OYUNCUDAN HABERSİZ YAPILAN ATAMALAR HK. (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Bilindiği gibi atama işlemleri kolaylaştırılmış olup oyun içerisinde taşınmıştır.

Atama yetkisi olan makamların oyuncuyu atamadan önce oyuncunun rızası olduğuna emin olmalı, bunu oyun içerisinden mesaj ile onaylamalıdır.
Oyuncudan habersiz yapılan atamalarda atama işlemi geri çekilecek olup, ayrıca geri çekilen atama başı 1000 Yeşil Taş ceza kesilecektir.

İyi oyunlar dileriz.

Electro

⚛️⚙️🪽⚖️🌐🦅6 Partinin Kurucularından ⚛️⚙️🪽⚖️🌐🦅
Vatandaş
Hocam birde sanırsam 24 saat içerisinde Şehir Valisi,boşalan Belediye Başkanı koltuğuna Belediye Başkanı ataması yapması gerekiyor.Bunu 24 saat değilde daha uzun gün yapar mısınız?2-3 güne çıkartılması daha uygun olur, çünkü artık kişilerden onay almamız gerekicek geç yanıt yazabilirlerde.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Hocam birde sanırsam 24 saat içerisinde Şehir Valisi,boşalan Belediye Başkanı koltuğuna Belediye Başkanı ataması yapması gerekiyor.Bunu 24 saat değilde daha uzun gün yapar mısınız?2-3 güne çıkartılması daha uygun olur, çünkü artık kişilerden onay almamız gerekicek geç yanıt yazabilirlerde.
Şehir valisi 1 kişiye ulasacak zaten, zor bir olay değil.
1 gün yeterlidir.

Hasanc57

Altın Ok
48. Dönem Oyun Başkanı
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Bilindiği gibi atama işlemleri kolaylaştırılmış olup oyun içerisinde taşınmıştır.

Atama yetkisi olan makamların oyuncuyu atamadan önce oyuncunun rızası olduğuna emin olmalı, bunu oyun içerisinden mesaj ile onaylamalıdır.
Oyuncudan habersiz yapılan atamalarda atama işlemi geri çekilecek olup, ayrıca geri çekilen atama başı 1000 Yeşil Taş ceza kesilecektir.

İyi oyunlar dileriz.
Sayın yöneticim 1000 yeşiltaş cok değil mi? Ekonomik kriz var. Maaşlar yetersiz. Cezayı tekrar değerlendirilmesini talep etmekteyim.

Electro

⚛️⚙️🪽⚖️🌐🦅6 Partinin Kurucularından ⚛️⚙️🪽⚖️🌐🦅
Vatandaş
Sayın yöneticim 1000 yeşiltaş cok değil mi? Ekonomik kriz var. Maaşlar yetersiz. Cezayı tekrar değerlendirilmesini talep etmekteyim.
Hasan başkanıma katılıyorum,caydırıcı olsun diye böyle birşey yapmış olabilirler;ama yinede fazla gibi geldi banada.

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Hocam bu yanlış bir karar bence. Oyuncu ile anlaşıpta atamadan sonra oyuncu burda film yaparsa ne olacak benim haberim yoktu hesabı. Daha farklı bır kural getirebilirsiniz.
Mesela atama yapılan kişinin mesaj kutusuna onayla butonu gitsin

Son düzenleme:

Kaan Yüksel

Yeniden Doğuş🌄
39. Dönem Oyun Başkanı
Hocam bu yanlış bir karar bence. Oyuncu ile anlaşıpta atamadan sonra oyuncu burda film yaparsa ne olacak benim habetim yoktu hesabı. Daha farklı bır kural getirebilirsiniz.
kesinlikle katılıyorum böyle yapma potansiyelinde olan çok oyuncu var.
(başta ben yaparım)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Hocam bu yanlış bir karar bence. Oyuncu ile anlaşıpta atamadan sonra oyuncu burda film yaparsa ne olacak benim haberim yoktu hesabı. Daha farklı bır kural getirebilirsiniz.
kesinlikle katılıyorum böyle yapma potansiyelinde olan çok oyuncu var.
(başta ben yaparım)
Bu gelecek ancak "Atama yetkisi olan makamların oyuncuyu atamadan önce oyuncunun rızası olduğuna emin olmalı, bunu oyun içerisinden mesaj ile onaylamalıdır." notu, oyun içinden konuşun bir sorun durumunda mesajı raporlar ispat edersiniz anlamında.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Oyun içinde ki mesajlardan bildirim yapılması uygun olacak eğer aksi bir durum yaşanırsa da bu mesajları SS alıp yönetime sunarak cezai işlem sorumluluğunu ortadan kaldırırız.Birde gereksiz yere makamdan istifa eden oyuncuyu seçme seçilme hakkının yanı sıra para veya yeşil taş cezası getirilmesini talep ediyoruz sayın yönetim @BaşkanOnline