M
M U R A T
Ziyaretçi
He doğru birdir işte ağzına sağlık başkanımOyun baskani bu konuda af hakkini yanlış kullanmis. Hakkini Coşkun Karaosmanoğlu isimli oyuncuya kullanmasi gerekirdi 🫣
He doğru birdir işte ağzına sağlık başkanımOyun baskani bu konuda af hakkini yanlış kullanmis. Hakkini Coşkun Karaosmanoğlu isimli oyuncuya kullanmasi gerekirdi 🫣
Kardeşin olmadığını bildiğim kadarıyla seni tanıyorum başkanımMurat beni ne kadar tanıyosun kardeşim.
Bakın ortada bir toplantı falan yok net söyleyeyim. Eğer gerçekten böyle bir toplantı olsaydı ya da parti olarak bir karar alınmış olsaydı ben parti sekreteri olarak bu işin en başında fikrimi söylerdim. Eğer parti bu konuda toplu bir karar alsaydı Kadir Aydın’ın oyuna dönmesini desteklerdim ama bireysel bir şey diyorsak bu şahsi fikilerdirEzberletilmiş ve çalışılmış cevapözgün olun biraz
Peki tanımadığın insanlarla bu üslupta mi konuşuyorsunuz Murat Bey?Kardeşin olmadığını bildiğim kadarıyla seni tanıyorum başkanım![]()
İlgili kişiyi tanımadan bilmeden konuşmayınız lütfen..Peki tanımadığın insanlarla bu üslupta mi konuşuyorsunuz Murat Bey?![]()