senin keçilere daha sen mukayet olamıyonAllahim keçilerime. Muğayet ol![]()
senin keçilere daha sen mukayet olamıyonAllahim keçilerime. Muğayet ol![]()
Önce beynineAllahim keçilerime. Muğayet ol![]()
Yazgi bulut burak bulutun kardesievet büşracımda ordaydı yazık herkes pbye gelmiş ele geçirip herkesi banlamıştık ümit nerde doktor ümit 17 yaşında karşı komşusuyla aynı wifide takılıyor neydi adı onun
2 sene olacakEno nun elinden pb yi aldık. Bundan sonra pb daha güzel olacak. Zaten kendisi senelerdir 1 adım bile ilerleyemedi.
Bana verin. Pb ney bu aradaEno nun elinden pb yi aldık. Bundan sonra pb daha güzel olacak. Zaten kendisi senelerdir 1 adım bile ilerleyemedi.
Partileri yönete bilecekmisinBana verin. Pb ney bu arada
Güzel bir fikirPartileri yönete bilecekmisin![]()
tam dayaklıksın bunları başımıza bela ettin artık partiden toplattırıpYazgi bulut burak bulutun kardesi
Ben değil sen efelerle birlesmek isteyen sendintam dayaklıksın bunları başımıza bela ettin artık partiden toplattırıp
Hep erenin uyeleri bunlarBen değil sen efelerle birlesmek isteyen sendin![]()
olum efelerle benmi birleştim güneş vardı o zaman iyice kafayı yedin sen gelin dediler yönetimi alın üyelerimi getireyim takılsın sizle bende gelsinler dedim kurtla beraber turan diye bi cacık uydurduk o araBen değil sen efelerle birlesmek isteyen sendin![]()
Ivepe de cokmeue çalıştılar da ben durdurdum dedim ahmete ben onay vermiyorum kapatmayin diye sonra ne olduysa ben gittim orayaolum efelerle benmi birleştim güneş vardı o zaman iyice kafayı yedin sen gelin dediler yönetimi alın üyelerimi getireyim takılsın sizle bende gelsinler dedim kurtla beraber turan diye bi cacık uydurduk o arasonra bunlar alt parti açmışlardı çoğunu oraya aldırdık kuvayi milliye bilmem ne 2 ay dinlendik bi geldik çöreklenmişler
![]()
ahmet kızıl şafak diye pt kurmuş logosu yuvarlak değil daha logoyu yapamamışIvepe de cokmeue çalıştılar da ben durdurdum dedim ahmete ben onay vermiyorum kapatmayin diye sonra ne olduysa ben gittim oraya![]()
Jsjsjjsjsjsjsjs ah ahmet ah rüya dostum olmasa obyide alamayacktiahmet kızıl şafak diye pt kurmuş logosu yuvarlak değil daha logoyu yapamamış