Parti ayrılış nedenleri (1 Kişi İçeride)

E

E.A.

Ziyaretçi
Araştırdin mi ? Partiden 6 kişi neden ayrildi
Parti yönetimini dinlemeden ayrılmışlar yapacak bir şey yok sorun çıkarttığını düşündüğünüz kişi dcye sohbet için gelmişti geride gitti sizde araştırsaydınız keşke . Partinin adı kuvayi milliye bizleri atatürk türk düşmanı olarak tasvir edemezsiniz.

BurakAtak

EFELER
27. Dönem Oyun Başkanı
Sercancım bence karalama kampanyası gibi olmuş bu doğru değil. Açıkca hoş değil bu bence daha doğru ve düzgün şekil de açıklamanı yapabilirdin.

Sercan_12

Yeni Üye
Vatandaş
Sercancım bence karalama kampanyası gibi olmuş bu doğru değil. Açıkca hoş değil bu bence daha doğru ve düzgün şekil de açıklamanı yapabilirdin.
Ben yaklaşık 1 haftadır tedavi görüyorum değerli burak atak siz benim için değerli bir insansınız ama yapılana el atılmasını başta yönetim saglasaydi bu durum da olmaz di karalama değil zaten artık olurmuyum olmaz mıyım hayatta onu bile bilmiyorum şunu bilim bir yönetici olarak değil kişi olarak seviyorum sizi

BurakAtak

EFELER
27. Dönem Oyun Başkanı
Ben yaklaşık 1 haftadır tedavi görüyorum değerli burak atak siz benim için değerli bir insansınız ama yapılana el atılmasını başta yönetim saglasaydi bu durum da olmaz di karalama değil zaten artık olurmuyum olmaz mıyım hayatta onu bile bilmiyorum şunu bilim bir yönetici olarak değil kişi olarak seviyorum sizi
Uzun zamandır bir birimizi tanıyoruz. Geçmiş olsun rabbim şifa versin. Bu konular çözülmeyecek konular değildir. Konuşularak tartısılarak çözülebilecekseylerdir.

T

TürkAslan54

Ziyaretçi
🤣🤣🤣 Güzel kurmuşsun kafanda sercan baskan, neyse hakkında hayırlısı olsun