Bence oyuna görevler bölümü de eklenebilir Belli bir seviyeye gelene kadar yeni oyuncuların görevleri yapa yapa hem öğreneceği hemde ödül alacağı bir sistemin gelmesi oyunda tutmaya yarayabilir @BaşkanOnline
Son düzenleme:
Kesinlikle, ilk yorumumda o yöndedir zaten. Kısa ve net şekılde Animasyon, tanıtım videosu tarzında bilgilendırme yapılabilir.Mesela bunları öğretmek için de oyun rehberi falan oyunun en başında oyuncuya yeni kayıt olduğunda öğretmesi gerekiyor
Görev 1= metin palası bildir 20 taşBence oyuna görevler bölümü de eklenebilir Belli bir seviyeye gelene kadar yeni oyuncuların görevleri yapa yapa hem öğreneceği hemde ödül alacağı bir sistemin gelmesi oyunda tutmaya yarayabilir
Buda olabılır bellı görevler tamamlandıktan sonra makam sahibi olabılır.Bence oyuna görevler bölümü de eklenebilir Belli bir seviyeye gelene kadar yeni oyuncuların görevleri yapa yapa hem öğreneceği hemde ödül alacağı bir sistemin gelmesi oyunda tutmaya yarayabilir
Bence oyuna belirli bir yaş sınırlaması da gelmesi gerek daha çocuk denilen yaşlarda oyuncular var maalesef onları kötü etkileyecek durumlar ve olaylar gelişiyor en azından forum hesaplarına belirli bir yaş sınırlaması getirilmesi önerisini sunarım. @BaşkanOnline3 gün kuralı bazı oyunculara uygun olmayabilir, okullar da açılacak malum olarak bi öğretmen olarak ben bile giremeyebilirim öğrenciler nasıl girecek
3 gün sonra o çocuk düştüğünde partiden atılmışım gibi argümanlar ( sürekli yaşanıyor ) sunduğunda oyunu bilmiyor bir de durumu açıklayamıyoruz başka partilere gidebiliyor
makam sahibi olmamalı o zaman seçimin bir anlamı kalmaz, mesela ilkokulu bitir 50 taş gibi vs. vs. zaten oy kullanmak için ilkokul mezunu olmak lazım bu da bizim işimizi rahatlatabilirBuda olabılır bellı görevler tamamlandıktan sonra makam sahibi olabılır.
Demek istediğim, yenı gelen uye hemen makam sahıbı olmak istiyorum diyor. Burda devreye görevler girecek. Bizde uyeye gorevlerı bıtırdıkten sonra olabılırsın cevabını verıcez. Görevlerin içerigide belirlenip sunulabilir. Gorev bıttıgınde ıse uye lıse mezunu olacak seviyeye gelecekmakam sahibi olmamalı o zaman seçimin bir anlamı kalmaz, mesela ilkokulu bitir 50 taş gibi vs. vs. zaten oy kullanmak için ilkokul mezunu olmak lazım bu da bizim işimizi rahatlatabilir
Aynen öyle bu şekilde olabilirDemek istediğim, yenı gelen uye hemen makam sahıbı olmak istiyorum diyor. Burda devreye görevler girecek. Bizde uyeye gorevlerı bıtırdıkten sonra olabılırsın cevabını verıcez. Görevlerin içerigide belirlenip sunulabilir. Gorev bıttıgınde ıse uye lıse mezunu olacak seviyeye gelecek
Parti girişinin kaldırılması taraftarıyım.3 gün bir oyuncu için yeterli bir süredir.
Parti giriş çıkışlarında bunu yeni oyuncular için esnettik, ancak diğer oyuncular için gerekli değildir.
3 günün 7 gün olmasının hiçbir anlamı yoktur.
Bir talep var ancak istenilen sebep yetersiz.
Oyuna 3 gün giriş yapmayan ya da arada giriş yapan bir oyuncu aktif oyuncu değildir.
Biz 7 gün aralıklarla giriş yapan 2000 oyuncudan ise 3 gün giriş yapan 1000 oyuncuyu tercih ederiz.
Bu durum bilinçli bir tercihtir.
Konuyu kitlemiyoruz, aksi görüş varsa alıntılayıp tartışabilir.