Saygıdeğer Milletvekilleri (3 Kişi İçeride)

fettahozdemirr

“Nefes Aldıkça Sözümüz Var!”
Vatandaş
Meclisimiz, halkın iradesinin tecelli ettiği en yüce çatı; sizler ise bu iradenin yaşayan, konuşan, karar veren temsilcilerisiniz.

Vekillik, sadece bir koltukta oturmak değil; milletin sesini duymak, onların ihtiyaçlarını anlamak ve bu sesi en güçlü şekilde yasama gücüne dönüştürmektir. Her bir oy, sadece bir "evet" ya da "hayır" değildir; arkasında binlerce insanın umudu, beklentisi ve geleceği vardır.

Bu yüzden diyorum ki; her vekil önemlidir. Her fikir değerlidir. Her katılım meclisin ruhunu besler.
Meclisimizin sağlıklı ve üretken işleyişi için sizlerin aktif katılımı büyük önem taşımaktadır.
Yasama süreci, sadece belirli isimlerin değil, her bir milletvekilinin katkısıyla gerçek anlamını bulur. Katılmadığımız her oylama, sadece bir sayı değil; temsil ettiğimiz halkın eksik kalan sesidir.

Gelin, vekilliğin hakkını verelim.

Sorumluluğumuzun ağırlığını, yetkimizin gücüyle dengeleyelim. Yasama oylarına katılarak bu meclisin sadece bir parçası değil, itici gücü olalım.

Unutmayın: Güçlü bir meclis, güçlü bir toplumun temelidir.
Bugün alınan her karar, yarının tarihidir. O tarihi birlikte yazmak için omuz omuza çalışmalıyız.

Saygı, sorumluluk ve kararlılıkla,
FettahOzdemir
Meclis Başkanı

Aasena35

Yeni Üye
Vatandaş
Yerden göğe haklısınız meclis başkanım. Elbette vekilliğin hakkını veriyoruz. Ben buna inanıyorum. Fakat bizleri buralara felmeye layık gören kişiler arasında bulunan diğer seçilmişlerde gerektiği gibi hakkını veriluorlar mı görevlerinin. (Muhalefet etmekten başka) 😂😂😂

Hasret

Yeni Üye
Vatandaş
Sayın Meclis Başkanımızın bu değerli çağrısına gönülden katılıyorum 🌹 Vekilliğimizin sorumluluğunu hakkıyla yerine getirmek için birlikte çalışmalıyız çünkü güçlü yarınlar bugünkü sorumluluğumuzla başlar.

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
@MAGARSUS ne güldün canom. Geçmemiş zaten tasarı. Tasarıyı verdiğimde en büyük 3. Partinin başkanıydım. Oyuna ara verince kontrol edemedim süresi dolmuş. Derdim küçük partilerin büyümesinin zor olmamasıydı. Şuan vermem bir daha zaten demek ki gerek yokmuş.

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
@MAGARSUS ne güldün canom. Geçmemiş zaten tasarı. Tasarıyı verdiğimde en büyük 3. Partinin başkanıydım. Oyuna ara verince kontrol edemedim süresi dolmuş. Derdim küçük partilerin büyümesinin zor olmamasıydı. Şuan vermem bir daha zaten demek ki gerek yokmuş.
Pardon semih sandım

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
İşi gücü darbe planı yapmak , demokrasiye balta vurmaya çalışmak ve oyun başkanının arkasından haince planlar yaparak oyuna ve başkana darbe yapmaya çalışan Meclis başkanının bu sözleri benim için yok hükmündedir.

