Duyduğuma göre hakem 3. kırmızı kartıda vermiş durduramıyor kendini napsınAynen aynen. Rica etsem 2kg da patates alabilir miyim?
hakem devreye girmese yine bir hüsran yaşanacaktı.yapı var yapı bu yapı iyi başarılı gördüm harambahçedenEkli dosyayı görüntüle 20405
21 haftadır şampiyonluk yarışına hakemlerle tutunan RÜYA TAKIMI fenerbahce yine hakem + penaltı + 2 kırmızı ile maçını kazandı boşuna demiyoruz rüya takımı diye he bu arada fenerin sahadaki en iyi oyuncusu Burak pakkanı tebrik etmek lazım işini en güzel şekilde yaptı
Lige mecbur bi şekilde tutunmaları lazım eee sonuçta bu Rüya Takımı mourinhonun takımı hakem işini iyi yapacakhakem devreye girmese yine bir hüsran yaşanacaktı.yapı var yapı bu yapı iyi başarılı gördüm harambahçeden
Kudurun geselilerDuyduğuma göre hakem 3. kırmızı kartıda vermiş durduramıyor kendini napsın
Biz sahada size en güzel cevabı verdik, tekrar verecez kadircim o zaman kim kuduruyor görürüzKudurun geseliler
3 kg da salatalık olsun lütfenBiz sahada size en güzel cevabı verdik, tekrar verecez kadircim o zaman kim kuduruyor görürüz
7 forvetle 3 gol saglamaları büyük başarı helal olsun.böyle maç tarihe geçmeli rize hakkını yediler ögünebilirler şimdi.Lige mecbur bi şekilde tutunmaları lazım eee sonuçta bu Rüya Takımı mourinhonun takımı hakem işini iyi yapacak
ya gündemi değiştirirler bi şekilde algı falan.7 forvetle 3 gol saglamaları büyük başarı helal olsun.böyle maç tarihe geçmeli rize hakkını yediler ögünebilirler şimdi.
bu hakemi hakem yüksek kurulu nasıl acaba savunma yapacak merak ediyorum.ya gündemi değiştirirler bi şekilde algı falan.
hakem fener atana kadar oynatırdi macı
Fenerbahçe savunmasını yapar sıkıntı yokbu hakemi hakem yüksek kurulu nasıl acaba savunma yapacak merak ediyorum.
Sen geseli misin?bu hakemi hakem yüksek kurulu nasıl acaba savunma yapacak merak ediyorum.
Ya yüksek kurul sonucu böyle istediysebu hakemi hakem yüksek kurulu nasıl acaba savunma yapacak merak ediyorum.