Valla uyduruyorsunOlum dün hikaye anlatıyordun Eceme öylr yaptılar böyle yaptılar yok sevim yükselene çöktü yükselen bizimdi bugün Sevim Sevim diye geziyorsun ortadq

Valla uyduruyorsunOlum dün hikaye anlatıyordun Eceme öylr yaptılar böyle yaptılar yok sevim yükselene çöktü yükselen bizimdi bugün Sevim Sevim diye geziyorsun ortadq
Tek pişmanlığımı hatırlatma , gitmeden sana istifa etmeyi öğretemediğim için çok üzgünüm affet beniSizden gelen birşey yavrucuk![]()
KanıtlıyayımmıValla uyduruyorsunbak konudan konuya atlıyorsun haklı çıkmak için 3 ağızdan duyumlarla gelme ispiyonculuk
Senle birebir konuşmadıkmı gülüm sen ne anlatıyorsun ne üçündü ağzıValla uyduruyorsunbak konudan konuya atlıyorsun haklı çıkmak için 3 ağızdan duyumlarla gelme ispiyonculuk
Çöktün mü yazıklar olsun sana abuzeyt dkkfofofOlum dün hikaye anlatıyordun Eceme öylr yaptılar böyle yaptılar yok sevim yükselene çöktü yükselen bizimdi bugün Sevim Sevim diye geziyorsun ortadq
Ozaman sende bi öyle bi böyle olmaBak ss deyincede kırılıyorsun![]()
Konuştuk dedim sana Ecemi vs diğerlerini okeyim ona da konu ne ara buraya çektin onu anlatıyorum sana güzelimSenle birebir konuşmadıkmı gülüm sen ne anlatıyorsun ne üçündü ağzı
Bu çökme olayını kanıtla fettah kanıtlamazsan adam değilsin gözümden diğerlerine okeyim buna okey değilimÇöktün mü yazıklar olsun sana abuzeyt dkkfofof
Şimdi söyle bakalım bir yükselenin kraliçesi kim kdkdkdkdld
Bir soru sordum sana sadece dün böyle konuşuyorken niye burda avukatlık yapıyorsun diye ekrem ipinizimi saldı anlamadımKonuştuk dedim sana Ecemi vs diğerlerini okeyim ona da konu ne ara buraya çektin onu anlatıyorum sana güzelim
İpinizi derken fettah bağlarım seni o ipe yavrum haberin olsunBir soru sordum sana sadece dün böyle konuşuyorken niye burda avukatlık yapıyorsun diye ekrem ipinizimi saldı anlamadım
Kırıldım fhdhcjkvBu çökme olayını kanıtla fettah kanıtlamazsan adam değilsin gözümden diğerlerine okeyim buna okey değilim
PekiÇokta umrumda idi Sevim![]()
Bu çökme olayını kanıtla fettah kanıtlamazsan adam değilsin gözümden diğerlerine okeyim buna okey değilim
Daha o konu var bitiremedik yaptım diyip geçme başladıysan bitireceksin aplaaaŞimdi onu bunu bırakın Abuzeyt ne derse haklıdır.
son kıyağımı da yaptım daha saldım sizi