Sayın Oyun Yönetimine Duyurulur (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Taha DMRLL

Yükselen Gençlik Partis MYK Üyesi
Vatandaş
@Zıpır Dedektif @Atom Karınca

Değerli oyun yönetimi atama yetkisinin İçişleri bakanında olduğunu düşünerek bir uyarıda bulundum fakat atama İçişleri bakanı'nın atama süresi geçtiği için yetkisinin oyun başkanına iletildiğini fark ettim. Herhangi bir makam talebim olmamasına rağmen mevcut oyun başkanı çirkin bir üslupla ittifakından dilenciymişiz de makam direniyormuşuz gibi cümleleri ile kendini üstün bir konuma koyarak oyunun efendisiymişçesine öyle uygun gördüğünü söyleyerek atama yapmış öyle bir talebim olmadı. Oyun başkanını da bu çirkin üslubundan dolayı uyarıyorum. Kimse kimsenin efendisi değildir oturduğun makamın hakkını ver böbürlenme

D E N İ Z ❕

60. DÖNEM OYUN BAŞKANI 🎗️
Emekli Oyun Başkanı
@Zıpır Dedektif @Atom Karınca

Değerli oyun yönetimi atama yetkisinin İçişleri bakanında olduğunu düşünerek bir uyarıda bulundum fakat atama İçişleri bakanı'nın atama süresi geçtiği için yetkisinin oyun başkanına iletildiğini fark ettim. Herhangi bir makam talebim olmamasına rağmen mevcut oyun başkanı çirkin bir üslupla ittifakından dilenciymişiz de makam direniyormuşuz gibi cümleleri ile kendini üstün bir konuma koyarak oyunun efendisiymişçesine öyle uygun gördüğünü söyleyerek atama yapmış öyle bir talebim olmadı. Oyun başkanını da bu çirkin üslubundan dolayı uyarıyorum. Kimse kimsenin efendisi değildir oturduğun makamın hakkını ver böbürlenme
Atama yapılmadığından şikayetçi olduğundan dolayı, oyun içinde makamın olmadığından dolayı atama istediğini düşünerek atama yaptığımı belirttim. Atama isteyen varsa Bozok ittifakından isteyebilir atamasını yaparız dedim. kimseye bizden makam dilenin demedik isteyin verelim atayalım dedik. öyle de yaptık herkese kapımız açık tekrar söylüyorum isteyin atayalım. aksi takdirde atamaların olmaması meclis seçimlerinin dün sonuçlanması ve bakan arkadaşlarımızın göreve yeni başlamasından dolayıdır. atamalar yapıldıktan sonra bozok İttifakı üyeleri dışında atama olmayacağını ön görerek söyledik bunu. çünkü yeterli aktif oyuncu sayısı mevcut değil. tekrar iyi oyunlar. @Atom Karınca

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Oyun Başkanının üslubu maalesef ceza gerektiren bir durum değil eğer bir hakaret vb. yoksa.
Eğer hakaret içeriyorsa lütfen mesajı raporlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...