Ha bunu da eleştirmiyorum herkesin geçerli nedenleri olabilir. Benimde birlikte olmak istediğim ve bir daha karşıma dahi çıkmasın dediğim isimler ve geçmiş yaşantılarım var.Mevcut muhalefet birbirini sevmiyor diye sistem tıkandı ya canımcım
Ha bunu da eleştirmiyorum herkesin geçerli nedenleri olabilir. Benimde birlikte olmak istediğim ve bir daha karşıma dahi çıkmasın dediğim isimler ve geçmiş yaşantılarım var.Mevcut muhalefet birbirini sevmiyor diye sistem tıkandı ya canımcım
Ben şuan Bozok Yöneticisi olarak değil Başkanonline oyuncusu olarak konuşuyorumtamamda bu muhalefetin problemi kardeşim bende diyorum ki sen şuan muhalif oluyorsun iktidar ittifakındasın farkındamısın bilmiyorum muhalif olacaksan muhalif kesime geç herkesi barıştır birleştir meydan burada diyorum işte
Ben şuan Bozok Yöneticisi olarak değil Başkanonline oyuncusu olarak konuşuyorum
anlaşamıyoruz biz seninle bende diyorum ki başkanonline oyuncusu olarak muhalif kesime geçip bu dediklerini neden yapmıyorsun yapay zeka falan işlerine giriyorsun hem eleştiriyorsun hem kazanıyorsun hem mutsuzsun bekircim iyimisinÇünkü yensek bile keyif almıyorum.
Buna katılıyorum çünkü gerçekten kaç seçimdir kazanıyoruz ama alışkanlık oldu her türlü kazanıyoruz düzgün bir rakip bulamıyoruzÇünkü yensek bile keyif almıyorum.
Toprağım artık dişe diş rakip arıyoruz ne yapalım sıkıldık kazanmaktananlaşamıyoruz biz seninle bende diyorum ki başkanonline oyuncusu olarak muhalif kesime geçip bu dediklerini neden yapmıyorsun yapay zeka falan işlerine giriyorsun hem eleştiriyorsun hem kazanıyorsun hem mutsuzsun bekircim iyimisin
Her seferinde ben geçince laf ediyolar bir o ittifakta bir bu ittifaktasın diyolaranlaşamıyoruz biz seninle bende diyorum ki başkanonline oyuncusu olarak muhalif kesime geçip bu dediklerini neden yapmıyorsun yapay zeka falan işlerine giriyorsun hem eleştiriyorsun hem kazanıyorsun hem mutsuzsun bekircim iyimisin
kankam eskidende bu sistem böyleydi aylarca kaybettiğimizi bilirim 3 ay 5 ay problem yoktu çok zevkli geçerdi herkes keyif alırdı kavgalar dönerdiZ
Toprağım artık dişe diş rakip arıyoruz ne yapalım sıkıldık kazanmaktan
tamam bu sefer ben kuracam bekle 2-3 parti işi daha çözeyimHer seferinde ben geçince laf ediyolar bir o ittifakta bir bu ittifaktasın diyolar![]()
Buna katılıyorum kankamkankam eskidende bu sistem böyleydi aylarca kaybettiğimizi bilirim 3 ay 5 ay problem yoktu çok zevkli geçerdi herkes keyif alırdı kavgalar dönerdi
şimdi 1-2 tane ağlak tip yüzünden ki bunlar parti yöneticileri akıllarınca çevrelerini foruma genel sohbete bilmem nereye sokmaz oldular başka oyunlara yönlendirdiler . bunlar yüzünden çok katı kurallar geldi adama boş yapma diyorsun ban yiyorsun çünkü gidip raporlayıp ağlıyor koşa koşa. eskiden sabaha kadar aksiyon dönerdi forumda genel sohbette. yenilsende oynardın zevk alırdın forumda çeşitli etkinlikler olurdu yılbaşısıydı bayramıydı hafta sonuydu problem bu zihniyetli oyuncu portföyü ve bunların arkasından sorgulamadan aynı yolda giden parti üyelerişundan 2 ay önce tek 1 laf söyledim koskoca bir parti dağıldı üstelik ben o partinin üyesi bile değilim kimsenin kimseye güveni kalmamış bu güveni sağlayan insanlar aylardır kazanan tarafta birbirine bağlanan dost olan görüşen eden güvensizler ordusu diğer tarafta .
Biz kaybettiğimiz zamanda gelip muhalefet yapıyorduk kaybettiğimizde kacmiyoruz daha çok çalışıp kazanmaya bakıyoruzkankam eskidende bu sistem böyleydi aylarca kaybettiğimizi bilirim 3 ay 5 ay problem yoktu çok zevkli geçerdi herkes keyif alırdı kavgalar dönerdi
şimdi 1-2 tane ağlak tip yüzünden ki bunlar parti yöneticileri akıllarınca çevrelerini foruma genel sohbete bilmem nereye sokmaz oldular başka oyunlara yönlendirdiler . bunlar yüzünden çok katı kurallar geldi adama boş yapma diyorsun ban yiyorsun çünkü gidip raporlayıp ağlıyor koşa koşa. eskiden sabaha kadar aksiyon dönerdi forumda genel sohbette. yenilsende oynardın zevk alırdın forumda çeşitli etkinlikler olurdu yılbaşısıydı bayramıydı hafta sonuydu problem bu zihniyetli oyuncu portföyü ve bunların arkasından sorgulamadan aynı yolda giden parti üyelerişundan 2 ay önce tek 1 laf söyledim koskoca bir parti dağıldı üstelik ben o partinin üyesi bile değilim kimsenin kimseye güveni kalmamış bu güveni sağlayan insanlar aylardır kazanan tarafta birbirine bağlanan dost olan görüşen eden . güvensizler ordusu diğer tarafta .
zaten problem buradan başlıyor kaybedince aylarca ortalan kaybolan sonradan tekrar gelen tipler istiyorlarki hep kazanalım hep kazanacaz en büyük biziz herşeyi biz yapacaz biz edecez . o devir değişti artık. bizde artık dedik ki madem kaybedince erdemli bir şekilde tebrik edemiyorlar sağa sola saldırıp kayboluyorlar sadece kazanınca varlar o zaman aylarca bi kazanalımda yok olsunlar dedik ne yapalım bunları mı çekecez işimiz gücümüz yok. sadece sanki kendileri çalışıyor çabalıyor zaman ayırıyorBiz kaybettiğimiz zamanda gelip muhalefet yapıyorduk kaybettiğimizde kacmiyoruz daha çok çalışıp kazanmaya bakıyoruz
Seni aşar civciv karışma senSa konu ne
Sus bakayım abisiSeni aşar civciv karışma sen
Yav hadi kesSus bakayım abisi
malesef bu çok doğru bu konuyu aşabilirlerse oyunda dönüm noktası olabilir..Tahminimce muhalefetin birleşmesindeki en büyük engel yöneticilerinin birbirleri hakkındaki olumsuz geçmişleri. Birbirlerine güvenlerinin kalmaması. Bu endişe ve olumsuz bakış açılarını nasıl bir güvence ile ortadan kaldırabiliriz var mı fikri olan
emir ayaz susun burada tartışmayınYav hadi kes
Kavga etmeyin burda muhalefet yapiyoz birileri izliyor cevap vermek yerineYav hadi kes