OYUN İÇİ PARA TRANSFERLERİ HK. (1 Kişi İçeride)

ADANALI0102

MAVİ VATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Ekonomi Bakanı milletvekilleri arasından milletvekilleri oylarıyla seçilir.
Bu yine bir şey degiştirmez sayın yönetim bizde biliyoruz elbet ekonomi bakanı millet vekilleri arasından millet vekili oyları ile seçiliyor ama yine bir şey değişmez yine ekonomi bakanı'nın olduğu parti burada güçlü imajı alacak ve üyeler orayı tercih edecek bu da diğer partilerin aktiflik oranına ister istemez yansıyacaktır ama neyse izleyip görelim

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bu yine bir şey degiştirmez sayın yönetim bizde biliyoruz elbet ekonomi bakanı millet vekilleri arasından millet vekili oyları ile seçiliyor ama yine bir şey değişmez yine ekonomi bakanı'nın olduğu parti burada güçlü imajı alacak ve üyeler orayı tercih edecek bu da diğer partilerin aktiflik oranına ister istemez yansıyacaktır ama neyse izleyip görelim
Burası bir siyaset oyunu,
Bazı şeyler denenmeden bilemez.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Ekonomi bakan yardımcısı gerekiyor o zaman Aktif olmadığı zaman yerine yardımcı bakabilir.
Diğer yöntem ise ekonomi bakanı
en çok aktif kişiler arasında seçilmelidir.
Ekonomi bakanı koltuğu boş kaldığı zaman Seçimde sadece otomatik 1 saat içinde gönderim saglanabilir.
çözüm üretmek için meclisi kullanabilirsiniz.

ARDEN

🇹🇷 Yükselen Gençlik 🇹🇷
Vatandaş
Milletvekili olacak arkadaşları göreve davet ediyorum.

A.Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Vatandaş
Ekonomi bakan yardımcısı gerekiyor o zaman Aktif olmadığı zaman yerine yardımcı bakabilir.
Diğer yöntem ise ekonomi bakanı
en çok aktif kişiler arasında seçilmelidir.
Ekonomi bakanı koltuğu boş kaldığı zaman Seçimde sadece otomatik 1 saat içinde gönderim saglanabilir.
Bakan yardımcısı değil de her bakanlık için bir müsteşar getirilebilir diye düşünüyorum.

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
Bu oyunda olamayacağımi düşündüğüm mevkiler Genel kurmay başkanı, bakan, oyun başkanı

A

Ahmet Askesi

Ziyaretçi
Arkadaşlar henüz mevcut makamlar işlevsizken, yeni makam önerilerini reddeceğiz.
Çare daha çok makam mı makamları işlevlendirmek mi ?
Makamlara en çok başkan ve vergi puanı olanı atamaktansa, o işi yapabileceğine inanılan kişinin atanması gerekiyor. Hakkaniyet lazım.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Makamlara en çok başkan ve vergi puanı olanı atamaktansa, o işi yapabileceğine inanılan kişinin atanması gerekiyor. Hakkaniyet lazım.
Makamları partiler kendi içlerinde partiye en çok katkıyı yapan ve bu makamı hakkaniyete yapacağına inandıkları oyunculara veriyor zaten başka yoksa senin söylediğin durumda emeksiz şekilde makam vermek parti içinde huzursuzluk ve farklı durumlara sebebiyet verir.

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Bu durum çok sorun yaratacak gibi geliyor.Bazen öyle bir durum oluyor ki üyeye destek atmakta gecikirse çıkıp gidiyor. Ekonomi bakanına kaldirsak vay halimize.