Değerli başkanlarım, büyüklerim ve küçüklerim,
An itibariyle bugün oyundaki ilk yılımı devirmiş bulunmaktayım, istisnasız her dönem ara vermeksizin oynadığım bu 1 yıllık süreçte genel olarak polemiklerden uzak durmaya çalıştım ve pek çoğunuzla güzel ilişkiler kurup birbirinden güzel arkadaşlıklar edindim.
Öncelikle bu süre zarfında istemeden de olsa kalbini kırdığım her bir arkadaşımdan tüm samimiyetimle özür diliyorum ve hepsinden ayrı ayrı helallik istiyorum.
İlaveten, oyuna ilk başladığımda beni kendilerinden ayırmayıp aralarına içtenlikle kabul eden ve oyuna kazandıran, aynı zamanda her ne kadar şu an siyaset arenasında aktif olarak yer alamasa da koca bir döneme damga vurmuş olan TÜRK BUDUN Partisi' nin saygıdeğer yönetimine ve tüm mensuplarına; aynı şekilde TÜRK BUDUN Partisi kapandıktan sonra beni ve o dönem TÜRK BUDUN' da yer alan tüm arkadaşlarımı aralarına kabul edip öncekinden de büyük ve güvenli bir çatı altında toplamak suretiyle adeta tekrardan aile yapan MİLLÎ HAREKAT Partisi' nin çok değerli yönetimine ve tüm mensuplarına, yine aynı şekilde MİLLÎ HAREKAT' ın ardılı hüviyetinde olup ailemizi muhafaza eden ve sancağı imkanlar el verdikçe dalgalandıran MİLLÎ İSTİKLAL ve SANCAK partilerinin çok saygıdeğer yönetimlerine ve tüm mensuplarına, son olarak da bizler SANCAK Partisi bünyesindeyken en ufak bir tereddüt duymaksızın bizleri aralarına içtenlikle kabul eden ve aynı zamanda ta TÜRK BUDUN zamanlarımızdan beri beraber yol yürüme şerefine nail olduğumuz, şu anda da mensubu olmaktan onur ve mutluluk duyduğumuz GÖKTÜRK Partisi' nin çok değerli yönetimine ve tüm mensuplarına en kalbî şükranlarımı sunarım.
Evet, bu bitmek bilmeyen özür ve teşekkür faslından sonra sizleri daha fazla sıkmadan asıl mevzumuza gelecek olursam, bana tam 1 yıldır pek çok farklı deneyimler ve birbirinden değerli arkadaşlıklar kazandıran bu güzel oyuna katılmamın yıl dönümü olması vesilesiyle Randomizer adlı uygulama üzerinden bir çekiliş yapmaya karar verdim. Çekiliş ödülü 1500 yeşil taş olup bu çekilişe katılmak isteyen arkadaşlarımın bu gönderinin altına yorum yapmaları önemle rica olunur. Çekilişe katılım süresi 2 gün olup 2 gün boyunca bu gönderinin altına yapılacak tüm yorumlar tarih sırasına göre numaralandırılacaktır ve kazanan arkadaşıma ödül tarafımca atılacaktır.
Herkese keyifli oyunlar ve mutlu forumlar dilerim, şansınız bol olsun.
KutAydin3198
Yıllanmış Demokrat ve GÖKTÜRK Gönüllüsü