Pençe İttifakından ayrılışımız hakkında. (1 Kişi İçeride)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

Ben, Yükselen Gençlik Partisi Genel Başkanı olarak, şahsi menfaatlerini ve kişisel çıkarlarını her şeyin önüne koyan, kadın oyunculara hakaret ve küfür eden birini affeden bir partinin genel başkanıyla aynı ittifakta yer almayacağımı açıkça beyan ediyorum.

Adalet, ahlak ve etik değerler bizim için vazgeçilmezdir. Bir insanın onuru, şerefi ve haysiyeti, herhangi bir siyasi çıkarın veya ittifakın üstündedir. Bu nedenle, söz konusu partinin genel başkanı istifa etmediği sürece, o partiyle hiçbir şekilde iş birliği yapmayacağımı kamuoyuna duyuruyorum.

Aynı zamanda, bu açıklamam yalnızca bir tavır değil, bir duruşun ilanıdır. Haysiyetli, onurlu ve şeref sahibi olan tüm parti genel başkanlarını, eğilip bükülmeden, dik durmaya ve doğru olanı savunmaya davet ediyorum.

Türk Uluslu Partisi’nin birliği ve gücü, ancak sağlam bir ahlaki temel üzerinde yükselebilir. Bizler, adaletin ve erdemin yanında olmaya devam edeceğiz.

Oğuzhan Ülker
Yükselen Gençlik Partisi Genel Başkanı

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

Ben, Yükselen Gençlik Partisi Genel Başkanı olarak, şahsi menfaatlerini ve kişisel çıkarlarını her şeyin önüne koyan, kadın oyunculara hakaret ve küfür eden birini affeden bir partinin genel başkanıyla aynı ittifakta yer almayacağımı açıkça beyan ediyorum.

Adalet, ahlak ve etik değerler bizim için vazgeçilmezdir. Bir insanın onuru, şerefi ve haysiyeti, herhangi bir siyasi çıkarın veya ittifakın üstündedir. Bu nedenle, söz konusu partinin genel başkanı istifa etmediği sürece, o partiyle hiçbir şekilde iş birliği yapmayacağımı kamuoyuna duyuruyorum.

Aynı zamanda, bu açıklamam yalnızca bir tavır değil, bir duruşun ilanıdır. Haysiyetli, onurlu ve şeref sahibi olan tüm parti genel başkanlarını, eğilip bükülmeden, dik durmaya ve doğru olanı savunmaya davet ediyorum.

Türk Uluslu Partisi’nin birliği ve gücü, ancak sağlam bir ahlaki temel üzerinde yükselebilir. Bizler, adaletin ve erdemin yanında olmaya devam edeceğiz.

Oğuzhan Ülker
Yükselen Gençlik Partisi Genel Başkanı
Çok doğru ve yerine karar olmuş sonuna kadar arkandayız genel başkanım
Ayrıca söz konusu kişi bir kadın Erkek kadın fark etmez ama bu kadar ağır küfür eden bir kişinin affı olmaması lazım

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Konuşmaları kaç kişi okudu ne kadar hakim bilmiyorum ama açıkça okuyanlardan O sözleri eşinize kız kardeşinize veya kadın bir üyenize edilmiş saymanızı tekrar okumanızı rica ediyorum. Bu işin a Partisi B Partisi olmaksızın kendini bilen şuuru yerinde her insanın aynı tepkide kabul görmesi gerekirken bırakın farklı partiden olmayı aynı ittifakta olmamıza rağmen beni kız kardeşi olarak görüp destek verecekken bu şahsı affeden oyun başkanı Sinan sevim'in bu davranışını asla kabul etmiyorum. Geldiğin makamda benim ve benim partidaşlarımın emeği çok büyük hadi bunların hatırını geçtim Bir kız babası olarak bu lafları söyleyen birini nasıl affedebiliyorsun? Affederken hiç sorgulamadın mı? Bu konuşmanın arkasında durabiliyorsan sen de aynı karaktere sahipsin demektir. Hiç alakam olmamasına rağmen farklı partilerden rakip olduğum insanlar halimi hatırımı sorup destek olabiliyorken benim verdiğim oy ile oturduğun makamı nasıl bana hakaret eden kişiyi affederek kullanabiliyorsun? Yaptığı şeyin arkasında durabiliyorsan aynısını bir gün sen de yapabilirsin demek ki mizacınız aynı . Bulunduğum konuma gel diye verdiğim emeğin, oyun ve desteğin zerresini sana helal etmiyorum. Açıkçası bu davranışınla kendini bitirdin bundan sonra kardeşim dediğin insanların hiç biri arkanda olmayacak bu saatten sonra ancak senin yanında da senin gibiler durur. Bu davranışa tolerans gösteren en yakın dostum olsa dahi bu saatten sonra benim nezlimde bir hiçtir.

