Oyun Başkanı Hk. (12 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Semih Y.
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
Soyadım ile dalga geçecek kadar düştüysen senin soyadın ve soyundakilere de senin yaptığın davranışları iade ediyorum yaptığın karaktersizliği de savunacak kadar da küçüksün
Senin ailelere hakareti ne kadar sevdiğini desteklediğini herkes biliyor Oğuzhan Ülker

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Kariyerinizde tek başarınız benim sizi atamış olduğum vali koltuğu unutmayın oyun hareketlerinizde oyun başkanının ataması olarak kariyer sahibi olduğun biraz da karakter sahibi olun

S

Semih Y.

Ziyaretçi
Kariyerinizde tek başarınız benim sizi atamış olduğum vali koltuğu unutmayın oyun hareketlerinizde oyun başkanının ataması olarak kariyer sahibi olduğun biraz da karakter sahibi olun
Cümlede kuramıyor kardeşim bari tanımıyosun araştır biraz aciz adam

Oğuzhan Ülker

49. Dönem Oyun Başkanı
Evet küfür ettim varmı diyeceğiniz , eskiden etmiş olduğum küfürlerle mi kendinizi bana karşı savunuyorsunuz başka savunacak birşeyiniz varmı 😃 aynı burak gibi sabah akşam küfür küfür vallaha hiç pişman değilim ne ettiysem o zaman bin katıyla şimdi tekrar size iade ediyorum haydi öptüm sizi boş beleşçiler

H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
Evet küfür ettim varmı diyeceğiniz , eskiden etmiş olduğum küfürlerle mi kendinizi bana karşı savunuyorsunuz başka savunacak birşeyiniz varmı 😃 aynı burak gibi sabah akşam küfür küfür vallaha hiç pişman değilim ne ettiysem o zaman bin katıyla şimdi tekrar size iade ediyorum haydi öptüm sizi boş beleşçiler
Onların aynısı geri sana dönsün velet

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Vatandaş
@BaşkanOnline bak pişman olur diye aldığın Oyuncunun pişmanlığına bu hakaretlerinden sonra oyunda kalacaksa kalanlar da bunun gibidir

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Hakaret edip görüntü kirliliği yapmayın yakışmıyor size

Oğuzhan Ülker

49. Dönem Oyun Başkanı
@BaşkanOnline bak pişman olur diye aldığın Oyuncunun pişmanlığına bu hakaretlerinden sonra oyunda kalacaksa kalanlar da bunun gibidir
Kalanlar da sizden şereflidir merak etme çok şükür soyadımla dalga geçiceksin eski konuları eski küfürleri açıcaksın ben konuşunca oyun yönetimini etiketleyip ağlayacaksın , şimdi bir bin katını daha iade ediyorum

S

Semih Y.

Ziyaretçi
@BaşkanOnline akıllanmıştır ya affedelim dediniz aldınız oyuna buyrun gerçek yüzünü gördünüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...