Bir yeri atlamışım, kusura bakmayın. Şehir aktiflik puanım fazla yok. Biraz girip çıkmışsınız demişsiniz, doğru. Ama bir yandan da günlük hayattaki iş mesailerim neticesinde ve günlük hayatımdan ve ister istemez ailemden tüm oyunda ki evli çiftler gibi klasik (eşim çocuğum kendi annem babam ve tüm ailem ve eşimin tüm ailesi) gibi sonraki boş vakitlerimde, boş vakit buldukça ancak oyuna giriş yapabildiğim için o kadar aktif olmuşluğum yok maalesef. Yani girdiğim anda birkaç dakikalık veya saniyelik girişler yapabiliyorum zaten sistemlerden ne kadar girdiğim net şekilde görünüyordur ancak. Ama oyuna ve oyun yönetimine zamanında geçmişte oyunu ve hesabımı silip gittiğim zamanlarda belki aramız, oyun yönetimi ile kötü olmuş olsada geçmişi geçmişte bırakıp, geleceğe ve şu ana dair yaşanan hayatlarımıza bakarak, hak ettiği değeri vererek oynadığımı zaten bilenler biliyor.Göktuğ başkanım ben sana saygı duyan bi oyuncuyum ve ufak bi muhabbetimiz oldu ama şehir alanı aktiflik puanın yok. Biraz bakıp çıkmışsın. O alan senin önerilerinle açıldı ama oynamıyorsun.
Güncellemeyi beğenmedin mi peki merak ettim ve senden öğrenmek istedim.
Son düzenleme: