RED SEBEBİ: Oyundaki İşler HK. (2 Kişi İçeride)

Hpeker

Yeni Üye
Vatandaş
Kesinlikle işler alanında bir düzenlemeye gidilmeli. Önerim şudur kİ bir yazılım ile iş talebi oluşturulsun Örneğin ben iş yapmak istiyorsam iş açayım ve o işi yapabilecek kişiler bu açık işleri görüp katılsınlar. Böylelikle birini bulmakla uğraşmak zorunda kalınmaz ve siz oyunu açıp işleri oluşturursunuz siz oyundan çıksanız bile başka bir kullanıcı gelip sizin işinizi kabul edebilir. Şu anki düzende işi kabul ettimi, etmediyse tekrar talep gönder vb. Gibi süreç uzun ilerliyor

A

A T H E N A

Ziyaretçi
Kesinlikle işler alanında bir düzenlemeye gidilmeli. Önerim şudur kİ bir yazılım ile iş talebi oluşturulsun Örneğin ben iş yapmak istiyorsam iş açayım ve o işi yapabilecek kişiler bu açık işleri görüp katılsınlar. Böylelikle birini bulmakla uğraşmak zorunda kalınmaz ve siz oyunu açıp işleri oluşturursunuz siz oyundan çıksanız bile başka bir kullanıcı gelip sizin işinizi kabul edebilir. Şu anki düzende işi kabul ettimi, etmediyse tekrar talep gönder vb. Gibi süreç uzun ilerliyor
O biraz abartı olur işler zaten oyunda tutmak için koyulan bir şey 🤣

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
Aslında güzel bir fikir önerisi var biraz daha düşünün bakalım 🤔 😏

Hpeker

Yeni Üye
Vatandaş
O biraz abartı olur işler zaten oyunda tutmak için koyulan bir şey 🤣
Yani bence abartı olacak bişey değil diğer oyunların çoğunda benzer bi sistem var. Oyunda geçirilen süreden ziyade oyuna giriş sayısı önemlidir. Şu anki düzendi ben vergi kasmak için girmeye üşeniyorum mesela bence çok uzun sürüyor