Durmuyorsanız çıkın illa bulunur yanımıza 3. Bir parti
Emirhan B. Vardı da hesabını kapatmış herhalde2 senedir su oyundayım baska partinin hiçbir üyesine yazma tenezzülünde bulunmadım etik değil yani neden böyle birşey yaparsın ki isim verin onu da boykot yapalım ✊️
Duyar kasma anladık yazmazsın2 senedir su oyundayım baska partinin hiçbir üyesine yazma tenezzülünde bulunmadım etik değil yani neden böyle birşey yaparsın ki isim verin onu da boykot yapalım ✊️
Kızılelma> bozkurtKendi oyum kadar mı partide ki oy kadar mı farkeder mi?
Kendi oyu düşükse partinin oyu kadar konuşmanı öneririmKendi oyum kadar mı partide ki oy kadar mı farkeder mi?
Başta ne yazıyor okuyamıyorumKızılelma> bozkurt
O şerefsizi hiç sevmem alavere dalavere hepsi ondaydı ,kırkayak gibi sağ vurup sol gösterirdi ah ah iyiki gittiEmirhan B. Vardı da hesabını kapatmış herhalde
Raporladım haberin olsunO şerefsizi hiç sevmem alavere dalavere hepsi ondaydı ,kırkayak gibi sağ vurup sol gösterirdi ah ah iyiki gitti
Çatı partiniz yazıyor kardeşimBaşta ne yazıyor okuyamıyorum
Hahahhahahah okÇatı partiniz yazıyor kardeşim![]()
Değmez aslında geri çekiyorum raporuRaporla raporla onun icjn ban yemek olmaz ama olsun
Budun ney gardaş tavuk budumu@M O N C H U G mirfe hâlâ budun sunucuda duruyor mu
Çok bannerlord oynamak iyi değilEyyy semih sen kimsin yağ?
Mirfeyle oynayacaz daha krallık kuracaz pavırpafgörls diyeÇok bannerlord oynamak iyi değil
Beni birinin kızıyla evlendirmişti neydi adı yaMirfeyle oynayacaz daha krallık kuracaz pavırpafgörls diye