H
H Ü S E Y İ N
Ziyaretçi
Hayırlı olsun başkanım
Her şey ortada herkes olduğu yerde topram sizin gözlerde sıkıntı var @ErenA bak burda aslanlar gibi doktor lazımsa burda @ÜmitZehra bir muane et bunlari ücret alma şirkette yazvallahi gayette güzel gömdük be gözlerimize mi inanalım bu sözlere mi herşey ortada
Teşekkür ederiz başkanımHayırlı uğurlu olsun
Teşekkür ederiz başkanımHayırlı olsun başarılar
Teşekkür ederiz topram senide aramızda görmek isteriz kabul edersenForumda ve oyunda yeniyim Adanalı hemşerimin ittifak açtığını duyunca tanımadan da bir hayırlı olsun demek istedim. Hayırlı olsun başarılar başkanım.
Teşekkür ederiz başkanımHayırlı olsun başarılar dilerim
Teşekkür ederiz başkanımHayırlı olsun başkanım
Teşekkür ederim kardeşimHayırlı olsun
Tutunamayanlar partisi sayesinde bir çok yol kat ettik ittifakım mükemmel seviyede nazik ve kibar davetiniz için teşekkür ederim.Teşekkür ederiz topram senide aramızda görmek isteriz kabul edersen
size 1 er adet celestone yazıyorum bide sabah akşam voltaren 75 lik ağrısı bitince gelir aslanHer şey ortada herkes olduğu yerde topram sizin gözlerde sıkıntı var @ErenA bak burda aslanlar gibi doktor lazımsa burda @ÜmitZehra bir muane et bunlari ücret alma şirkette yaz
Rica ederim topram başarılar dilerimTutunamayanlar partisi sayesinde bir çok yol kat ettik ittifakım mükemmel seviyede nazik ve kibar davetiniz için teşekkür ederim.
size 1 er adet celestone yazıyorum bide sabah akşam voltaren 75 lik ağrısı bitince gelir aslan
onların cenaze 5 ay önce oldu 5 aydır gömülmeyi bekliyorlardı bugüne kısmetmişBu yazan ilaçların şerefine buradan kısır günlerinin bir numaralı çeyrekçisi teyzeme, ablama selamlar göndermek istiyorum.
Gökbudunun cenaze namazı tarihini paylaşırsanız otobüs TUTUNAMAYANLAR partisi tarafından temin edilecektir.
Hayırlı olsun.
onların cenaze 5 ay önce oldu 5 aydır gömülmeyi bekliyorlardı bugüne kısmetmiş
Ne kısırı kardeşim pinterestten bulup bulup atıyorBu yazan ilaçların şerefine buradan kısır günlerinin bir numaralı çeyrekçisi teyzeme, ablama selamlar göndermek istiyorum.
Gökbudunun cenaze namazı tarihini paylaşırsanız otobüs TUTUNAMAYANLAR partisi tarafından temin edilecektir.
Hayırlı olsun.