Sancak Partisi mv. Listesine İtiraz (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Oyun başkanı seçilen birinin olduğu makamdan istifa etmesini gerek yoktur onuda mi öğretecez de konumuz bu değil siz hata aramaya devam edin hadi
Yeri gelir bu küçümsediğin hata aramak sayesinde seçim kazanırsın. Biz buna oyunu takip etmek diyoruz.

46. Dönem Meclis Başkanıyken darbe yerken usulsüz 5 tane atama tespit edip söyledim biri bizden dördü rakiptendi. O hamle sayesinde darbenin meclis seçimini biz kazandık. Halk oylamasına bende bişey yapamadım valla. Ezdi adamlar 😂 Küçümsemeniz yerine kuralları düzenli olarak takip edip seçimlerde bu takibi yapmanızı öneririm.

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Yeri gelir bu küçümsediğin hata aramak sayesinde seçim kazanırsın. Biz buna oyunu takip etmek diyoruz.

46. Dönem Meclis Başkanıyken darbe yerken usulsüz 5 tane atama tespit edip söyledim biri bizden dördü rakiptendi. O hamle sayesinde darbenin meclis seçimini biz kazandık. Halk oylamasına bende bişey yapamadım valla. Ezdi adamlar 😂 Küçümsemeniz yerine kuralları düzenli olarak takip edip seçimlerde bu takibi yapmanızı öneririm.

Hatırlatma işte hatırlatma...

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı

Hiç unutmamış yediği darbeyi yaa😀😀 Adamsın kardo skskskks

Oğuralp Göktürk

Göktürk sevdalısı
Yasaklı Üye
Vatandaş

Biz hataları küçümsemiyoruz da siz çok büyütuyorsunuz bu arada darbe yi kim yapmıştı sana 😀

O A B İ

Vatandaş
Biz hataları küçümsemiyoruz da siz çok büyütuyorsunuz bu arada darbe yi kim yapmıştı sana 😀
Yav zaten darbeyi yememizde sizin parti başroldü. Semih bir seçim önce dirilisi darbeyle tehdit etti. Göktürk kapandı açıldı üye sayısı düştü. Darbe olacak diye biz 50 oyla dirilişten ayrılıp sizin tarafa geçtik. +100 oy getirdik. Yine kaybettik.

O A B İ

Vatandaş
Ben meclisi alamayiz onlar çogunluk halk oylamasını alırız diyordum. Sonradan yaptiğim atamalar, itirazlar vs meclisi kazandık. Halk oylamasında kaybettik.

O A B İ

Vatandaş
Sizinkilerin o kadar bittiğini tahmin edemedim 😂

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Yav zaten darbeyi yememizde sizin parti başroldü. Semih bir seçim önce dirilisi darbeyle tehdit etti. Göktürk kapandı açıldı üye sayısı düştü. Darbe olacak diye biz 50 oyla dirilişten ayrılıp sizin tarafa geçtik. +100 oy getirdik. Yine kaybettik.
Semih o asker emojisini atmayacaktı foruma. Biz dedik size yapmayın bunu 😀😀

Oğuralp Göktürk

Göktürk sevdalısı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Semih e güvenip yola çıkarsan darbeyi yersin tabi 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...