OYUN SONA ERMİŞTİR. (2 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️ YENİDEN UYANIŞ Sözcüsü
61. Dönem Oyun Başkanı
K.Aydın attı banada bu görseli zaten forum hesabımdan zaten görebilirsiniz dün mantık olarak çok öneri veriyor olabilirim de normal bir oyuncu olarak benimde oyununuzu oynamak hakkım sonuçta buna yönelik de zaten ocak ayı içerisinde buradan başkan teknoloji adı altında yeni başkan online ismi değiştirilmiş oyunun o ay içerisinde ocak ayında duyurusu yapılacak denip de bu oyuncular oyunu oynamaya başlayıp eğer gerçekten oynuyorlarsa eğer tabi benim neden haberim yok diğer oyuncular olarak bize bilmeyen kişilere neden oyun ismi duyurusu yapılmıyor acaba rica etsem öğrenme şansım varmı herkes oynuyoruz diyor 17 seviye ye geldim biraz daha gelişiyim söylerim falan derken yazılarında sizden bir oyun açıklaması gelmeden oyun ismini siz daha başkan teknoloji olarak paylaşım yapmamışken nasıl oynuyorlar acaba bu konuda açıklama yapabilir misiniz rica etsem eğer oyun açıksada ismini artık başkan teknoloji olarak paylaşabilir misiniz oynayabilmemiz açısından enazından kayıt oluyum da oynamaya başlıyım gelişiyim oyun içerisinde lütfen bu söylediklerimi dikkate alın çünkü sonuçta her oyuncunuz sonuçta aynı eşitliğe sahip

yeni ismi değiştirilmiş çıkacak oyun içinde başarılarınızın devamını dilerim kolay gelsin iyi çalışmalar
Yapay zeka çok gelişti başkanım bir de sen bizimkileri cidden hiç tanımamışsın 😂 Geyik yapacak konu bulunca kaçırmazlar ben mesela böyle konularda inanmıyorum zamanında beni de çok kandırdılar 😂

MAGARSUS ONLİNE

Yeni Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
K.Aydın attı banada bu görseli zaten forum hesabımdan zaten görebilirsiniz dün mantık olarak çok öneri veriyor olabilirim de normal bir oyuncu olarak benimde oyununuzu oynamak hakkım sonuçta buna yönelik de zaten ocak ayı içerisinde buradan başkan teknoloji adı altında yeni başkan online ismi değiştirilmiş oyunun o ay içerisinde ocak ayında duyurusu yapılacak denip de bu oyuncular oyunu oynamaya başlayıp eğer gerçekten oynuyorlarsa eğer tabi benim neden haberim yok diğer oyuncular olarak bize bilmeyen kişilere neden oyun ismi duyurusu yapılmıyor acaba rica etsem öğrenme şansım varmı herkes oynuyoruz diyor 17 seviye ye geldim biraz daha gelişiyim söylerim falan derken yazılarında sizden bir oyun açıklaması gelmeden oyun ismini siz daha başkan teknoloji olarak paylaşım yapmamışken nasıl oynuyorlar acaba bu konuda açıklama yapabilir misiniz rica etsem eğer oyun açıksada ismini artık başkan teknoloji olarak paylaşabilir misiniz oynayabilmemiz açısından enazından kayıt oluyum da oynamaya başlıyım gelişiyim oyun içerisinde lütfen bu söylediklerimi dikkate alın çünkü sonuçta her oyuncunuz sonuçta aynı eşitliğe sahip

yeni ismi değiştirilmiş çıkacak oyun içinde başarılarınızın devamını dilerim kolay gelsin iyi çalışmalar
Dostum şuan deneme aşamasında biz önden girdik bi baktık akademi modunda test serveri oynuyoruz ondan sana söylemedik

Zıpır Dedektif

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi

Oyun henüz açıklanmadı ve çıkmadı

Oyunumuz hazır olsa zaten burada paylaşılacak sanki çıkmışta sizden gizleniyor gibi davranmayın

Göktuğ Gökçebağ.

Aktif Üye
Vatandaş

Oyunumuz hazır olsa zaten burada paylaşılacak sanki çıkmışta sizden gizleniyor gibi davranmayın
yakında bu ay sonuna kadar yani 3 hafta içerisinde yayınlanmış olur bir aksilik çıkmazsa eğer duyurularınızda dediğiniz gibi diye tahmin ediyorum

O A B İ

A D İ N🎗️ YENİDEN UYANIŞ Sözcüsü
61. Dönem Oyun Başkanı
test deneme sürümü kotası dolumu peki bizlerde test deneme sürümünde oynama şansımız varmı hiç
Başkanım test deneme sürümünü vs oynayan oyuncu yok zaten oynuyoruz diyenler şaka amaçlı takılıyor size. Az daha yönetime yazarsanız korkuyorum sizi de size şaka yapanları da banlayacaklar diye

Göktuğ Gökçebağ.

Aktif Üye
Vatandaş
yine zaten tıklama yoluyla herşey olacak da ama dükkan açabilme şehirlere ve evler alabilmek için yeni gelen oyuncu sayısına göre belediyenin yol açıp o açılan km hesabı yazan yeni yol uzunluğuna bağlı olarak oraya belirlenen inşaat yapma sayısına göre evler dükkanlar yapabilme gelebilir

Göktuğ Gökçebağ.

Aktif Üye
Vatandaş
yani örnek olarak oyun direk açıldı 4800 oyuncusu var tamam ona göre tüm belediye yolları açık 4800 oyuncuya yani 4800 vatandaşa göre 81 il belediyesinde dükkan yapabilme evler alabilme açık ama yeni gelen oyunculara yönelik 4800 ün üstüne günlük her gelecek oyuncuya yönelik evler alabilmeleri dükkanlar yapabilmeleri açısından 81 ilde belediye başkanlarının 4800 oyuncuya yönelik yani 4800 ü / 81 ile böldüğün anda oyuncular şehir değişikliği yapabilirler ondan yöne sıkıntı yoksa normal anlamda 81 ilde 59 ar oyuncu yönünden düşünürsek yeni gelecek olan her şehire 59 şu anki mevcut oyuncu sayısı ilavesi olarak kaç kişi gelirse onların evler alabilmeleri yani inşaat yapabilmeleri ve dükkanlar açabilmeleri için belediyenin sonuçta mevcut oyuncu sayısı üstüne günlük gelecek oyuncu sayısını kendince belirleyip ona göre önlem alması gerekiyor ki gerçekçilik yönünden oyun yürüsün döngü olsun oyunun içinde