Baktım 3 4 dönemdir boşsunuz atama yapayım dedim gerçekten insalık yaramıyorKes birdaha verme isteyen mi oldu
Baktım 3 4 dönemdir boşsunuz atama yapayım dedim gerçekten insalık yaramıyorKes birdaha verme isteyen mi oldu
yok sana bişeHaşlanmış var mı bu içimi tuhaf ediyor![]()
Daha oyuna döneli 1 dönem oluyor düzgün takip et bizi bariBaktım 3 4 dönemdir boşsunuz atama yapayım dedim gerçekten insalık yaramıyor
İşte feraset, işte cesaret işte gercek obBaktım 3 4 dönemdir boşsunuz atama yapayım dedim gerçekten insalık yaramıyor
Buda üzdüGuzel durmuyo
Kimseyi kandırmıyorum gerçekleri anlatınca savunma olarak geçmiştekileri açıyorsunuz ben hakaretleri küfürleri hiçbir zaman inkar etmedim ki , ama siz hilenizi itiraf ettiğiniz halde inkar edecekk kadar hastasınızBide cevap vermiyor ya gerçeklere senin ne olduğunu herkes biliyor ülker milleti kandırmaya devam
Düşün artık ne kadar boşta olduğunuDaha oyuna döneli 1 dönem oluyor düzgün takip et bizi bari
Yoo gerekirse tekerlekli sandalye ile gelirim gençlere yol yordam öğretmek vazifemizSende çok konuşuyorsun bastonla buralara gelmek yormuyor mu seni
Ne oldu küsmüyüz hadi bı bici bici isnalarlayayımda barışalımyok sana bişe
Yok üzülmeBuda üzdü
Ya sen yalancı bir adamsın 4 dönemdir boşmuşuz falan rezilliğini kabul et çirkef suBaktım 3 4 dönemdir boşsunuz atama yapayım dedim gerçekten insalık yaramıyor
Peki pelinsuYa sen yalancı bir adamsın 4 dönemdir boşmuşuz falan rezilliğini kabul et çirkef su
Teşekkürler başkanımPartinin Milletvekilleri ayarlandıktan sonra atama yaparsın o zaman sayın Oyun Başkanı, gereksiz uzatmaya gerek yok bence;yani eğer isterlerse tabii ki.
Sen kimsin? Kaan nerde? Hesabı mı dızladınSakin olun kavga etmeyin hepiniz kardeşsiniz.
Sizleri sükunete davet ediyorum arkadaşlar kavga çok kötü birşey![]()
UzaaaMilletvekili çıkartmamak için yapılan atamaların hiç birini kabul etmiyoruz toplu olarak yapılan atamaların istifasını istiyoruz
Pangea Yönetimi
Pangea Üyeleri
@BaşkanOnline
Asıl sen uza konu bizim konumuz