Bu olaylar zaten son 1 saatte dönüyor. İlk etapta bunu engelleyelim etkisine bakalım.Anlamamış olabilirim Mahmut bey. Bu yasağı 8. Partinin adaletsiz bir şekilde seçime girmemesi için koymuşsunuz ama 1. Parti 3 gün önceden 2 oyuncusunu partiden çıkarırsa 8. Parti yine garantiler seçime girmeyi
24. Milletvekili seçiminde biz birinci idik Yeniden Doğuş partisi başka partiden üye alınca geçtiler bence bu yeni karar yerinde bir karar Tebrik ediyorum Adalet yerini buluyor geçte olsa1. Parti zaten birinci, farkı açmış.
7. Parti ile 8. Parti yarışıyor.
Bu sırada 1. Parti ve 8. Parti ittifak.
1. Partiden 8. Partiye 2 transfer, bu hikayede yanan 7. parti.
Bu mudur adalet? Oyunu oynamıyoruz ama farkındayız her şeyin.
Bunu yapan sadece biz değiliz.Parti ismimizi kullanıp burda saçma sapan algılar yaratmıcaksın.24. Milletvekili seçiminde biz birinci idik Yeniden Doğuş partisi başka partiden üye alınca geçtiler bence bu yeni karar yerinde bir karar Tebrik ediyorum Adalet yerini buluyor geçte olsa
Bunu sadece yd mi yaptı kardeşim neyin lafını yapıyorsun24. Milletvekili seçiminde biz birinci idik Yeniden Doğuş partisi başka partiden üye alınca geçtiler bence bu yeni karar yerinde bir karar Tebrik ediyorum Adalet yerini buluyor geçte olsa
Bak bakalım senin partinin adı geçmişmi burda iyi bak boş yapma burdaBunu yapan sadece biz değiliz.Parti ismimizi kullanıp burda saçma sapan algılar yaratmıcaksın.
Böyle algı oluşturmak yerine belediye seçimlerinde partinin yaptığını da yazsaydın samimi olduğunu düşünürdüm.
Bir daha partimin ismini bir yerde sen ve türevlerin anmıcak.
Hepinize burdan son kez söylüyorum.
İyi Oyunlar.
Yeniden doğuş demişsin ya arkadaşımBak bakalım senin partinin adı geçmişmi burda iyi bak boş yapma burda
Seni bağlayan durum yok burda işine bak sen muhatabım değilsinBunu yapan sadece biz değiliz.Parti ismimizi kullanıp burda saçma sapan algılar yaratmıcaksın.
Böyle algı oluşturmak yerine belediye seçimlerinde partinin yaptığını da yazsaydın samimi olduğunu düşünürdüm.
Bir daha partimin ismini bir yerde sen ve türevlerin anmıcak.
Hepinize burdan son kez söylüyorum.
İyi Oyunlar.
Örnek olarak gösterdim kötü birşey demedim orda iyi oku istersen gelip burda ahkam kesmeyin banaYeniden doğuş demişsin ya arkadaşım
hayır ahkam kestiğim falan yok kötü birşey diyede bir şey çıkmadı ağzımdan sadece örnek gösterirken daha dikkatli olmanı tavsiye ediyorumÖrnek olarak gösterdim kötü birşey demedim orda iyi oku istersen gelip burda ahkam kesmeyin bana
Hem sana ne oluyor sen yd li misin? Herşeye balıklama atlıyorsun?Yeniden doğuş demişsin ya arkadaşım
benim ittifakımda olan bir parti sonuçta neyin şovunu yapıyorsunHem sana ne oluyor sen yd li misin? Herşeye balıklama atlıyorsun?
Kötü birşey dediysem gelirsin buraya uyarırsın ben orda yazımda kimseye kötü birşey demedim gelip direk ahkam kesmeniz yanlışhayır ahkam kestiğim falan yok kötü birşey diyede bir şey çıkmadı ağzımdan sadece örnek gösterirken daha dikkatli olmanı tavsiye ediyorum
yd liyim denebilirHem sana ne oluyor sen yd li misin? Herşeye balıklama atlıyorsun?
Benim şov yaptığım yok Şovu siz yapıyorsunuzbenim ittifakımda olan bir parti sonuçta neyin şovunu yapıyorsun
ahkam kestiğim bir cümlemi gösterirmisinKötü birşey dediysem gelirsin buraya uyarırsın ben orda yazımda kimseye kötü birşey demedim gelip direk ahkam kesmeniz yanlış
Seninle muhattap olmak isteyen yok ama partimin adını kelimelerinin arasında kullanırsan tek muhattabın ben olurum kullanmıcaksın.Seni bağlayan durum yok burda işine bak sen muhatabım değilsin