EMRAH

Üye
Vatandaş
Hiç yakışmadı sinan ittifakımıza gölge düşürdün bu davranışın ittifak olarak kalamayız bu saatten sonra kadına hakaret ve küfür eden eden oyuncuyu affeden parti başkanın partisiyle bu saatten sonra işimiz olamaz kadınlar bizim Baş taçımızdır.

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Adalet ve Erdem İçin Dik Duruyoruz

Siyaset, yalnızca sandık hesaplarıyla değil, aynı zamanda ahlaki duruşla anlam kazanır. Kendi menfaatlerini her şeyin önüne koyan, kadın oyunculara hakaret eden birini affeden bir partinin, toplum vicdanında karşılığı olamaz. Bu nedenle, Yükselen Gençlik Partisi olarak, bu anlayışa karşı duruyor ve böyle bir yapıyla hiçbir şekilde yan yana gelmeyeceğimizi açıkça ilan ediyoruz.

Adalet, onur ve erdem, yalnızca sözle değil, eylemle savunulmalıdır. Bizler, bu değerlere zarar verenlere karşı sessiz kalmayacak, eğilip bükülmeden doğruları söylemeye devam edeceğiz. Kendi çıkarlarını ahlakın önüne koyanlar, günü kurtardıklarını sansalar da, toplumun vicdanında mahkûm olmaktan kaçamayacaklardır.

Bu bir duruş meselesidir. Şayet bir siyasi yapı, haksızlığı ve saygısızlığı affedebiliyorsa, o yapının ahlaki zemininde ciddi bir çöküş başlamış demektir. Biz ise sağlam bir temel üzerinde, doğruların ve adaletin yanında durmayı seçiyoruz.

Buradan tüm siyasi aktörlere açık bir çağrıda bulunuyoruz: Eğer gerçekten halk için, ülke için siyaset yapıyorsanız, eğilip bükülmeden, popülizme teslim olmadan dik durun! Hiçbir ittifak, hiçbir siyasi hesap, insan onurundan üstün değildir.

Biz Yükselen Gençlik Partisi olarak, haysiyetli siyasetin temsilcisi olmaya devam edeceğiz. Adalet ve erdem için mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz.

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Onurlu Siyaset, Tavizsiz Duruş

Siyaset, yalnızca oy hesaplarıyla değil, ahlaki bir duruşla anlam kazanır. Bizler, adaletin ve erdemin yanında olmayı ilke edindik. Kadına yönelik hakaret ve saygısızlığı affeden bir anlayışla aynı yolda yürümemiz mümkün değildir.

Hiçbir ittifak, hiçbir siyasi çıkar, insan onurundan üstün değildir. Bu yüzden, ilkesizliğe karşı net bir duruş sergiliyor ve herkesin aynı kararlılıkla hareket etmesini bekliyoruz.

Adalet, ahlak ve etik değerler bizim kırmızı çizgimizdir. Eğilip bükülmeden, doğruları savunmaya devam edeceğiz!

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
İlkelerimizden Taviz Vermeyiz

Onur, haysiyet ve adalet, kişisel çıkarlara feda edilemez. Kadına yönelik hakaret ve saygısızlık, affedilebilecek bir hata değil, karakterin ve zihniyetin aynasıdır. Böyle bir zihniyeti mazur gören, ona göz yuman ya da onu aklamaya çalışan herkes, aynı sorumluluğu taşır.

Bizim yolumuz nettir: Haksızlık kimden gelirse gelsin, karşısında duracağız. Bu mesele, partiler ya da ittifaklarla değil, insanlık onuruyla ilgilidir. Bir kadına edilen hakareti sineye çeken, onu normalleştiren bir anlayış, siyasette ve toplumda yer bulamaz.

