Göster bakım kimi satmışızKimleri satmadınız?
Göster bakım kimi satmışızKimleri satmadınız?
Göster bakalım kimleri satmadınızGöster bakım kimi satmışız
AnlıyorumGöster bakalım kimleri satmadınız
Anladığına sevindimAnlıyorum
E o zaman ne duruyoruz tanklar caddeyeBen anlamadım bunları, al makamıda senin olsun falan diye gaz kesiyor. Eee istifa et diyorum. Hemen topukkkk
Dur yakıt dolduruyoruz bi dk bekleeE o zaman ne duruyoruz tanklar caddeye
Yeni gördüm şimal parti değişmiş kesin olarak darbe yapılmasj lazım erenin ağlamasınk özledimDur yakıt dolduruyoruz bi dk beklee
Hedeflerine böyle ulaşamazsın çok silik bir yorum olmuş buYeni gördüm şimal parti değişmiş kesin olarak darbe yapılmasj lazım erenin ağlamasınk özledim![]()
genemi geldin çennnn particilikmi oynıcan çennnnnnnnnnnnHedeflerine böyle ulaşamazsın çok silik bir yorum olmuş buizinden gittiğine sor sana biraz taktik versin
Ooo karakter yoksunu efe bey sen sütünü içip yatmadın mı?genemi geldin çennnn particilikmi oynıcan çennnnnnnnnnnn
ooo korkak multici eren burdamısın özledinmi şamarımıOoo karakter yoksunu efe bey sen sütünü içip yatmadın mı?
Skdkösmsmsömsmsmmsmsmsmsortalık malı gibi dolaşma sağda solda gel arada bize sana 1-2 makam vereyim
yüz yokki kızarma utanma gelir doğruSkdkösmsmsömsmsmmsmsmsms
Öyle deme gelir
Senin gibi bir beyinsizi özlemek hmm anlıyorumooo korkak multici eren burdamısın özledinmi şamarımı![]()
hakaret edebilmen için dogylikten kurtulman lazım ufaklıkSenin gibi bir beyinsizi özlemek hmm anlıyorum