hemen attım sizi kırmam Eyvallah ne yapalım yani illa araya tanıdık mi sokalim 😂😂
Mustafa Yağız Ç Mustafa Yağız Alkılıç Parti Sekreteri Vatandaş 18 Eyl 2025 #21 D E N İ Z ❕' Alıntı: hemen attım sizi kırmam Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ne yapalım yani illa araya tanıdık mi sokalim
D E N İ Z ❕' Alıntı: hemen attım sizi kırmam Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ne yapalım yani illa araya tanıdık mi sokalim
Kadir A. HEYET BAŞKANI Yasaklı Üye 41. Dönem Oyun Başkanı 18 Eyl 2025 #22 O A B İ' Alıntı: Hayır neden hiçbir parti yöneticisi yok forumda. Milletvekili listesi hazırlayan bir tek ben mi varım az ses verin Genişletmek için tıkla ... Atom Karınca' Alıntı: Artık forum, tartışmalardan ve gereksiz polemiklerden uzak şekilde yalnızca bilgilendirme amacıyla kullanılacak. Genişletmek için tıkla ... Forumu amacı dışında kullanmayalım karşim!!
O A B İ' Alıntı: Hayır neden hiçbir parti yöneticisi yok forumda. Milletvekili listesi hazırlayan bir tek ben mi varım az ses verin Genişletmek için tıkla ... Atom Karınca' Alıntı: Artık forum, tartışmalardan ve gereksiz polemiklerden uzak şekilde yalnızca bilgilendirme amacıyla kullanılacak. Genişletmek için tıkla ... Forumu amacı dışında kullanmayalım karşim!!