Bizi bugünlere taşıyan, verdiğimiz emek ve ilkelerimizdir. Bu ilkeleri çiğneyenler, eninde sonunda yalnız kalacaktır. Çünkü gerçek dostluk, gerçek kardeşlik, haklının yanında durmayı gerektirir. Biz, susarak ortak olmayacağız, eğilmeyeceğiz ve geri adım atmayacağız.

Bu saatten sonra, kimlerin gerçekten onurlu bir duruş sergilediğini, kimlerin ise menfaat için eğilip büküldüğünü herkes açıkça görecektir. Bizim yerimiz, hakikatin ve adaletin yanıdır!

Mehmet 09

Özgürlük ve İrade 🫡
Vatandaş
Oyuncuların genel görüşüne ve yönetimin istenmeyen oyuncu ilanına rağmen daha önce bunu yapan oyunculara taviz verildi ve oyuna döndürüldü gibi bir savunma ile ilgili oyuncuyu oyuna geri isteyen oyun başkanının af kararının reddini talep ediyorum.
Özellikle kadın oyuncuları mağduriyetin affı olmamalıdır.
Ilgili oyuncu tahrik edilmiş olsa bile terbiye sınırı bozulmuş ve rahatsız olan bir çok oyuncu gözlemliyorum.
Sevim Aydın ve ona destek tüm oyuncularla birlikte onlara destek oluyorum.
Karar yönetimindir.

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
Küfür konusunu ayrı tutuyorum yanlış ama zaten ittifak bitmişti ittifakın bitişini buna baglamak tiyatro dan ibaret. İttifak meclis seçimlerinde iki tarafın birbirine oy atmayarak bittiğini göstermişti.
İttifak sizden yana zaten bitmiş, seçimlerde biz değil istiklal yükselene oy atmadı 12 vekil oy atmadı.bu ne demek ya bizim 12 vekilimizden 2 si hatalı oy kullanmış gerisi size attı bunuda ispatladik.siz vekillik verdiğiniz adamın vekillikten haberi yok vekilliği bırakıyor şehir puanı için şehrinde kalıyor.uyelerinizde sizin gibi şahsi cikarlar peşinde.sahsi çıkarlarıniz ön planda olacaksa ittifak diye bir birlesimin anlamı yok SİZİNLE YOK...

S

sakaahmet3419

Ziyaretçi
Meşale Partisi olarak, bugün yapılan haksızlığa karşı duruyor ve bu açıklamaya destek veriyoruz. Yaşanan adaletsizlik bizleri derinden üzmüştür. Bizler, Meşale Partisi olarak, Yükselen Gençlik Partisi ve Genel Başkanı Oğuzhan Ülker’in yanında olduğumuzu açıkça ifade ediyoruz.

Bu haksızlığın karşısında, kişisel çıkarlar için değil, adaletin tecellisi adına duruyor ve yapılan yanlışa karşı çıkıyoruz!

Hilmi

Yükselen Gençlik 2. Yöneticisi Erzincan Vekili
Yasaklı Üye
Vatandaş
Başkan Sevim'in bu affı, tam anlamıyla bir skandaldır. Ahlaksız bir densizin affedilmesi, toplumun ahlaki değerlerine yapılan açık bir saldırıdır. Bu karar, İtibarını yerle bir etmiş ve kamuoyunun gözünde güvenilmez hale getirmiştir. Sinan Sevim, bu kararıyla toplumun vicdanını da yaralamıştır. Bu kabul edilemez bir durumdur ve en sert şekilde kınanmalıdır. Bu affı savunanlar, ahlaksızlığa ortak olmuşlardır. Sinan Sevim, derhal bu yanlıştan dönmeli ve özür dilemelidir. Aksi takdirde bu leke kendisinin üzerinden asla silinmeyecektir. Sinan Sevim'in bu kararı, sadece bir hata değil, aynı zamanda bir ihanettir. Toplumun değerlerine, ahlakına ve adalet duygusuna ihanet etmiştir. Bu ihanetin bedeli ağır olmalıdır. Sinan Sevim, bu kararıyla kendi siyasi mezarını kazmıştır. Artık toplum ona güvenmeyecektir. Bu affı savunanlar da aynı mezara gömülecektir.