Meclis başkanı dediğin kişi şeffaf olur. Oyun ve üyeler adına nasıl ferah ortam yaratılır onu düşünür. Ama şuan ki Meclis başkanı bildiğin makamını tamamıyla kendi çıkarları ve kirli menfaatleri doğrultusunda kullanmaktadır.
Kendisinin asıl amacı koltuk işgal etmektir. Milleti kandıran, herkesin arkasından dedikodu yapan, konuşulan her cümleyi kaydedip, değiştirip farklı bir amaçla servis eden bir Meclis başkanıdır. Yazık ki arkasından yürüyen ve bu yaptıklarından haberdar olmayan üyelerine.
Bakın ittifak yöneticilerine demiyorum çünkü onlarda bununla aynı kafada. Daha neler neler😁

fettahozdemirr

Vatandaş
İşi gücü darbe planı yapmak , demokrasiye balta vurmaya çalışmak ve oyun başkanının arkasından haince planlar yaparak oyuna ve başkana darbe yapmaya çalışan Meclis başkanının bu sözleri benim için yok hükmündedir.

Meclis başkanı dediğin kişi şeffaf olur. Oyun ve üyeler adına nasıl ferah ortam yaratılır onu düşünür. Ama şuan ki Meclis başkanı bildiğin makamını tamamıyla kendi çıkarları ve kirli menfaatleri doğrultusunda kullanmaktadır.
Kendisinin asıl amacı koltuk işgal etmektir. Milleti kandıran, herkesin arkasından dedikodu yapan, konuşulan her cümleyi kaydedip, değiştirip farklı bir amaçla servis eden bir Meclis başkanıdır. Yazık ki arkasından yürüyen ve bu yaptıklarından haberdar olmayan üyelerine.
Bakın ittifak yöneticilerine demiyorum çünkü onlarda bununla aynı kafada. Daha neler neler😁
Emin ol bizde seni tanımıyoruz darbe planı yapan senin adamların meclis bu işin içinde yoktur siz kaybedince yine napacağınızı şaşırdınız böyle muhalefet olmayı tercih ediyorsunuz devam edin olduğum makamın değeri yükseliyor sayenizde 😃
Hani ilk geldiğimde Murat abiniz bir planı vardır demişti 1 ay önce hatırlarmısın siz benimle baş edemezsiniz oyüzden oyununuzu oynayın bırakın Mecliste yanlış birşey varsa Halk Gerekeni yapar.

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Emin ol bizde seni tanımıyoruz darbe planı yapan senin adamların meclis bu işin içinde yoktur siz kaybedince yine napacağınızı şaşırdınız böyle muhalefet olmayı tercih ediyorsunuz devam edin olduğum makamın değeri yükseliyor sayenizde 😃
Hani ilk geldiğimde Murat abiniz bir planı vardır demişti 1 ay önce hatırlarmısın siz benimle baş edemezsiniz oyüzden oyununuzu oynayın bırakın Mecliste yanlış birşey varsa Halk Gerekeni yapar.
Siz benimle baş edemezsinizi okuduktan sonra gümledim😂😂😂😂😂😂

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Maaş alıp yatan vekiller oldukça fazla ve sizlerden ricam aktif olmayan oyunculara önemli makamları vermeyiniz.Bu oyucular yüzünden bir çok işleyiş aksıyor ve içinden çıkılmaz bir hal alıyor.Bundan böyle maaş alıp yatan vekilleri takipteyip buradan da ifşa edeceğim.Takla yok yemde yok 😉😃

fettahozdemirr

Vatandaş
Maaş alıp yatan vekiller oldukça fazla ve sizlerden ricam aktif olmayan oyunculara önemli makamları vermeyiniz.Bu oyucular yüzünden bir çok işleyiş aksıyor ve içinden çıkılmaz bir hal alıyor.Bundan böyle maaş alıp yatan vekilleri takipteyip buradan da ifşa edeceğim.Takla yok yemde yok 😉😃
Valisi olduğunuz Şehri takip etmeniz daha etik olur. Gerekli takipleri bizzat yapıyorum ama bir hatamız kusurumuz olursa dinleriz.
Oyun Kurallarına Göre Gerekeni yapma hakkımda bulunmaktadır Gerekeni yapacağımdan şüpheniz olmasın.

1000019464.jpg

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı

Öyle deme ya bende istiyorum darbe olsun şu Efe beyi alaşağı edelim .