OYUN HAKİMİNİN YAPTIĞI KOLLUK ATAMALARI GERİ ÇEKİLMİŞTİR. (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

Eren Bahti

Ziyaretçi
Yanlis kararlar verdiginizi dusunuyorum bu konularda cogu sey yonetim tarafindan yanlis ilerliyor

E

Eren Bahti

Ziyaretçi
Bu verdiginiz luzumun bana gore aynisini sizde yapiyorsunuz bu haksizliktir

Samet Topaloglu

Acemi Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kimse kusura bakmayacak bu kişileri raporlayan kişide benim. İlgili kişiler görevlerini kötüye kullanarak tavsiye raporları sundular. Oyun içerisinden de takip edebilirsiniz.
Görselleri ekle ekliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-10-14-19-58-107_net.shrin.baskan-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-10-14-19-58-107_net.shrin.baskan-edit.jpg
    318.9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20241110_131423.jpg
    IMG_20241110_131423.jpg
    228.3 KB · Görüntüleme: 54

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: kaç aydır selam yazan adamlar raporlanıyor 1 hafta gereksiz sohbet banı yazan kolluklar oluyordu ne oldu bi anda

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Daha öncede böyle bir durum olmuştu fakat atama geri çekilmemişti. yeni bir kuralmı çıktı gerekli uyarılar yapılıp kişi görevine devam ediyordu

LiderKartal

ÖVİP PARTİ SÖZCÜSÜ 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bir oyuncunun Günaydın yazmasına süresiz ban verilmesi,
Ayrıca biz taraflıyız denmesi.
Yeterli midir?
Bahsedilen rapora ben işlem yapmadım ama magarsus ile birlikte görevden alındım. Onunda sebebini tahmin ediyorum. Son yapılan raporlamanın şahsi duygularla haksız yapıldığını ve objektif olmadığımı düşünmeniz olabilir. Bu da sizin için tahminden ibarettir. Somut delil yoktur.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Screenshot_2024-11-10-14-59-26-575_net.shrin.baskan-edit.jpg
Soyadı ile dalga geçmeye ceza vermeyen kendinizi de görevden almanızı tavsiye ediyorum. @BaşkanOnline
Zira biz balık yazınca 10 günden başlıyor cezamiz da 😀

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bahsedilen rapora ben işlem yapmadım ama magarsus ile birlikte görevden alındım. Onunda sebebini tahmin ediyorum. Son yapılan raporlamanın şahsi duygularla haksız yapıldığını ve objektif olmadığımı düşünmeniz olabilir. Bu da sizin için tahminden ibarettir. Somut delil yoktur.
LiderKartal başkanımızdan oyun yönetimi ne tür bir lüzum görmüştür ?
Kararlar objektif değil yine aynı oyuncuya verdiği diğer cezadan anlasılaibilir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Ekli dosyayı görüntüle 19122
Soyadı ile dalga geçmeye ceza vermeyen kendinizi de görevden almanızı tavsiye ediyorum. @BaşkanOnline
Zira biz balık yazınca 10 günden başlıyor cezamiz da 😀
Gözden kaçmış, oyun kurallarına uygun şekilde raporlama takip alanına yazıp, böyle bir sorunum var dediğinizde daha hızlı çözülür.
Erene soyadla dalga geçmeden dolayı 4 gün ceza verildi, ilk cezası oldugundan alt sınırdan verilmiştir.
Başka sorun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...