V
V for Vendetta
Ziyaretçi
Sınava girmek gerekiyor galiba yüksek puan alan dereceye girenler alınıyor biz eleniriz Emirhan abiPartiler birliğine katılmak için ne yapmam gerekiyor çok istiyorum![]()

Sınava girmek gerekiyor galiba yüksek puan alan dereceye girenler alınıyor biz eleniriz Emirhan abiPartiler birliğine katılmak için ne yapmam gerekiyor çok istiyorum![]()
Bizde merak ediyoruz ne yapılacakToplantıda napilacak
Tercuman desteğinide ben sağlayabilirim sera baskanım bizim azeri kardeşlerden gönderelim daha iyi anlatırlar jdnsmssTürk edebiyat tarihini nasıl katledeceklerini konuşuyorlar bence ajksksks
İlk okulda hep 5 almıştım olmaz mı zaten Türkçe seviyesi aynıSınava girmek gerekiyor galiba yüksek puan alan dereceye girenler alınıyor biz eleniriz Emirhan abi![]()
herkese toplantı ayarlıyorlar ama kimsenin haberi olmuyor QŞDŞQŞDŞQŞDŞQŞDŞWŞEBizde merak ediyoruz ne yapılacak
Haklı bı yorum hahahajaherkese toplantı ayarlıyorlar ama kimsenin haberi olmuyor QŞDŞQŞDŞQŞDŞQŞDŞWŞE
bütün partiler toplanınca ne olacak acaba @ArdaTermiherkese toplantı ayarlıyorlar ama kimsenin haberi olmuyor QŞDŞQŞDŞQŞDŞQŞDŞWŞE
TeşekkürlerHayırlı olsun başkanım![]()
Telefon çekmiyor tüneldeyim hahahajatoplantıda şuan herhalde asfsdsdgsdgsg
Telefon çekmiyor tüneldeyim hahahaja
AliMerhaba başkanonline oyuncuları karar Resmileşti.
Sabah 6:39’da imzalandı.
Partiler birliği yönetim kurulu başkanı sayın Arda bey falanca filanca saatte sınava geç gelen öğrencileri kesinlikle kabul etmeyecektir.
Lütfen bu mesajı dikkate almayınız…
![]()
Vendetta BaşkanımMerhaba başkanonline oyuncuları karar Resmileşti.
Sabah 6:39’da imzalandı.
Partiler birliği yönetim kurulu başkanı sayın Arda bey falanca filanca saatte sınava geç gelen öğrencileri kesinlikle kabul etmeyecektir.
Lütfen bu mesajı dikkate almayınız…
![]()
Ney baskanimSaat kaçtaydı başkanım 21.99 da mıydı gelmek için can atıyorum da
ToplantıNey baskanim