Arkana bak görürsünDüşmana güven
Dosta korku veren komutanimiz ayaz nerdesin![]()
Arkana bak görürsünDüşmana güven
Eymen ayaz darbe yaparsa utanman gerekir ben sana diyim düşün bak ayaz darbe yapmış olacak vaovvvvDüşmana güven
Ayaz seni döverim gel bakim özele 12 tane üs var 6 6 bölüşürüz ben f-16 sürerim f-35 le sende vecihi olYoooook
Valla bende çok düşünmüyorum ayaz ve darbe cidden değişikEymen ayaz darbe yaparsa utanman gerekir ben sana diyim düşün bak ayaz darbe yapmış olacak vaovvvv
Eline yüzüne bulaştırırEymen ayaz darbe yaparsa utanman gerekir ben sana diyim düşün bak ayaz darbe yapmış olacak vaovvvv
Yok ben kendim yeterimAyaz seni döverim gel bakim özele 12 tane üs var 6 6 bölüşürüz ben f-16 sürerim f-35 le sende vecihi ol
Dikkat et sende kazaya kurban gitme küçükEline yüzüne bulaştırır
Tamam , büyükDikkat et sende kazaya kurban gitme küçük
Aferin küçük şey seni dikkat et ham yaparlar SenşTamam , büyük![]()
![]()
Valla aynı Sevim’sin boşsun yahu bari düzgün birşey yazda öyle konuşalım istersen fake hesaplardan yazabilirsin
Ayaz napiyorsun rahat dur , demedik mi sana, sana göre değil bu iş diye. Evine git. Darbe senin neyine![]()
Bana ayrı bir hat alırsan yazabilirim sanaValla aynı Sevim’sin boşsun yahu bari düzgün birşey yazda öyle konuşalım istersen fake hesaplardan yazabilirsin
Sende vardır yaparsın sen hadi bekliyorumBana ayrı bir hat alırsan yazabilirim sanaalacak mısın.
Tamam küçük fakeci seni hadi baybayİdrak edemiyorsun sen bazı şeyleri diyecem yanlış olacak
Cunki sen hiç bir şeyi idrak edemiyorsun![]()
İstifa et hadiAydın'ın Kadir istediğin olmadığı için insanları darbe ile korkutmak adamlığa sığar mı istediğini yap elinden geleni ardına koyma al makamda senin olsun mevkide biz alacağımızı aldık eyvallah
Etmiyorlarmı?İstifa et hadi
Ben anlamadım bunları, al makamıda senin olsun falan diye gaz kesiyor. Eee istifa et diyorum. Hemen topukkkkEtmiyorlarmı?
@Kadir A.Kimi satmışız kadir?
Atacak laf bulamayınca bozkurta sallıyon bozkurtla ne alakası var?
Kimleri satmadınız?Kimi satmışız kadir?
Atacak laf bulamayınca bozkurta sallıyon bozkurtla ne alakası var?
Darbe yapalımKimleri satmadınız?