Sen de hoşgeldinAha mesut hosgeldinn
Sen de hoşgeldinAha mesut hosgeldinn
Neden ablaaYine ben ve canım sıkıldıı
Ya sayin yoneticim video koyuyon oda kullanilmiyo
Ben hep pistteyimSen ne ara piste çıktın
Atma recepppp din kardeşiyiz birbirimizi tanımasak inanacaz sen benim ismin altında yeni üye yazınca mı rollendin çen piste mi çıkmak istiyon çenBen hep pistteyim
Sence bir nedene ihtiyacim varmiiiNeden ablaa
Sen kimsin ki? Ben seni tanımıyorum!Atma recepppp din kardeşiyiz birbirimizi tanımasak inanacaz sen benim ismin altında yeni üye yazınca mı rollendin çen piste mi çıkmak istiyon çen
E ne yanıtlıyon o zaman reis git ötede oyna sıkıştırmaSen kimsin ki? Ben seni tanımıyorum!
Neden? Senin mesajını yanıtlamak yasak mı? Gel beraber oynayalım ötede-berideE ne yanıtlıyon o zaman reis git ötede oyna sıkıştırma
Bebeleri pistten uzaklaştırdık sen benimle oynayamazsın derebeyiiiii ötede oynaNeden? Senin mesajını yanıtlamak yasak mı? Gel beraber oynayalım ötede-beride
Yok abla haklısınSence bir nedene ihtiyacim varmiii
Niye çok mu ağlıyorsun da oynayamam seninle? Evet ağlıyorsan oynamam seninleBebeleri pistten uzaklaştırdık sen benimle oynayamazsın derebeyiiiii ötede oyna
Ağlamak ne alaka onu anlamadım ne yaşıyon reisim ne yazıyon nerden nereye bağlıyon kafada ne kuruyon ne olsun istiyonNiye çok mu ağlıyorsun da oynayamam seninle? Evet ağlıyorsan oynamam seninle
Birşey kurduğum yok! Öte de oyna bilmem ne diye sen anlatıyorsun. Birbirimizi tanımasak falan. Sen kimsin ben seni tanıcam? Gelip postun altına bebe mebe ağızlarıyla çocuk gibi konuşuyorsun. Aklın sıra birilerine laf sokmaya çalışıyorsun.Ağlamak ne alaka onu anlamadım ne yaşıyon reisim ne yazıyon nerden nereye bağlıyon kafada ne kuruyon ne olsun istiyon
Çalıştığın şeyi de beceremiyorsunBirşey kurduğum yok! Öte de oyna bilmem ne diye sen anlatıyorsun. Birbirimizi tanımasak falan. Sen kimsin ben seni tanıcam? Gelip postun altına bebe mebe ağızlarıyla çocuk gibi konuşuyorsun. Aklın sıra birilerine laf sokmaya çalışıyorsun.
Hee senin zoruna gitti ben öyle diyince anladım ama hala ağlamakla alakasını çözemedim saçmaladıktan sonra niye ciddi oldun ki bu kadar bebeleri pistten alalım dedim sen pistteki bebe miydin niye alındın canısıBirşey kurduğum yok! Öte de oyna bilmem ne diye sen anlatıyorsun. Birbirimizi tanımasak falan. Sen kimsin ben seni tanıcam? Gelip postun altına bebe mebe ağızlarıyla çocuk gibi konuşuyorsun. Aklın sıra birilerine laf sokmaya çalışıyorsun.
Beni bilen bilir kardeş. Bilmiyorsan ben sana anlatayım kendimi. Senin bana bebe demeye haddin yetmez ki neden alınayın. Sen beni o mavi boncuk dağıttıklarınla karıştırdın sanırım.Hee senin zoruna gitti ben öyle diyince anladım ama hala ağlamakla alakasını çözemedim saçmaladıktan sonra niye ciddi oldun ki bu kadar bebeleri pistten alalım dedim sen pistteki bebe miydin niye alındın canısı
Bana kendini anlatma seni tanıyorum piste çıkamayan bebesin. Bilgem racon postu atmış ben de ekürime arka çıkıyorum olayın senle alakası yok sen laf sokacağım çapta biri de değilsin zaten seninle bi alakam yok hukukum yok muhabbetim yok. Senin adını ağzıma almışlığım yok kendi kendine rolleniyosun kendi kendine bir şeyler yazıyosun ağlama falan filan diyosun ne diyosun o da belli değil. Sen sessizce klavyeyi elinden bırak kral git bi bardak su iç bi sakinleş. Bilgemde papatya çayı var söyle versin bi kendine gel toparlan manyak olursun bak her şeye atlama öyleBeni bilen bilir kardeş. Bilmiyorsan ben sana anlatayım kendimi. Senin bana bebe demeye haddin yetmez ki neden alınayın. Sen beni o mavi boncuk dağıttıklarınla karıştırdın sanırım.
Sen beni tanımıyorsun. Sen beni sana anlatılan kadar biliyorsun,pist şebeği olmadığımız için göremezsin bizi pistler de. Ha hukuktan bahsetmişsin,senin benimle bir hukukun olması şansın zaten yok. Dediğim gibi önüne gelene mavi boncuk dağıtanla işim yok benimBana kendini anlatma seni tanıyorum piste çıkamayan bebesin. Bilgem racon postu atmış ben de ekürime arka çıkıyorum olayın senle alakası yok sen laf sokacağım çapta biri de değilsin zaten seninle bi alakam yok hukukum yok muhabbetim yok. Senin adını ağzıma almışlığım yok kendi kendine rolleniyosun kendi kendine bir şeyler yazıyosun ağlama falan filan diyosun ne diyosun o da belli değil. Sen sessizce klavyeyi elinden bırak kral git bi bardak su iç bi sakinleş. Bilgemde papatya çayı var söyle versin bi kendine gel toparlan manyak olursun bak her şeye atlama öyle
Kardeşim sen ne anlatıyon yoldan geçeni çevirip sen beni tanımıyosun çünkü tanıyacak adam değilsin falan da diyor musun qMadem beni tanımıyorsun nerden biliyorsun seninle hukuku olamayacak birisi olduğumu. Bi söylediğin bi söylediğini tutsun. Sal burayı postu sıkıştırma allasenSen beni tanımıyorsun. Sen beni sana anlatılan kadar biliyorsun,pist şebeği olmadığımız için göremezsin bizi pistler de. Ha hukuktan bahsetmişsin,senin benimle bir hukukun olması şansın zaten yok. Dediğim gibi önüne gelene mavi boncuk dağıtanla işim yok benim