamanki gibi biz.dedik oldu istedik.yaptik dendiginde o zaman bizlerin bir onemi kalmiyor.

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
sen bu kafayla daha çok senaryo yeniler oyuncu bulmaya çalışırsın.
Sorun senaryoda değil işleyişi yöneten sende oyunu zevkle oynayan adamı bile soğutan sende sorun anla şunu artık be adam.
Oyunu sen oynamıyorsun oyuncular oynuyor
Biz senaryo yenileyip, yeni oyuncular da bulacağız.
Ancak siz ve sizin gibi her fırsatta bir yerlere saldıran kişiler olmayacak.
Yönetim sizin oyuncağınız, askerlik arkadaşınız değil.
OABİ de sen de bu sebepten banlandınız, farkında değilsiniz.

bilgem göktürkk

Üye
Vatandaş
Sayin yonetici burda konu ne Kaan nede baskasi.onlar oyunu kendilerince oynuyor.olabilir.ve bunu her seferinde banlari acarak biraz da siz bu duruma getirdiniz ancak bu durum cok baska ikisini ayni kefeye koymayin bence Role Play icin sanki az dozu kacti oyuncunun oyun kariyeri yada adi her ne ise bu biraz agir oldu ricam tekrar bir gorusme yapilmasi ve bu konuda yonetimin destek olucagini dusunuyorum. Hayirli geceler

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

Seçilmiş olan birini görevden alıyorsunuz, gözden kaçırma durumunu, geçen ay ki örneği kabul ederek görevden alıyorusunuz hemde üzerine tepki gösterilmemesini bekliyorsunuz, gösterenleri banlıyorsunuz.

Ne bekliyorsunuz? O adam seçilsin diye puan kasmış kişiler olarak hayırlısı olsun denmesini mi?

Bu oyuncu toplam oyların ℅75 'ini aldı ve oyunun ℅75 ı şuan bu duruma tepkili.
Bu ℅75lik kesimi yeni oyunda istemediğinizi mi anlamalıyız?

Hasanc57

Alkılıç Harekat- Genel Başkan
48. Dönem Oyun Başkanı
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyun Başkanı ile ilgili çift makam ve maaş hakkında dün tarafımıza bir bildirim gelmiş olup;
Talep incelendiğinde Oyun Başkanının ay başından beridir hem Şehir başkanı hem de Oyun Başkanı olduğu tespit edilmiştir.
Ayrıca bu durumun kendisi de daha önce farkında olup bize bildirdiği ortaya çıkmış ancak bir gözden kaçma durumu nedeniyle görevlerine devam etmiştir.
Oyunda oluşan bir açığı bildiği halde yalnızca bir alandan bildirimi yeterli görmesi,
Bu sorun kendi aleyhine olan bir durum olsa bir destek alanından ulaşmak yerine daha fazla destek alanını zorlayıp gerekirse ÜLTİMATOM verecek olmasının kesin olması nedeniyle;
İlgili oyuncunun tüm mal varlığına el konulmuştur.
Ayrıca ilgili kişi görevden alınmış olup bir önceki Oyun Başkanı (D E N İ Z) Kayyum olarak atanmıştır.
İlgili kişinin görevi kabul etmemesi halinde yedek kayyum olarak D E N İ Z adlı oyuncuyla yarışan Talha.07 belirlenmiştir.

Herkese iyi oyunlar dileriz.

Bu oyunda tanıdığım oyunun gelişmesi için çaba gösteren nadir kişilerden biriydi. Daha öncede bu tür çift maaş alım yaşandı. ama hiçbirinde tüm mal varlığına ve makam alma olayına rastlamadım. Evet Oyun başkanımız böyle bir cümle kendisi yazmış. Oyundan süresiz banlamak biraz ağır olmuş. Yeni bir oyuna geçmenin hazırlığı yaptığımız şu günlerde daha temkinli kararlar almamız gerekir. Yeni oyuna, oyuncu referansları ile olacağını unutmayalım.

Son düzenleme:

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyun Başkanı ile ilgili çift makam ve maaş hakkında dün tarafımıza bir bildirim gelmiş olup;
Talep incelendiğinde Oyun Başkanının ay başından beridir hem Şehir başkanı hem de Oyun Başkanı olduğu tespit edilmiştir.
Ayrıca bu durumun kendisi de daha önce farkında olup bize bildirdiği ortaya çıkmış ancak bir gözden kaçma durumu nedeniyle görevlerine devam etmiştir.
Oyunda oluşan bir açığı bildiği halde yalnızca bir alandan bildirimi yeterli görmesi,
Bu sorun kendi aleyhine olan bir durum olsa bir destek alanından ulaşmak yerine daha fazla destek alanını zorlayıp gerekirse ÜLTİMATOM verecek olmasının kesin olması nedeniyle;
İlgili oyuncunun tüm mal varlığına el konulmuştur.
Ayrıca ilgili kişi görevden alınmış olup bir önceki Oyun Başkanı (D E N İ Z) Kayyum olarak atanmıştır.
İlgili kişinin görevi kabul etmemesi halinde yedek kayyum olarak D E N İ Z adlı oyuncuyla yarışan Talha.07 belirlenmiştir.

