OYUNCULARI VE OYUNA İSYANA TEŞVİK EDENLER HK. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Hayretle izliyorum. Diriliş İttifakı olarak 3-4 seçim kaybettiğimizde dahi bukadar ithamda bulunmadık. Söz konusu 1 dk ise haklı olduğumuz halde cezamız neyse çekeriz. Ama diğer arkadaşların düşündüğü gibi yönetim tarafından ne korunduk ne özel bir koruma aldık. Siyaseti bilmeyenler, ittifak konusunda bilgisi olmayanlar gelmişler Diriliş İttifakına laf atıyorlar. Siz istifa edin biz o koltuklara diriliş ittifakı üyelerini atarız.

A

AVNİ(CİK)

Ziyaretçi
Bir iki kişinin dolduruşuna gelmeyin arkadaşlar, kimse konuyu uzatmıyorsa, yönetimi itham etmiyorsa, taraflısınız demezse banlanmıyor.
Kimsenin dolduruşuna geldiğim yok hocam karar verirken biraz daha sakin olmanız oyuncu huzuru açısından daha iyi olacaktır

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
@...
Biraz önce başladığınız A N C A L A G O N isimli üyenin ikinci forum hesabıdır.
@BaşkanOnline ıp kontrolü yaparsanız zaten ortaya çıkacaktır.
Geçmişte sildigi oyuncu hesabıyla ( Semih Y.) kayıt olmuştur.
İlgili oyuncunun Multi üyelikten ceza almasını talep ediyoruz.

A

AVNİ(CİK)

Ziyaretçi
Oyun huzurunu sağlamak amacıyla müdahale ediyoruz.
Hocam kurallar açık ve sabit bir şekilde wikide yazıyor son ilan tarihi olarak benim için 1 dakikanın bir önemi yok ama kural kuraldır liste geç atıldığında para cezası kesiliyordu bunun wikiye eklenmesi gerekmez midır ?

SİRAÇ DENİZ

Altın Ok Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sayın yönetim oyunun en aktif partisi ve en çok üyeye sahip olmamızdan dolayı listeyi hazırlamak biraz zaman alıyor maalesef bu konuda biz haklıyız

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam kurallar açık ve sabit bir şekilde wikide yazıyor son ilan tarihi olarak benim için 1 dakikanın bir önemi yok ama kural kuraldır liste geç atıldığında para cezası kesiliyordu bunun wikiye eklenmesi gerekmez midır ?
Arkadaşlar zaten kestik bu sefer de sadece bu kadar mı ?
Karşıdaki arkadaşların amacının kötü olduğu için partiyi kapatsak neden oyuncuları banlamadınız şeklinde olacak.
Bunun bir sonu yok.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

Pargalı yoldaşın 3 dönem önce 18 dakika ile bunu yaptığında niye istifa etmedin?

ceybey

HizurAcil
Vatandaş
bahsi geçen partilerin üyesi değilim, ancak bir dakika için bir ceza verilmiş zaten (ki bence hiç lüzumu olmadığı halde hak geçmemesi adına), herkesin işi gücü olabilir bir dakika yani, hangimiz hayatında bu kadar dakik? ne olmuş yani bir dakika geç erken.. oyun bu neticede... burada isyan çıkarmakta, ben artniyet ararım gereksiz heyecan gerçekten... herkesi biraz sakin, ve hayatın olağan akışına uygun davranmaya davet ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: F.T
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...