Ağla seriAynen abi yaptım çok komik ahahajakakamsmsmsmsmsmsms
Ağla seriAynen abi yaptım çok komik ahahajakakamsmsmsmsmsmsms
O bize ihanet edemez biz kovduk@O A B İ Bekir"im mesela buna güncel bir örnek verecek olursak. Samet Ünal bizden ekonomi bakanlığını aldı nabtı. Gitti rakip partiye. Bu önerim aktif olmuş olsaydı Samet'in bakanlık patates olacaktı.
Oha Bekir Samet size , dolayısı ile ittifakımıza ihanet etmiş , örnek verirken farkettim
Sana anlatıldı ama bunlar dkdkkdkdkdkO bize ihanet edemez biz kovdukBir ara bakanlıktan istifa ederim demişti ama makam tatlı geldi heralde
Ah ah biz adama bir kez ağzımızdan söz çıktı diye kendi öz abimin oyuna başlangıç hedefi olan ekonomi bakanini sıfır katkısına rağmen verelim. Sonra bir anda hiç dahilim olmayan konuda partiden şutlanınca bana yazsın mutlu musun isteğin oldu mu diye. Bu insanoğlu çok nankör çoook
karşılıklı yollarınızı ayırmadınız mı yani ?O bize ihanet edemez biz kovdukBir ara bakanlıktan istifa ederim demişti ama makam tatlı geldi heralde
Ah ah biz adama bir kez ağzımızdan söz çıktı diye kendi öz abimin oyuna başlangıç hedefi olan ekonomi bakanini sıfır katkısına rağmen verelim. Sonra bir anda hiç dahilim olmayan konuda partiden şutlanınca bana yazsın mutlu musun isteğin oldu mu diye. Bu insanoğlu çok nankör çoook
Kankam Aden de ben de sözümüzü yemektense 3-5 ay hiç makam almamayı tercih ederdik. Tek pişmanlığım o kuraya onu eklemek. Ama onu da o dönem Adenin yanında olması hatrına ben istedim. Ne bileyim 15 gün hic puan kasmayacakSana anlatıldı ama bunlar dkdkkdkdkdk
Samet böyle çünkü![]()
Yapmaz la o bişe. Bu zamana kadar hiç bir faydası olmayan birisi kendisi zatenKankam Aden de ben de sözümüzü yemektense 3-5 ay hiç makam almamayı tercih ederdik. Tek pişmanlığım o kuraya onu eklemek. Ama onu da o dönem Adenin yanında olması hatrına ben istedim. Ne bileyim 15 gün hic puan kasmayacak![]()
Zaten onu farkedince yazmayı bıraktım kaşla göz arası ban yemişarkadaşlar samet kardeşimiz şuan ban yemiş arkasından konuşmak sizlere yakışmıyor. kendisi tekrar aramızda döndüğünde kaldığınız yerden devam edersiniz size yakışmıyor zira bu vesileyle bizlerde çekirdeklerimiz alıp izleme fırsatı bulmuş olacağız iyi günler dilerim.
bi ara şu bilale 2 ekmek verin taş isteyip duruyor millettenZaten onu farkedince yazmayı bıraktım kaşla göz arası ban yemiş![]()
Bilalim yapmaz. Benden daha bir kez bile istemedibi ara şu bilale 2 ekmek verin taş isteyip duruyor milletten
Kemal'in yaptı MesudeBilalim yapmaz. Benden daha bir kez bile istemedi![]()
Aşkolsun, BOZOK'u bıraktın diye haraç kesiyordukbi ara şu bilale 2 ekmek verin taş isteyip duruyor milletten
ben bekircanı dolandırıp ob almışım samet ekonomi almış çok mu soruyorum size ey ahaliAşkolsun, BOZOK'u bıraktın diye haraç kesiyorduk![]()
Siz bu adamdan ne istiyorsunuzben bekircanı dolandırıp ob almışım samet ekonomi almış çok mu soruyorum size ey ahali
Yavrum bana desen kanka ben ob olacam yine desteklerdim. Beni dolandirmış sayılmazsınben bekircanı dolandırıp ob almışım samet ekonomi almış çok mu soruyorum size ey ahali
Niye diyim ki böylesi daha zevkliYavrum bana desen kanka ben ob olacam yine desteklerdim. Beni dolandirmış sayılmazsın![]()
Sana tek şey diyeceğim Siz altınoklular sürekli benimle niye uğraşıyorsunuz size bir şey dediğim yok Yeter artık uzun zamandır olduğum Parti belli Fakat artık insanın canını sıkıyorsunuz yeter size bir şey dediğim yok benimle muhatap olmayınoranın buranın üyesi İsmail yapacak bir şey yok kalite tesadüf değil
Susssssss artık sussssssSana tek şey diyeceğim Siz altınoklular sürekli benimle niye uğraşıyorsunuz size bir şey dediğim yok Yeter artık uzun zamandır olduğum Parti belli Fakat artık insanın canını sıkıyorsunuz yeter size bir şey dediğim yok benimle muhatap olmayın
@Kadir A. oyunu bıraksın yeterEvet dostlar malumunuz oyunda iktidarında, muhalefetinde en muzdarip olduğu konu malesef oyunda rekabetin uzun süredir eksik olmasıdır.
Bir beyin fırtınası yapalım istiyorum. Bu konuda neler yapılabilir. Bu tamamen partimden ve ittifakımdan bağımsız bir soru aslında ama eminim onlar da emek vermeden yatarak kazanmaktan sıkılmış durumdadır.
Ben şahsen sabahlara kadar bir oy fazla olsun diye çalışıp didinip 3-5 oy farkla kazandığımız seçimleri ve verdiği hazzı özledim. Bu postun altına görüşü olan herkes lütfen belirtsin. Saygılarımla....
Susmayacağım Yeter artık aylardır uğraşıyorsun benimle Başka işin mi yokSusssssss artık sussssss