Üzgünüm Efem sen ismini Magarsu yapar mısın 🥹kadir semih şaka bi yana şu N harfleriniz aradaki boşluklar yüzünden bir alt satıra taşıyor onları silinde düzgün görünsün dikkatimi dağıtıyor![]()
yok onu sil demiyorum aradaki boşlukları dedimÜzgünüm Efem sen ismini Magarsu yapar mısın 🥹
Seni mi kıracağım hocam silerimyok onu sil demiyorum aradaki boşlukları dedim![]()
heh güzel olduSeni mi kıracağım hocam silerim
Üşendim silmeye hatırlat silerim başka zamanyok onu sil demiyorum aradaki boşlukları dedim![]()
Konuşma dedimSnne kdr
Bence sen konuşma utanmadan herkesi birbirine düşürüp bide hiçbirşey olmamış gibi yazıyorsunNapsın daha Çocuk oda ilgi istiyor kimseden alamadığı ilgiyi![]()
KesBence sen konuşma utanmadan herkesi birbirine düşürüp bide hiçbirşey olmamış gibi yazıyorsun
Bizim başkanımız değilsin biz senden nefret ediyoruzOyun BAŞKANINIZ olduğum için tarafsız bir şekilde atama yaptım , oyun BAŞKANINIZA saygısızlık yapıyorsunuz şuan , sizi tabi ki seviyorum neden nefret mi edeyim
Bu üslup gerçekten çok yanlış sizleri sakinliğe davet ediyorum
Ben sizin OYUN BAŞKANINIZIM istediğin kadar reddet , oynadığın oyunun OYUN BAŞKANIYIM hani oyuna giriyorsun ya ha işte ilk benim adımı görüyorsunBizim başkanımız değilsin biz senden nefret ediyoruz
Bizde o alan kapalı görmüyoruz sen kendin gibilere başkan olabilirsin anca kim takıyor kim kâle alıyor seniBen sizin OYUN BAŞKANINIZIM istediğin kadar reddet , oynadığın oyunun OYUN BAŞKANIYIM hani oyuna giriyorsun ya ha işte ilk benim adımı görüyorsun![]()
Ajsjsjsmdks haklı şuan .Ben sizin OYUN BAŞKANINIZIM istediğin kadar reddet , oynadığın oyunun OYUN BAŞKANIYIM hani oyuna giriyorsun ya ha işte ilk benim adımı görüyorsun![]()
Pardon sizin partiniz mi vardı kusura bakmayın gerçekten başkanım ben sizi boşta gördüm atama yapayım dedimBizde o alan kapalı görmüyoruz sen kendin gibilere başkan olabilirsin anca kim takıyor kim kâle alıyor seni