Oyuncu Sayılarında Ki Düşüşler Hakkında (1 Kişi İçeride)

Göktuğ Gökçebağ 29

Türk Ulus Birliği Partisi
Vatandaş
Eski Oyuncu Sayıları ( 10 Şubat)

Altın Ok : 98
Milli Harekat : 124
Türk Ulus Birliği : 62
Yükselen Gençlik : 70
Milli Sancak : 33
Bozkurt Harekat :32
Özgürlük Ve İrade : 46
Turan Harekat : 30
Asıl Türk : 67
Azerbaycan Türk Birliği : 22

Toplam Oyuncu Sayısı : 592

Yeni Oyuncu Sayıları ( 15 Şubat)

Türk Ulus Birliği : 267
Altın Ok : 103
Özgürlük Ve İrade : 48
Uyanış : 25
Bozkurt Harekat : 31
Birleşme Yükselme : 13
Asil Türk : 39
Yükselen Gençlik : 5

Toplam Oyuncu Sayısı : 530

Dikkat! Hatırlatma: Bu 530 güncel tüm partilerin toplamı oyuncu sayısına. Partisiz kişilerin sayısı belli olmadığı için belli olsada tek tek saymadığım için partili kişilerin toplamını ele aldım sadece. Bilginiz olsun.

Veriler, yani oyuncu sayılarını, sadece PARTİ İŞLEMLERİ adı altında yer alan PARTİLER VE PARTİ PUANLARI yerinden alarak bu izlenimi gördüm. 10 Şubat'ta baktığım sayı ile 15 Şubat sayıları, partilerin toplam oyuncu sayısı birbirini tutmuyor. Ciddi düşüşler var. 5 gün içerisinde neden? Sizce oyuncu sayılarına partisi olmayan kişiler eklenmemiştir, çünkü tek tek sayılamayacağı için. Sizce her gün tamam, bir yandan en az tahmini 3 veya 4 oyuncu gelirken, üstüne bir yandan bu kadar düşüş olmasını nasıl karşılıyorsunuz ve yorumluyorsunuz? Hepimizin istediği, oyunun oyuncu sayısının yükselmesi ve daha da yeni, çok oyunculu eski 2019'da ilk başladığım zamanlardaki 800-850-890 gibi eski rakamlarına yükselmesini beklerken, şu anki düşüşler hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüşlerin olmaması, sistemin oturmasına yönelik. Sizce ne yapılabilir?

Oyuncular olarak yorumlarınızı merak ettiğim için, bu sayfaya olumsuz yönde şeyler yazmak yerine, yani "herkese haksızlık yapılıyor", "haksız yere ban atıyorlar", "engelliyorlar", "dikkate almıyorlar", "oyun yönetimi sadece birkaç oyuncusunu dikkate alıyor", "onlara torpil geçiliyor", "geçmişten bugüne herkes farkında ama sesini çıkaramıyor", "hiç kimse çıkarsa da umursanmıyor", "kaile bile alınmadan konu başlığı kilitleniyor", "unutulup gidiyor", "kimse sallamıyor", "yazanlar yorum yapanlar destek haricinde olumsuz yorum yapan klasik kişilere zaten bir şey olmuyor" gibi ifadeler yerine, oyunun eksikliklerini bence ..........dan dolayı şu anda oyunda ciddi anlamda düşüşler oluyor. Düşüşlerin engellenmesini ..... ile çözme imkanınızın olduğunu düşünüyorum gibi konuyu kapatmayacak şekilde lütfen kurallara uygun yazıp herkesin, tüm oyundaki oyuncuların yorum yapmasına olanak sağlayın. Çünkü benim gibi bu düşüşlerin nedenlerini yazanları, illa ki oyun sahibi ve çalışanları da dikkate alıp, ona göre bundan sonra oyunu geliştirme, oyuncuları oyunda daha çok tutabilme, güncellemeleri ile daha fazla yenilik de eklenmiş olacaktır. Bu sayede, ilk 2019'da başladığım sayı verileri olan 800-850-890 gibi sayıların üstüne çıkıp en azından 1200-1265-1283 gibi verilere, yani oyuncu sayısına ulaşılmış olacaktır. Yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20250213_173517.jpg
    IMG_20250213_173517.jpg
    41.3 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Parti Birleştirmek toplam üye sayısını azalttı birbiriyle alakasız 5-6 partiyi birleştirirsen sonucu bu olur 2+2 her zaman 4 etmez.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oyunda bir değişen kurallar ve işleyiş olduğu için son 1 aydır herhangi bir reklam aktif değildir.
Bundan kaynaklı oyuncu sayısında düşüş olması normal ancak ilerleyen günlerde reklamlar yeniden aktif edilecek.

EmirhanB.

