Değerli Başkan Online topluluğu ve tüm vatandaşlarımıza,
Bugün sizlerle önemli bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum.
Bildiğiniz üzere uzun süredir aktif olarak sahada bulunan A D İ N Partisi'nin eski yönetimi görevini devretme kararı almıştır.
Bu süreçte partinin sürekliliği ve istikrarı adına yönetim devrini ben üstlenmiş bulunmaktayım.
Yeni dönemde partimizin hem yapısal hem de vizyonel anlamda daha güçlü, daha kararlı bir çizgiye oturması için kapsamlı bir yenilenme süreci başlatıyoruz.
Bu doğrultuda, partimizin ismi artık UMUT PARTİSİ olarak değişecektir.
---
Neden UMUT PARTİSİ?
Çünkü biz, umudu kaybetmeden adalet, birlik ve gelişim yolunda yürümeye inanıyoruz.
Ülkemizin geleceğine, halkın sesine ve gençliğin dinamizmine güveniyoruz.
Bu değişim sadece bir isim değil — yeni bir anlayışın, yeni bir vizyonun, yeni bir dönemin sembolüdür.
---
Hedefimiz Nedir?
- Oyunda aktif, üretken ve katılımcı bir siyasi topluluk oluşturmak,
- Tüm üyelerimizin fikirlerini özgürce paylaşabileceği güçlü bir dayanışma ortamı kurmak,
- Adil, planlı ve yenilikçi politikalarla oyundaki yönetim sürecine katkı sunmak,
- Ve en önemlisi, her zaman “birlikte başarmak”.
---
Bir Dönem Bitiyor, Yeni Bir UMUT Başlıyor!
Hep birlikte daha güçlü, daha vizyoner, daha umut dolu bir geleceğe adım atıyoruz.
Bugün bir sayfa kapanıyor, ama yeni bir hikaye başlıyor.
Bu hikayede senin de yerin var.
Saygılarımla,
O E R E N
UMUT PARTİSİ Genel Başkanı
Bugün sizlerle önemli bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum.
Bildiğiniz üzere uzun süredir aktif olarak sahada bulunan A D İ N Partisi'nin eski yönetimi görevini devretme kararı almıştır.
Bu süreçte partinin sürekliliği ve istikrarı adına yönetim devrini ben üstlenmiş bulunmaktayım.
Yeni dönemde partimizin hem yapısal hem de vizyonel anlamda daha güçlü, daha kararlı bir çizgiye oturması için kapsamlı bir yenilenme süreci başlatıyoruz.
Bu doğrultuda, partimizin ismi artık UMUT PARTİSİ olarak değişecektir.

---

Çünkü biz, umudu kaybetmeden adalet, birlik ve gelişim yolunda yürümeye inanıyoruz.
Ülkemizin geleceğine, halkın sesine ve gençliğin dinamizmine güveniyoruz.
Bu değişim sadece bir isim değil — yeni bir anlayışın, yeni bir vizyonun, yeni bir dönemin sembolüdür.
---

- Oyunda aktif, üretken ve katılımcı bir siyasi topluluk oluşturmak,
- Tüm üyelerimizin fikirlerini özgürce paylaşabileceği güçlü bir dayanışma ortamı kurmak,
- Adil, planlı ve yenilikçi politikalarla oyundaki yönetim sürecine katkı sunmak,
- Ve en önemlisi, her zaman “birlikte başarmak”.
---

Hep birlikte daha güçlü, daha vizyoner, daha umut dolu bir geleceğe adım atıyoruz.
Bugün bir sayfa kapanıyor, ama yeni bir hikaye başlıyor.
Bu hikayede senin de yerin var.
Saygılarımla,
O E R E N
UMUT PARTİSİ Genel Başkanı