komik şey bunun olmayacağını herkes biliyor sus ve oyna ağlamaE siz de osimhen için takımı vereceksiniz yakında o nasıl olcak![]()
komik şey bunun olmayacağını herkes biliyor sus ve oyna ağlamaE siz de osimhen için takımı vereceksiniz yakında o nasıl olcak![]()
Umarım olmaz. Hiç güven vermiyor amakomik şey bunun olmayacağını herkes biliyor sus ve oyna ağlama![]()
Küme Düştüm Çıkayımmı![]()
Åapkam düÅtü alayım mı? Bursaspor taraftarı UÅak deplasmanında... #Bursaspor #bursa #teksas #futbol
Şapkam düştü alayım mı? Sus kâfir imanımı bozma 😂Bursaspor taraftarı Uşakspor ile oynanan maçta hem eğleniyor hem de eğlendiriyor 😂youtube.com
raporluyorum seni sayın savcımKüme Düştüm Çıkayımmı
Şampiyon Bursayı tebrik ederim. Enes Başkanla güzel bir ivme yakalayan Bursa bu Uzun maratonun ardından Şampiyon oldu. Yeri geldi güzel seri yakaladı yeri geldi kötü dönemler geçirmesine rağmen şampiyonluk ipini göğüslemiş bulundu.Belki dibe çakılmış olabiliriz. Ama bu tekrar yükselmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. 3. Ligden 2. Lige yükselmek sadece bir başlangıç. Ait olduğumuz yere adım adım gidiyoruz.
ŞAMPİYON BURSASPOR!
Ekli dosyayı görüntüle 21762