5
Vatandaş
Eski Oyuncu Sayıları

Yeni Oyuncu Sayıları

Veriler, yani oyuncu sayılarını, sadece PARTİ İŞLEMLERİ adı altında yer alan PARTİLER VE PARTİ PUANLARI yerinden alarak bu izlenimi gördüm. 10 Şubat'ta baktığım sayı ile 15 Şubat sayıları, partilerin toplam oyuncu sayısı birbirini tutmuyor. Ciddi düşüşler var. 5 gün içerisinde neden? Sizce oyuncu sayılarına partisi olmayan kişiler eklenmemiştir, çünkü tek tek sayılamayacağı için. Sizce her gün tamam, bir yandan en az tahmini 3 veya 4 oyuncu gelirken, üstüne bir yandan bu kadar düşüş olmasını nasıl karşılıyorsunuz ve yorumluyorsunuz? Hepimizin istediği, oyunun oyuncu sayısının yükselmesi ve daha da yeni, çok oyunculu eski 2019'da ilk başladığım zamanlardaki 800-850-890 gibi eski rakamlarına yükselmesini beklerken, şu anki düşüşler hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüşlerin olmaması, sistemin oturmasına yönelik. Sizce ne yapılabilir?

Oyuncular olarak yorumlarınızı merak ettiğim için, bu sayfaya olumsuz yönde şeyler yazmak yerine, yani "herkese haksızlık yapılıyor", "haksız yere ban atıyorlar", "engelliyorlar", "dikkate almıyorlar", "oyun yönetimi sadece birkaç oyuncusunu dikkate alıyor", "onlara torpil geçiliyor", "geçmişten bugüne herkes farkında ama sesini çıkaramıyor", "hiç kimse çıkarsa da umursanmıyor", "kaile bile alınmadan konu başlığı kilitleniyor", "unutulup gidiyor", "kimse sallamıyor", "yazanlar yorum yapanlar destek haricinde olumsuz yorum yapan klasik kişilere zaten bir şey olmuyor" gibi ifadeler yerine, oyunun eksikliklerini bence ..........dan dolayı şu anda oyunda ciddi anlamda düşüşler oluyor. Düşüşlerin engellenmesini ..... ile çözme imkanınızın olduğunu düşünüyorum gibi konuyu kapatmayacak şekilde lütfen kurallara uygun yazıp herkesin, tüm oyundaki oyuncuların yorum yapmasına olanak sağlayın. Çünkü benim gibi bu düşüşlerin nedenlerini yazanları, illa ki oyun sahibi ve çalışanları da dikkate alıp, ona göre bundan sonra oyun geliştirme, oyuncuları oyunda daha çok tutabilme, güncellemeleri ile daha fazla yenilik de eklenmiş olacaktır. Bu sayede, ilk 2019'da başladığım sayı verileri olan 800-850-890 gibi sayıların üstüne çıkıp en azından 1200-1265-1283 gibi verilere, yani oyuncu sayısına ulaşılmış olacaktır. Yorumlarınızı bekliyorum.
Göktug sen ve traktörlerin buraya yetersiniz 💪

Yazıcıoğlu

ALTIN OK 🏹
Vatandaş

Dikkat! Hatırlatma: Bu 530 güncel tüm partilerin toplamı oyuncu sayısına. Partisiz kişilerin sayısı belli olmadığı için belli olsada tek tek saymadığım için partili kişilerin toplamını ele aldım sadece. Bilginiz olsun.

Oyuncular olarak yorumlarınızı merak ettiğim için, bu sayfaya olumsuz yönde şeyler yazmak yerine, yani "herkese haksızlık yapılıyor", "haksız yere ban atıyorlar", "engelliyorlar", "dikkate almıyorlar", "oyun yönetimi sadece birkaç oyuncusunu dikkate alıyor", "onlara torpil geçiliyor", "geçmişten bugüne herkes farkında ama sesini çıkaramıyor", "hiç kimse çıkarsa da umursanmıyor", "kaile bile alınmadan konu başlığı kilitleniyor", "unutulup gidiyor", "kimse sallamıyor", "yazanlar yorum yapanlar destek haricinde olumsuz yorum yapan klasik kişilere zaten bir şey olmuyor" gibi ifadeler yerine, oyunun eksikliklerini bence ..........dan dolayı şu anda oyunda ciddi anlamda düşüşler oluyor. Düşüşlerin engellenmesini ..... ile çözme imkanınızın olduğunu düşünüyorum gibi konuyu kapatmayacak şekilde lütfen kurallara uygun yazıp herkesin, tüm oyundaki oyuncuların yorum yapmasına olanak sağlayın. Çünkü benim gibi bu düşüşlerin nedenlerini yazanları, illa ki oyun sahibi ve çalışanları da dikkate alıp, ona göre bundan sonra oyunu geliştirme, oyuncuları oyunda daha çok tutabilme, güncellemeleri ile daha fazla yenilik de eklenmiş olacaktır. Bu sayede, ilk 2019'da başladığım sayı verileri olan 800-850-890 gibi sayıların üstüne çıkıp en azından 1200-1265-1283 gibi verilere, yani oyuncu sayısına ulaşılmış olacaktır. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bağımsız gezen beni +1 olarak Altın Ok partisine ekleyip 104 diye duzeltir miyiz

