OYUN YÖNETİMİNE ULTİMATOM (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Sevgili yönetim ve OyunOnline kullacıları.
Meclis Başkanı olarak boş olan milletvekili koltuklarına atama yapma görevimi ifa ettiğim sırada boş olan Yedek Milletvekili koltuklarına tekrardan atama yapılıp yapılmayacağını sorduğumda Oyun yönetimi Yedek 5 milletvekilinin tek amacının Meclis Başkanı ve Bakanlardan boşalan koltuklara geçmek olduğu dolayısıyla Yedek koltuklara atama yapmamam gerektiği tarafıma iletilmiştir. Oyun yönetiminden aldığım bilgi doğrultusunda 24 saat boyunca bu koltuklara atama yapmadığım için atama yetkisi dönemin Oyun Başkanı Mrym04 hanıma geçmiştir. Kendisi yönetimle konu hakkında iletişime geçmemiş olacak ki Yedek 5 milletvekili koltuğuna da yönetim talimatı ve kurallara aykırı bir şekilde atama gerçekleştirmiştir. Yedek 5 milletvekilinin oy kullanma hakkının olmadığını düşündüğümüzden bu konuda uyarı uapma ihtiyacı hissetmedim fakat görüyorum ki referandum da yedek 5 milletvekili de oyunu kullanmıştır. Kurallara ve talimatlara aykırı bir şekilde ataması gerçekleştirilen 5 vekilinde oyunun geçersiz sayılmasını Meclis Başkanı olarak talep ediyorum.
105+5 Dünyanın her yerinde 110 eder ama neden 115 vekil oy kullanıyor?
@BaşkanOnline
@BaşkanOnline - Sistem

mrym04

ÖZGÜRLÜK VE İRADE💫
46. Dönem Oyun Başkanı
Sevgili yönetim ve OyunOnline kullacıları.
Meclis Başkanı olarak boş olan milletvekili koltuklarına atama yapma görevimi ifa ettiğim sırada boş olan Yedek Milletvekili koltuklarına tekrardan atama yapılıp yapılmayacağını sorduğumda Oyun yönetimi Yedek 5 milletvekilinin tek amacının Meclis Başkanı ve Bakanlardan boşalan koltuklara geçmek olduğu dolayısıyla Yedek koltuklara atama yapmamam gerektiği tarafıma iletilmiştir. Oyun yönetiminden aldığım bilgi doğrultusunda 24 saat boyunca bu koltuklara atama yapmadığım için atama yetkisi dönemin Oyun Başkanı Mrym04 hanıma geçmiştir. Kendisi yönetimle konu hakkında iletişime geçmemiş olacak ki Yedek 5 milletvekili koltuğuna da yönetim talimatı ve kurallara aykırı bir şekilde atama gerçekleştirmiştir. Yedek 5 milletvekilinin oy kullanma hakkının olmadığını düşündüğümüzden bu konuda uyarı uapma ihtiyacı hissetmedim fakat görüyorum ki referandum da yedek 5 milletvekili de oyunu kullanmıştır. Kurallara ve talimatlara aykırı bir şekilde ataması gerçekleştirilen 5 vekilinde oyunun geçersiz sayılmasını Meclis Başkanı olarak talep ediyorum.
105+5 Dünyanın her yerinde 110 eder ama neden 115 vekil oy kullanıyor?
@BaşkanOnline
@BaşkanOnline - Sistem
Her önüme gelen atamayı yönetime mi sormam gerekliydi panelime atama düștü ve atadım

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Her önüme gelen atamayı yönetime mi sormam gerekliydi panelime atama düștü ve atadım

Atama da onaylanmış ki arkadaşlar seçilme ödülleri ve maaşları almış , buna zamanında ses cikartmayarak makamı kötüye kullanmışsınız.

İşler değişince aklınıza itiraz etmek gelmiş 😀

Ataması onaylanmış yedek vekil de tüm vekiller gibi ödül, maaş alabiliyorsa, önerge verebiliyorsa oy da kullanabilir, bir farkı yoktur.

Screenshot_2024-08-07-21-05-28-267_com.android.chrome-edit.jpg
Ekli dosyayı görüntüle 17093

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Sayın meclis başkanı kardeşim 110 vekil olduğunu bu gün ögrenmedin.Eger bugün ögrendiysen o daha vahim bir durum. Seçim başlamadan önce itiraz etsen daha etik olurdu.

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Peki panele düştüğünde hiç düşünmediniz mi bu görev Meclis başkanında neden o atamadı mı ki, bana geçti bu yetki ?
Peki meclis başkanı söylemeyi akıl edemedimi ? Böyle birşey varsa eğer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...