OYUN BŞK. GÜVEN OYLAMASI REFERANDUMU BİTMİŞTİR. (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Evet doğru söylüyorsunuz ama ordu başarılı olsaydı yeniden yönetim kurma gibi bir kazanç sağlayacaktı. Böyle bir senaryoda ödül de ceza da düşündürücü olmalı. Tabi bunlar benim oyun gelişimi için şahsi düşüncelerim. Son ve etkili söz yine sizindir.
Eğer bu kazancı sağlasaydı darbe bittiğinde yargılanabilecekti :)

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Bende bir mesala diyim mesala bi ülkenin msb bakani genelkurmay baskani butun kuvvet komutanlari darbe yapiyorsa bunu meclis oylama yaparak durduramaz darbe direk olmus olur kimse sokağa bile çikamaz ama biz burda oyundaki darbe isleyisine gore hareket ettik

E

Emre

Ziyaretçi
Mesela herhangi bir ülkede darbe girişimi olunca , darbe yiyen başkan hiç bir zaman güven oylamasına gitmedi, asıldı yada yok oldu.
Bizde oyunda darbe yapınca bunu sorgulayıp yadirgamadik 😂😂
Kanka onda da halk sokağa dökülüyor 😀 biz böyle bir şey yapamadığımız için oyunda mecbur bi seçim vs yaparak bi halka söz hakkı vermiş oluyoruz 😀😀

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Kanka onda da halk sokağa dökülüyor 😀 biz böyle bir şey yapamadığımız için oyunda mecbur bi seçim vs yaparak bi halka söz hakkı vermiş oluyoruz 😀😀
Halk nasil sokaga dokulebiliyor butun silahli kuvvet bilesenleri beraber olmadiginda dokuluyor o gercek bi darbe olmuyor çünkü

E

Emre

Ziyaretçi
Halk nasil sokaga dokulebiliyor butun silahli kuvvet bilesenleri beraber olmadiginda dokuluyor o gercek bi darbe olmuyor çünkü
Hocam bu söyleyeceğim şeyden dolayı reel siyaset sebebiyle zor duruma düşerim belki ama yine de söylemek istiyorum. Yakın tarihte biz de yaşadık böyle bir durumu ama halkın bi mücadelesi oldu. Benim anlatmak istediğim şey bu

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Hocam bu söyleyeceğim şeyden dolayı reel siyaset sebebiyle zor duruma düşerim belki ama yine de söylemek istiyorum. Yakın tarihte biz de yaşadık böyle bir durumu ama halkın bi mücadelesi oldu. Benim anlatmak istediğim şey bu
Gerçekle oyunu karistirmamak lazim burda bir oyun var senaryo var ona uyuluyor gerçekdede genelkurmay baskani katilmamisdi hatirlarsan cogu kuvvet komutanida rehin alinmisdi iyi düşünün

E

Emre

Ziyaretçi
Gerçekle oyunu karistirmamak lazim burda bir oyun var senaryo var ona uyuluyor gerçekdede genelkurmay baskani katilmamisdi hatirlarsan cogu kuvvet komutanida rehin alinmisdi iyi düşünün

Ben onları biliyorum zaten ama benim savunduğum şey oyunun daha kaliteli ve aksiyonlu olmasıdır. Tekrar söylüyorum bu söylediğim şeyleri taraf tutmadan, oyun kalitesi adına söylüyorum.