misin ayrıSende istermisin mercemek
misin ayrıSende istermisin mercemek
tutunacak bir sözü yok maç izlememiş buraya savunma yapıyor.yönetim bitik halen savunuyor vallaha acıyorumbahane bulamayınca .d
Yok biz tüketiyoruz da, siz tüketmeyince bizimkinin de etkisi kayboluyor. Çift taraflı olması lazım yaniSiz tüketmediğiniz için yapamıyorsunuz sanırım.
M i s i nmisin ayrı
Sen izledin mi?tutunacak bir sözü yok maç izlememiş buraya savunma yapıyor.yönetim bitik halen savunuyor vallaha acıyorum
Hakem görevini çok başarılı yaptı yalnızYok biz tüketiyoruz da, siz tüketmeyince bizimkinin de etkisi kayboluyor. Çift taraflı olması lazım yani![]()
fair-play saygısızlıgını hakem savunmaya gelmiş halen mercimek diyorSende istermisin mercemek
Siz öyle diyorsanız doğrudurHakem görevini çok başarılı yaptı yalnız
aferin böyle işteSiz öyle diyorsanız doğrudur
Kelle paça verelim olmazsafair-play saygısızlıgını hakem savunmaya gelmiş halen mercimek diyor![]()
lezilliginizi izledim bu oynayışla siz şampiyon degil sıralamada olmazsınızzSen izledin mi?
Tamam . Geseliler herzaman haklıdır.aferin böyle işte
Haklısınlezilliginizi izledim bu oynayışla siz şampiyon degil sıralamada olmazsınızz
Febelilerde her zaman haksız oluyor bu durumdaTamam . Geseliler herzaman haklıdır.
EvetFebelilerde her zaman haksız oluyor bu durumda
Fenerbahçe şikeci(!)ama pardon hakemleriniz sıralamda kalmanızı göz ardı edemez yoksa görevleri sonlanır yani olmaz öyle
izliyorlar her gece yatarken galatasarayı düsünüyorlar hattaAh ekin vermeyen tek bahçe Fenerbahçe Galatasarayi izleyin de keyif alın futboldan