istediğinizi yapabilirsiniz benim için sorun yok![]()
benim için problem değil diye yapabilirsiniz![]()
@KUTALMIŞ BEY
istediğinizi yapabilirsiniz benim için sorun yok![]()
benim için problem değil diye yapabilirsiniz![]()
Bro senle bi görüşme yapalım birşey dicekdimSeçildiğin partiye ihanet ettin, verdiğin sözleri tutmadın ve bunların hepsini genelkurmay Başkanı'nı karşına alarak hangi kripto akıl yaptırdı sana hakikaten?
Kimi satmışız kadir?Bozkurtun kanına mı işledi bu satma işleri ne. Arkadaş herkese mi yapılır daa. Oyunda kazık atmadıkları parti yok. Dostuna da aynı düşmanına da ksksksms
Kgktktktktktktkykyktİyi bari oy kullanmayan 46 vekilide aradan çıkartmış oluruz akıllanırlar meclis bitmiş oy kullanmayan vekiller cirit atıyor oyun başkanı tırnakçıda protez tırnak yaptırıyor meclise sahip çıkacaksın
Yoksa yeni bir darbenin habercisi mi buMevcut Oyun Başkanı ŞİMAL, tutarsız tavırları ve verdiği sözleri yerine getirmemesi nedeniyle güven kaybına uğramıştır. Sözünün eri olmayan bir başkan, bu makamı taşıyamaz.
Bu sebeple derhal istifa etmesini talep ediyoruz.
AKSİ TAKDİRDE GEREKEN ADIMLAR ATILACAKTIR....
Bro senle bi görüşme yapalım birşey dicekdim![]()
Sence dkdbdkdbdYoksa yeni bir darbenin habercisi mi bu
En önde o varmış diye duydum
Görürsün eymen görürsün
Kadir Aydın dikkat et başkanım sen uyurken Bir bakmışsın sabah oyun başkanı değilsinSence dkdbdkdbd
Direk viskiyle başladımYeteri kadar bira içtin mi?![]()
DoğruKadir Aydın dikkat et başkanım sen uyurken Bir bakmışsın sabah oyun başkanı değilsin
En önde sen varmışsın hep öyle ol tamam mı içimiz rahat olsunGörürsün eymen görürsün
Tamam küçüğüm senin uyku saatin geçiyor hadiEn önde sen varmışsın hep öyle ol tamam mı içimiz rahat olsun![]()
Muhtemel sonKadir Aydın dikkat et başkanım sen uyurken Bir bakmışsın sabah oyun başkanı değilsin