Eski Oyuncu Sayıları ( 10 Şubat)
Altın Ok : 98
Milli Harekat : 124
Türk Ulus Birliği : 62
Yükselen Gençlik : 70
Milli Sancak : 33
Bozkurt Harekat :32
Özgürlük Ve İrade : 46
Turan Harekat : 30
Asıl Türk : 67
Azerbaycan Türk Birliği : 22
Toplam Oyuncu Sayısı : 592
Yeni Oyuncu Sayıları ( 15 Şubat)
Türk Ulus Birliği : 267
Altın Ok : 103
Özgürlük Ve İrade : 48
Uyanış : 25
Bozkurt Harekat : 31
Birleşme Yükselme : 13
Asil Türk : 39
Yükselen Gençlik : 5
Toplam Oyuncu Sayısı : 530
Dikkat! Hatırlatma: Bu 530 güncel tüm partilerin toplamı oyuncu sayısına. Partisiz kişilerin sayısı belli olmadığı için belli olsada tek tek saymadığım için partili kişilerin toplamını ele aldım sadece. Bilginiz olsun.
Veriler, yani oyuncu sayılarını, sadece PARTİ İŞLEMLERİ adı altında yer alan PARTİLER VE PARTİ PUANLARI yerinden alarak bu izlenimi gördüm. 10 Şubat'ta baktığım sayı ile 15 Şubat sayıları, partilerin toplam oyuncu sayısı birbirini tutmuyor. Ciddi düşüşler var. 5 gün içerisinde neden? Sizce oyuncu sayılarına partisi olmayan kişiler eklenmemiştir, çünkü tek tek sayılamayacağı için. Sizce her gün tamam, bir yandan en az tahmini 3 veya 4 oyuncu gelirken, üstüne bir yandan bu kadar düşüş olmasını nasıl karşılıyorsunuz ve yorumluyorsunuz? Hepimizin istediği, oyunun oyuncu sayısının yükselmesi ve daha da yeni, çok oyunculu eski 2019'da ilk başladığım zamanlardaki 800-850-890 gibi eski rakamlarına yükselmesini beklerken, şu anki düşüşler hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüşlerin olmaması, sistemin oturmasına yönelik. Sizce ne yapılabilir?
Oyuncular olarak yorumlarınızı merak ettiğim için, bu sayfaya olumsuz yönde şeyler yazmak yerine, yani "herkese haksızlık yapılıyor", "haksız yere ban atıyorlar", "engelliyorlar", "dikkate almıyorlar", "oyun yönetimi sadece birkaç oyuncusunu dikkate alıyor", "onlara torpil geçiliyor", "geçmişten bugüne herkes farkında ama sesini çıkaramıyor", "hiç kimse çıkarsa da umursanmıyor", "kaile bile alınmadan konu başlığı kilitleniyor", "unutulup gidiyor", "kimse sallamıyor", "yazanlar yorum yapanlar destek haricinde olumsuz yorum yapan klasik kişilere zaten bir şey olmuyor" gibi ifadeler yerine, oyunun eksikliklerini bence ..........dan dolayı şu anda oyunda ciddi anlamda düşüşler oluyor. Düşüşlerin engellenmesini ..... ile çözme imkanınızın olduğunu düşünüyorum gibi konuyu kapatmayacak şekilde lütfen kurallara uygun yazıp herkesin, tüm oyundaki oyuncuların yorum yapmasına olanak sağlayın. Çünkü benim gibi bu düşüşlerin nedenlerini yazanları, illa ki oyun sahibi ve çalışanları da dikkate alıp, ona göre bundan sonra oyunu geliştirme, oyuncuları oyunda daha çok tutabilme, güncellemeleri ile daha fazla yenilik de eklenmiş olacaktır. Bu sayede, ilk 2019'da başladığım sayı verileri olan 800-850-890 gibi sayıların üstüne çıkıp en azından 1200-1265-1283 gibi verilere, yani oyuncu sayısına ulaşılmış olacaktır. Yorumlarınızı bekliyorum.