@SiraçDeniz42 başkanım EDS ye yakalanmışın 

Ben şahitim demedinO şoför'e o kadar tembih ettim, arabayı gazdan benzine geçirirken direksiyonu sağlam tut dedim. Araba çıldırıyor, hakimiyetini kaybedersin dedim. Demedim mi @EKREM
Nasıl olur ben şöfürdüm dediBen şahitim demedin![]()
Valla benimle vergi kasıyordu ben duymadım demediNasıl olur ben şöfürdüm dedi
Senle vergi kasmadan önce konuştuk biz bana dikkatli ol arabada sıkıntı var dediValla benimle vergi kasıyordu ben duymadım demedi![]()
Bence bilerek sıkıntılı araba verdiki sıraç kaza geçirsinSenle vergi kasmadan önce konuştuk biz bana dikkatli ol arabada sıkıntı var dedi
@SiraçDeniz42 varmıdır böyle birşey kardeşimBence bilerek sıkıntılı araba verdiki sıraç kaza geçirsin
Burdanda ceza gelecek ha vay halimize maaş yatınca ödenir@SiraçDeniz42 başkanım EDS ye yakalanmışın![]()
Hem şöförde hemde sıraçta alkol çıkmış diyorlarO şoför'e o kadar tembih ettim, arabayı gazdan benzine geçirirken direksiyonu sağlam tut dedim. Araba çıldırıyor, hakimiyetini kaybedersin dedim. Demedim mi @EKREM
Savcıya yakıştıramadım kınıyoruz yasalara aykırı hareketlerHem şöförde hemde sıraçta alkol çıkmış diyorlar
Bakıyorum amaSayın savcım raporlara bakar mısınız. Bir kaç sorun var da. Gerekli cezalar vermeniz gerekiyor sanırım birilerine @SiraçDeniz42
Yok öyle şey uydurmaHem şöförde hemde sıraçta alkol çıkmış diyorlar
Toros candırOlum sen da rahat durmuyon ki o kadar maaşı nerde yiyon da torosa kaldın