Abartmayın artık aile mevzularına girmeyin ayıp oluyor yeiriniz haddinizi bilin @bayulker @MİRFEWİRONKarşındayım ya oğlum
Abartmayın artık aile mevzularına girmeyin ayıp oluyor yeiriniz haddinizi bilin @bayulker @MİRFEWİRONKarşındayım ya oğlum
Avni nerde v5 gelecek miSizin yüzünüzden vatandas 2 geri gelirse ağlarım
Vergi levham sizin gibilere layık değilVergi levhan nerde
Yoo bitirmedin sallama yalancı ama sen sallamaktan bişey bilmezsin gerçi doğrudurOoo maşallah 7 sene önce bitirdim evladım kaçıncı senen daha karakter dersine girmedn mi![]()
Neyin vergisini veriyorsun merak ettim sordum başkan ima ettiğin şeyi belki yanlış anlıyor olabilirim vergi verip Kadirin maaşını ödeyen Türk vatandaşıyım mi demek istedinVergi levham sizin gibilere layık değil![]()
Ne bileyim çip takmadım adamaAvni nerde v5 gelecek mi
Kime güveniyorsun?kimse benim ailevi değerime hakaret edemez , bende onun ailevi değerlerine fazlasıyla iade ederim herkes haddini bilecek , geçmiş olayları açarak burada gerginlik yaratıp soyadımla dalga geçip sonra herkesi salak aptal yerine koyup utanmadan birde oyun yönetimini etiketleyip ağlayarak şov yapıyorlar ulan sizin topunuz gelse zerre birşey yapamazsınız haydi uzayın şimdi.
Onun işi gücü yalan abla hayatını yalanla geçiriyorYoo bitirmedin sallama yalancı ama sen sallamaktan bişey bilmezsin gerçi doğrudur
Arayıp sorsana çocuğu kullanıp bı kenara mi attinyNe bileyim çip takmadım adama![]()
Onu cok iyi biliyorum maalesef deneyimle sabitOnun işi gücü yalan abla hayatını yalanla geçiriyor![]()
Aynen öyleNeyin vergisini veriyorsun merak ettim sordum başkan ima ettiğin şeyi belki yanlış anlıyor olabilirim vergi verip Kadirin maaşını ödeyen Türk vatandaşıyım mi demek istedin
Arıyoruz zaten merak etme kimseyi atmam ben kenara sktsi geçmediği sürece tabiArayıp sorsana çocuğu kullanıp bı kenara mi attiny
Raporlara birazdan bakılıyor.Konuda 16 sayfa mesaj var, banlanacak da birçok insan var seçim sonucundan sonra mı bakılsın, seçimden önce mi?
Konuyu kitliyoruz
Önce diyenler beğeni,
Sonra diyenler beğenmedim atsın.
Siz de gereksiz atamayı durdurun, karşı tarafın onayı gerekiyor.
@bayulker