bu bizim pt başkanıymış pardon dur
Gidip şu listeyi düzenleyeyim de senin yerine yiğiti vekil yazayım nn
bu bizim pt başkanıymış pardon dur
Nasıl yiğit vekil olmadı mı listede yokmu reisGidip şu listeyi düzenleyeyim de senin yerine yiğiti vekil yazayım nn
Yok istifa etmeyi unutmuşNasıl yiğit vekil olmadı mı listede yokmu reis![]()
Yeri gelir bu küçümsediğin hata aramak sayesinde seçim kazanırsın. Biz buna oyunu takip etmek diyoruz.Oyun başkanı seçilen birinin olduğu makamdan istifa etmesini gerek yoktur onuda mi öğretecez de konumuz bu değil siz hata aramaya devam edin hadi
Nasıl yiğit vekil olmadı mı listede yokmu reis![]()
çok kalbimi kırıyorsun gerçekten bazen.Gidip şu listeyi düzenleyeyim de senin yerine yiğiti vekil yazayım nn
Bakmadımki listenizeYoo olmak istemedi. Siz ne sanıyordunuz ki??
Yeri gelir bu küçümsediğin hata aramak sayesinde seçim kazanırsın. Biz buna oyunu takip etmek diyoruz.
46. Dönem Meclis Başkanıyken darbe yerken usulsüz 5 tane atama tespit edip söyledim biri bizden dördü rakiptendi. O hamle sayesinde darbenin meclis seçimini biz kazandık. Halk oylamasına bende bişey yapamadım valla. Ezdi adamlarKüçümsemeniz yerine kuralları düzenli olarak takip edip seçimlerde bu takibi yapmanızı öneririm.
Sen beni unutuyor mu sanıyorsun. Seni her gördüğümde aklımdan çıkmıyor be adamHatırlatma işte hatırlatma...
bir yenisine ne dersinSen beni unutuyor mu sanıyorsun. Seni her gördüğümde aklımdan çıkmıyor be adam![]()
Hiç unutmamış yediği darbeyi yaaYeri gelir bu küçümsediğin hata aramak sayesinde seçim kazanırsın. Biz buna oyunu takip etmek diyoruz.
46. Dönem Meclis Başkanıyken darbe yerken usulsüz 5 tane atama tespit edip söyledim biri bizden dördü rakiptendi. O hamle sayesinde darbenin meclis seçimini biz kazandık. Halk oylamasına bende bişey yapamadım valla. Ezdi adamlarKüçümsemeniz yerine kuralları düzenli olarak takip edip seçimlerde bu takibi yapmanızı öneririm.
Almayım canım kalbim dayanmazbir yenisine ne dersin
makama gelip oturman lazım yoksa olmazAlmayım canım kalbim dayanmaz
Biz hataları küçümsemiyoruz da siz çok büyütuyorsunuz bu arada darbe yi kim yapmıştı sanaYeri gelir bu küçümsediğin hata aramak sayesinde seçim kazanırsın. Biz buna oyunu takip etmek diyoruz.
Yav zaten darbeyi yememizde sizin parti başroldü. Semih bir seçim önce dirilisi darbeyle tehdit etti. Göktürk kapandı açıldı üye sayısı düştü. Darbe olacak diye biz 50 oyla dirilişten ayrılıp sizin tarafa geçtik. +100 oy getirdik. Yine kaybettik.Biz hataları küçümsemiyoruz da siz çok büyütuyorsunuz bu arada darbe yi kim yapmıştı sana![]()
Semih o asker emojisini atmayacaktı foruma. Biz dedik size yapmayın bunuYav zaten darbeyi yememizde sizin parti başroldü. Semih bir seçim önce dirilisi darbeyle tehdit etti. Göktürk kapandı açıldı üye sayısı düştü. Darbe olacak diye biz 50 oyla dirilişten ayrılıp sizin tarafa geçtik. +100 oy getirdik. Yine kaybettik.
Bir de vekillere tek tek oyunuzu bize atın aksi halde darbenin sonucunu yaşarsınız tarzı bir mesaj atması vardı.Semih o asker emojisini atmayacaktı foruma. Biz dedik size yapmayın bunu![]()
Semih e güvenip yola çıkarsan darbeyi yersin tabiYav zaten darbeyi yememizde sizin parti başroldü. Semih bir seçim önce dirilisi darbeyle tehdit etti. Göktürk kapandı açıldı üye sayısı düştü. Darbe olacak diye biz 50 oyla dirilişten ayrılıp sizin tarafa geçtik. +100 oy getirdik. Yine kaybettik.