Herkese iyi oyunlar dileriz.
Kararınızı doğru bulmuyorum oyuncuların çoğunluğunun oyunu almış bu zamana kadar oyun için elinden gelen herşeyi yapıp iyi niyetli davranan arkadaşımız bu muameleyi hak etmiyor.

Fatih Görgülü

59-60.DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Vatandaş
Karar tamamen yanlıştır okadar emek veriyorsun ittifakı ve partini ikna ediyorsun ob adayı oluyorsun ve seçimi gözle görülür bir fark ile kazanıyorsun lakin sehven yapılan bir hatadan dolayı daha doğrusu yönetim olarak sizden kaynaklanan bir hatadan dolayı seçilmiş ob görevden alınıyor inanın bunun akla mantığa sığacak bir tarafı yok.

Z A F E R

A D İ N & 54. Dönem İç İşleri Bakanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kendisine çok dedim oyunu oynamıyosun yaşıyosun yapma diye ama dinlemedi geliştirmek için uğraştı ama gördüğü muamele ortada.
Sizden daha çok biliyor diye daha önce banlanmıştı şimdi çok bildiği için süresiz banlandı.
Sizin 875 yeşil taşınızla gelmedik biz buralara uykumuzdan feragat ettik zamanımızdan feragat ettik ticaret yaptık vergi rekortmeni olduk onlarla kazandık. Oyunda bile olmayan bir verimsiz elemanın peşine düşüp gittiniz. Neymiş maaş yatmasa tek bir yerden yazarmış evet tek bir yerden yazardı. Nereden yazdığı bu kadar önemli ise bize yada bizden öncekilere bu fırsatı vermeyecektiniz ki yazamayacaktık.
Bu düşünce ile formatta değiştirmeniz yeni oyun da çıkarsanız başarılı olamayacaksınız.Kendinizin yapamadığını yapay zekaya yaptırmaya çalışacaksınız ama onda da başarılı olamayacaksınız.
Bizim ahımız size fazlası ile yeter

Z A F E R

A D İ N & 54. Dönem İç İşleri Bakanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kendisine çok dedim oyunu oynamıyosun yaşıyosun yapma diye ama dinlemedi geliştirmek için uğraştı ama gördüğü muamele ortada.
Sizden daha çok biliyor diye daha önce banlanmıştı şimdi çok bildiği için süresiz banlandı.
Sizin 875 yeşil taşınızla gelmedik biz buralara uykumuzdan feragat ettik zamanımızdan feragat ettik ticaret yaptık vergi rekortmeni olduk onlarla kazandık. Oyunda bile olmayan bir verimsiz elemanın peşine düşüp gittiniz. Neymiş maaş yatmasa tek bir yerden yazarmış evet tek bir yerden yazardı. Nereden yazdığı bu kadar önemli ise bize yada bizden öncekilere bu fırsatı vermeyecektiniz ki yazamayacaktık.
Bu düşünce ile formatta değiştirmeniz yeni oyun da çıkarsanız başarılı olamayacaksınız.Kendinizin yapamadığını yapay zekaya yaptırmaya çalışacaksınız ama onda da başarılı olamayacaksınız.
Kendinize gelince gözden kaçmış bize gelince bildirmek zorunda. Savunma vermeyeceğini sizde biliyordunuz bizde biliyorduk. Alın oyununuz sizin olsun ama bir yere varamayın ne oyunlarınızla ne de gerçek hayatınız da

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Yeni oyunla ilgili başarılı olup olmayacağımız siz ilgilendirmiyor. Ancak yeni oyun çıkmadan bazı kişilerle yolumuzu arıyoruz.
Siz de bu listedesiniz. Yolunu açık olsun.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Seçilmiş olan birini görevden alıyorsunuz, gözden kaçırma durumunu, geçen ay ki örneği kabul ederek görevden alıyorusunuz hemde üzerine tepki gösterilmemesini bekliyorsunuz, gösterenleri banlıyorsunuz.

Ne bekliyorsunuz? O adam seçilsin diye puan kasmış kişiler olarak hayırlısı olsun denmesini mi?

Bu oyuncu toplam oyların ℅75 'ini aldı ve oyunun ℅75 ı şuan bu duruma tepkili.
Bu ℅75lik kesimi yeni oyunda istemediğinizi mi anlamalıyız?
Bir tepki gösterebilirsiniz tabi. Sizin gösterdiğinizde bir tepki. Ancak tepki gösterilirken kimse haddini aşmasın.
Tepki gösteren kişinin haddine mi yeni oyun / mevcut oyun hakkında yorum yapmak?
kendisini oyundan üstün görmesin kimse.