var tabi görmüyon herhaldeYeni üye mi var
var tabi görmüyon herhaldeYeni üye mi var
Yokvar tabi görmüyon herhalde
Bu yine bir şey degiştirmez sayın yönetim bizde biliyoruz elbet ekonomi bakanı millet vekilleri arasından millet vekili oyları ile seçiliyor ama yine bir şey değişmez yine ekonomi bakanı'nın olduğu parti burada güçlü imajı alacak ve üyeler orayı tercih edecek bu da diğer partilerin aktiflik oranına ister istemez yansıyacaktır ama neyse izleyip görelimEkonomi Bakanı milletvekilleri arasından milletvekilleri oylarıyla seçilir.
TmmBu sizin için bu kadar büyük sorunsa ekonomi bakanı adayı olun ve kazanın başkanım, tüm oyuncular sizin partinize gelsin
Sen öteki tarafı geliştir boşver burda size iş yok
Bence benim o teki taraftan önce burda isim varSen öteki tarafı geliştir boşver burda size iş yok
Bence benim o teki taraftan önce burda isim var
Burası bir siyaset oyunu,Bu yine bir şey degiştirmez sayın yönetim bizde biliyoruz elbet ekonomi bakanı millet vekilleri arasından millet vekili oyları ile seçiliyor ama yine bir şey değişmez yine ekonomi bakanı'nın olduğu parti burada güçlü imajı alacak ve üyeler orayı tercih edecek bu da diğer partilerin aktiflik oranına ister istemez yansıyacaktır ama neyse izleyip görelim
çözüm üretmek için meclisi kullanabilirsiniz.Ekonomi bakan yardımcısı gerekiyor o zaman Aktif olmadığı zaman yerine yardımcı bakabilir.
Diğer yöntem ise ekonomi bakanı
en çok aktif kişiler arasında seçilmelidir.
Ekonomi bakanı koltuğu boş kaldığı zaman Seçimde sadece otomatik 1 saat içinde gönderim saglanabilir.
Bakan yardımcısı değil de her bakanlık için bir müsteşar getirilebilir diye düşünüyorum.Ekonomi bakan yardımcısı gerekiyor o zaman Aktif olmadığı zaman yerine yardımcı bakabilir.
Diğer yöntem ise ekonomi bakanı
en çok aktif kişiler arasında seçilmelidir.
Ekonomi bakanı koltuğu boş kaldığı zaman Seçimde sadece otomatik 1 saat içinde gönderim saglanabilir.
Arkadaşlar henüz mevcut makamlar işlevsizken, yeni makam önerilerini reddeceğiz.Bakan yardımcısı değil de her bakanlık için bir müsteşar getirilebilir diye düşünüyorum.
daha az makam işe yarayan makamArkadaşlar henüz mevcut makamlar işlevsizken, yeni makam önerilerini reddeceğiz.
Çare daha çok makam mı makamları işlevlendirmek mi ?
Makamlara en çok başkan ve vergi puanı olanı atamaktansa, o işi yapabileceğine inanılan kişinin atanması gerekiyor. Hakkaniyet lazım.Arkadaşlar henüz mevcut makamlar işlevsizken, yeni makam önerilerini reddeceğiz.
Çare daha çok makam mı makamları işlevlendirmek mi ?
Makamlara atamayı biz bu şekilde yapmıyoruz zatenMakamlara en çok başkan ve vergi puanı olanı atamaktansa, o işi yapabileceğine inanılan kişinin atanması gerekiyor. Hakkaniyet lazım.
Makamları partiler kendi içlerinde partiye en çok katkıyı yapan ve bu makamı hakkaniyete yapacağına inandıkları oyunculara veriyor zaten başka yoksa senin söylediğin durumda emeksiz şekilde makam vermek parti içinde huzursuzluk ve farklı durumlara sebebiyet verir.Makamlara en çok başkan ve vergi puanı olanı atamaktansa, o işi yapabileceğine inanılan kişinin atanması gerekiyor. Hakkaniyet lazım.