250 level olsun da o bi![]()
Olmaycam Olmaycam Benim Hesabım Değilmi Olmaycam.

250 level olsun da o bi![]()
Təşəkur ederim sayin baskanimHayırlı olsun
Bize gönül işi dediler dostluk felan derken bir baktım partide buldum kendimi üstüne ben para vermişim @Fatih Tutuk @KadirBey.
Təşəkur ederimBaşarılar
Hayirlisi olsun bu yolda yanındayızSevgili Oyuncular
Bugün sizlerin karşısına oyun hakimi adayı olarak çıkıyorum. Oyundaki adaletin sağlanması kuralların eşit şekilde uygulanması ve herkesin hakkının korunması için bu göreve talibim.
Benim için önemli olan tarafsızlık hakkaniyet ve şeffaflık her oyuncunun eşit şartlarda mücadele etmesi gerektiğine inanıyorum ve bunun için elimden geleni yapacağım
Desteğinizi bekliyor,birlikte daha adil bir ortam inşa etmek için yola çıkıyorum
Təşəkur ederimHayirlisi olsun bu yolda yanındayız
Oylarınza talibim zafer əldə ederiz inşallahSevgili Oyuncular
Bugün sizlerin karşısına oyun hakimi adayı olarak çıkıyorum. Oyundaki adaletin sağlanması kuralların eşit şekilde uygulanması ve herkesin hakkının korunması için bu göreve talibim.
Benim için önemli olan tarafsızlık hakkaniyet ve şeffaflık her oyuncunun eşit şartlarda mücadele etmesi gerektiğine inanıyorum ve bunun için elimden geleni yapacağım
Desteğinizi bekliyor,birlikte daha adil bir ortam inşa etmek için yola çıkıyorum
Tabi ki sizin dediğiniz gibidir ama ben size inanmıyorum bu seferSevgili Oyuncular
Kazanırsam herkezin güvenini kazancamTabi ki sizin dediğiniz gibidir ama ben size inanmıyorum bu sefer
Bence önce Türkçenizi güzelleştirmeye çalışın herkez değil herkesKazanırsam herkezin güvenini kazancam
Yazıları yanlış ola bilirBence önce Türkçenizi güzelleştirmeye çalışın herkez değil herkes
Ha o zaman işimiz çətin Ha niko yarğilamayicaz avukatı güclü bir avukatNico yu zor yargılar nico nun avukatı sevim çünkü![]()
Hayırlı olsunSevgili Oyuncular
Təşəkur ederimHayırlı olsun