M-D

Aktif Üye
18. Dönem Oyun Başkanı

Ne bekleniyordu ki erenin geçici ob acıklanması demokrasiye karşı koca bir leke
Erenin ob olmasının ardından
Kaliteli sohbetler
Refah düzeyi
Demokrasi
Hepsi alt üst olmuştur. Giden oyuncular bana yazmış olabilir malesef geçici oyun başkanının hiçbir katkısı olmadı koltuk boş kalsaydı daha çok faydası vardır.
Her işte bir hayır vardır dicez

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Ne bekleniyordu ki erenin geçici ob acıklanması demokrasiye karşı koca bir leke
Erenin ob olmasının ardından
Kaliteli sohbetler
Refah düzeyi
Demokrasi
Hepsi alt üst olmuştur. Giden oyuncular bana yazmış olabilir malesef geçici oyun başkanının hiçbir katkısı olmadı koltuk boş kalsaydı daha çok faydası vardır.
Her işte bir hayır vardır dicez
Sanal arenada bir çığlık yükseldi,
Eren Avcı başkan oldu, umutlar çöktü.
Her hamlesi kaos, her sözü yıkım,
Oyun dünyası virane, gözler dalıp gitti.
Vaatler uçtu rüzgarda, sözler boş bir yankı,
Yönetimde eksik kalan o kudret,
Mustafa Denli belki de en doğru adres,
İyi bir lider, oyunun gerçeği olabilirdi.
Her tuşa basışta, hüsran bir iz bırakır,
Kötü kararlar zinciri, acı bir roman,
Ekranlar ağlar, kalplerde buruk bir sancı,
Başkanlık umudu, şimdi hasretle anar.
Sanal alem, doğru yolu ararken sessizce,
Bir alternatif belirdi, eski bir hatırada:
Mustafa Denli’nin adımı, belki de doğru sefer,
Yönetimde bir ışık, karanlıkta kaybolan yarınlarda.

@ErenA @M-D

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici

Eren Avcı’nın Yönetimindeki Dönem​

Eren Avcı’nın başkanlığı, başlangıçta büyük beklentilerle karşılanmıştı. Ancak zamanla, alınan bazı kararlar ve uygulanan stratejiler, oyuncu kitlesinde hayal kırıklığına yol açtı.

• Karar Verme Süreçleri: Eren Avcı’nın oyundaki önemli kararları, bazı oyuncular tarafından aceleci ve yetersiz düşünülmüş olarak değerlendirildi. Stratejik planlamadan ziyade anlık tepkilere dayalı yönetim tarzı, oyunun uzun vadeli hedeflerine zarar verdi.
  • İletişim ve Şeffaflık Eksikliği: Oyuncular, yönetim ile aralarında yeterli bir diyalog ve şeffaflık olmadığını hissetti. Beklentiler ve alınan kararlar arasındaki uyumsuzluk, oyuncu güveninde ciddi bir düşüşe neden oldu.
  • Stratejik Hatalar: Bazı kritik hamleler, oyunun genel dengelerini bozdu. Özellikle takım içi koordinasyon ve kaynak yönetiminde yaşanan aksaklıklar, oyunun rekabetçi ortamını olumsuz etkiledi.
Bu faktörler, Eren Avcı’nın başkanlığının, oyuncular tarafından “kötü bir liderlik” örneği olarak görülmesine neden oldu.

Mustafa Denli: Alternatif Bir Liderlik Umudu​

Eren Avcı’nın yönetimindeki zorluklara karşın, oyuncu topluluğunun bir kesimi, alternatif bir lider olarak Mustafa Denli’nin adını öne sürüyor. Mustafa Denli’nin liderlik anlayışı, oyunun hem stratejik hem de sosyal dinamiklerine daha uyumlu olabilir. İşte Mustafa Denli’nin potansiyel liderlik özellikleri:

• Stratejik Derinlik: Mustafa Denli’nin oyun içi stratejilerinin daha planlı ve uzun vadeli olduğu düşünülüyor. Bu yaklaşım, oyunun sürdürülebilir başarısı için büyük önem taşıyor.
  • İyi İletişim: Oyuncular, iyi bir liderin her zaman şeffaf ve iletişime açık olması gerektiğini savunuyor. Mustafa Denli’nin bu konuda daha başarılı olacağı ve oyuncularla daha etkili bir diyalog kurabileceği öngörülüyor.
  • Adaletli ve Dengeleyici Yönetim: Oyunda alınan kararların her zaman adaletli ve dengeli olması, oyuncu memnuniyeti açısından kritik bir unsur. Mustafa Denli’nin bu dengeyi sağlayabileceği, oyunun genel atmosferine olumlu katkılar yapabileceği düşünülüyor.